2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynen her kafadan bir ses çıktı ben kafamı toplayamadım hiç

Evet ya maşallah Rabbim bebeklerimizin boğazını boş koymuyor çok şükür. Ben de günde bir defa biberon veriyorum gece uykusunda o Da

Can'ım 2 saatte bir sağ sütünü çoğalır. Aventin silikon meme ucuyla emzirebilrsin acımıyor o Zaman. Hiç emzirmemekten iyidir. Benim de duşa girdiğimde acıyor sadece nedense anlamadım mantığını

Ayy ben de mi içirsem. Kakasını zor yapıyor kuzum. Gazını da aynı şekilde. Colic end şurup vermişti doktor işe yaramadı :/ sabah öğle akşam toplam 3 çay kaşığı dimi?
Bir arkadaşımız zinco diye bir ilaç önerdi bize şurup mu damla mı nedir bilmem daha almadık ama skıntıya düşersek susturamazsak onu deneyeceğiz

Olmaz mı Can'ım hatta ağlamana da izin vermezler sütüne bir şey olacak diye ama kendini sıkma daha kötü oluyor rahatlarsın ağla

Canim bebeğim 23 gunluk...

@

Biberonla cnm 100 ml fln iciyor bunu kasikla vermek mumkun degil

Yarim saatte bir mi uyandir diyorlar oyle degil yaw 2 veya 3 saatte bir uyandiriyorsun

Ben de cektigim acilardan dolayi cok agliyordum bir de ignelerim dvm ettigi icin her aksam agliyorum:)

Canim bizim oglanlar benziyo saatlerce aglamiyo hergun cok gazli degil şükür. Biz 6.haftaya girdik zaten bu gaz sorunu 4-6 hafta en siddetli sonra azalirmis biraz sabir yani. Ben kendim rezene iciyorum koca bardak ve kimyon tuketiyorum bence iyi geliyo dene istersen

Arkadaşlar bin bir zorlukta emzirerek ninniler söyleyerek uyuttuğum bebeğim yatağa koyar koymaz sanki çivili yatağa koymuşum gibi uyanıyor. Çok yoruldum. Nasıl uyutacağım? Ben de çok uykusuzum. O da uykusuz. Gözleri gidiyor, esniyor ama dalamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…