- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #44.521
Canim senin bebeklede benim bebek ayni iste. Ben iyice daldigindan emin oluyorum uyusada kucagimdan indirmiyorum hemen. Koyarkende kucagimda nasil tutuyosam o pozisyonda koymaya sikkat ediyorum bazen ise yariyo. Ama dedigin gibi aninda kalmiyolar deli olmamak elde degil. Bugun uyudu suan soktayim insallah gece zorlamaz beniArkadaşlar bin bir zorlukta emzirerek ninniler söyleyerek uyuttuğum bebeğim yatağa koyar koymaz sanki çivili yatağa koymuşum gibi uyanıyor. Çok yoruldum. Nasıl uyutacağım? Ben de çok uykusuzum. O da uykusuz. Gözleri gidiyor, esniyor ama dalamıyor.
Valla bende bekletmiyorum ceaaret edip. Bana hastanede verilen notlarda yazıyorduHavalar çok sıcak ya 3 saat durmaz gibi geliyor bana içime sinmiyor
Yoktur canm bence benmde oluyodu için temizleniyo dediler.Kizlar birsey sormak istiyorum.. 5 gun oldu normal dogum yapali. Epizyo yapildi ancak cok fazla agri yasamamistim bugune kadar. Bugun cok fazla batma hissediyorum ve baya koyu pihti gibi bisey dustu koskocaman pedin ustune.. Resmen hissettim dustugunu.. Ciddi bisey yoktur degil mi??
Canim senin bebeklede benim bebek ayni iste. Ben iyice daldigindan emin oluyorum uyusada kucagimdan indirmiyorum hemen. Koyarkende kucagimda nasil tutuyosam o pozisyonda koymaya sikkat ediyorum bazen ise yariyo. Ama dedigin gibi aninda kalmiyolar deli olmamak elde degil. Bugun uyudu suan soktayim insallah gece zorlamaz benigaz sancimiz oluyo bizimde iki gundur ciglik atip agliyo pesine ben agliyorum kafayi yicem bu halimden kurtulmak istiyorum bi ilaci vs yokmu bizi rahatlilaticak bilmiyorum
canım aşağıdaki şekilde idi:inşallah benimkide doner canım senin kaçıncı haftada dönmüştü acaba birde normalmı doğum yaptın?
Bizimkini babası ayağında sallamaya alıştırdı malesef.Arkadaşlar bin bir zorlukta emzirerek ninniler söyleyerek uyuttuğum bebeğim yatağa koyar koymaz sanki çivili yatağa koymuşum gibi uyanıyor. Çok yoruldum. Nasıl uyutacağım? Ben de çok uykusuzum. O da uykusuz. Gözleri gidiyor, esniyor ama dalamıyor.
Sen sakin ol canım. Senin gerginliğini de hisseder iyice ağlar. Gaz bizde de var maalesef. Bugün bol bol rezene içtim, Emzirirken sık sık gazını çıkardım, bittikten sonra 20 dk dik tuttum yada titreşimli anakucağını dik yatırdım, karnına ılık havlu koydum,?3-4 kere gaz masajı yaptım... Sanki bunlar işe yaradı gibi.,kıvranmadan uyuyor. Sen de dene canım. Geçecek bugünler. Bağırsakları alışacak. Sabret annesiCanim senin bebeklede benim bebek ayni iste. Ben iyice daldigindan emin oluyorum uyusada kucagimdan indirmiyorum hemen. Koyarkende kucagimda nasil tutuyosam o pozisyonda koymaya sikkat ediyorum bazen ise yariyo. Ama dedigin gibi aninda kalmiyolar deli olmamak elde degil. Bugun uyudu suan soktayim insallah gece zorlamaz benigaz sancimiz oluyo bizimde iki gundur ciglik atip agliyo pesine ben agliyorum kafayi yicem bu halimden kurtulmak istiyorum bi ilaci vs yokmu bizi rahatlilaticak bilmiyorum
Hic boyle bisey gormemistim, dehsete dustum resmen..Yoktur canm bence benmde oluyodu için temizleniyo dediler.
Hic endiselenme canim. Ben de 16 gun oldu dogum yapali, iki uc kere benden de dustu, adet kanamasi gibi dusun.Kizlar birsey sormak istiyorum.. 5 gun oldu normal dogum yapali. Epizyo yapildi ancak cok fazla agri yasamamistim bugune kadar. Bugun cok fazla batma hissediyorum ve baya koyu pihti gibi bisey dustu koskocaman pedin ustune.. Resmen hissettim dustugunu.. Ciddi bisey yoktur degil mi??
Lohusa psikolojisi çok zormuş gerçekten..öyle yaparım canım sağolseker000 canım sağdığını kaşıkla ver. Biberonla verme. Birçoğumuzun başına geldi. Biberona alışıp memeyi emmediler.
En geç 2saate uyandır canım. Benimki altını açınca uyanıyordu öyle yapıyordum. Geceleri zor oluyordu tabi ama mecbur yani onun sağlığı için. Sonra o düzene kendi alışıyor zaten.
Başlarda her kafadan bir ses çıktığı ve sen de çok alışamadığın için ne yapacağını şaşırıyorsun sinirlerin altüst olabiliyor. Bebeğim ağladıkça ben de ağlardım. Ağlaman normal yani. Lohusa psikolojisi :)
5 günlük benimki:)16 gunluk canim. Senin bebis kac gunluk?
Süt saklama poşetinde de aynısı yazıyorValla bende bekletmiyorum ceaaret edip. Bana hastanede verilen notlarda yazıyordu
Tamam canım sağolasın. Bağırsakları tembelleştiriyor filan dediler o yüzden bebeğime bir şeyler vermek istemedim. Ben içeyim o halde.Canim bizim oglanlar benziyo saatlerce aglamiyo hergun cok gazli degil şükür. Biz 6.haftaya girdik zaten bu gaz sorunu 4-6 hafta en siddetli sonra azalirmis biraz sabir yani. Ben kendim rezene iciyorum koca bardak ve kimyon tuketiyorum bence iyi geliyo dene istersen
Çok üzüldüm Can'ım lansinoh kullandın mı başka Bi yol hiç bilmiyorum benKizlar gòğüslerim berbat durumda..ne emzirebiliyorum...ne sagabiliyorum.. yaniyor..kahverengi kisim kabardi..ucu deseniz yarık yarık..göğüs kremi,zeytinyagi,silverdin, buz komplex yaptım yok banamisin demiyor..göğüs pedi bile acıtıyor..bi çare..
canım göğüs kremi olarak ne kullandın, garmastan genelde işe yarıyor ama sanki yanlış hatırlamıyorsam başka bir topikte birisi sudocrem i göğüs ucu yaraları için denemişti iyi geldiğini söylemişti. sudocremi genelde pişik için kullanıyorlar ama çok işe yarayan çok amaçlı bi krem sanırım. olmadı kendi sütünden azıcık elinle sıkıp sürüp göğüs kalkanı (göğüs pedinden farklı birşey) taksan. aklıma da başka birşey gelmiyor. sen bizden önce doğum yapan mayıs, nisan, mart,şubat bütün topiklere bi yaz bence acilen. sudocremi de sorKizlar gòğüslerim berbat durumda..ne emzirebiliyorum...ne sagabiliyorum.. yaniyor..kahverengi kisim kabardi..ucu deseniz yarık yarık..göğüs kremi,zeytinyagi,silverdin, buz komplex yaptım yok banamisin demiyor..göğüs pedi bile acıtıyor..bi çare..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?