2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar iyi bayramlar :) biz 20 günlük olduk Allah ın izniyle :) bu sabah banyomuzy yaptık 3 saat sonra gezmeye çıktık :) büyük babaannemizle ( benim babaannem ) anneannemizi ziyaret ettik :) bahşişlerimizş hediyelerimizi aldık geldik öğle Yemeğini de aradan çıkarttık :) bende 8 ay sonra ilk defa ev gezmesine gitmiş oldum :)

maşallah canım, benim kızımında yok gibi şimdilik çok şükür.
Maşallah maşallah nazar değdirmeyelim bebişlerimize :) benim bebeğim bakıyo gibi ama daha 1 aylık görmezki göz teması kurmaya çalıştığını sanmıyorum bide yaklaştırınca bizimkide kırpmıyo gözünü daha görmez diye biliyorum

Nasıl vercez yan

Bel desteği aldım ama hiç olmadı pazartesi doktora giderken bir daha deneyeceğim Nasıl yatırabilirim içine acaba diye
Yaa bir de altına bir şeyler koyup düZeltsek bile emniyet kemerlerini takamıyorsun onlar altta kalıyor. O yüzden çocuk kayıp düşecek gibi oluyor rahat edemiyorum ben :/

Bayramda gelip gorenler bide moral bozup gitmiyolar mi .. gobegin kalmis mi ne evet kaldi napabilirim ben istermiyim gobekli olmak bu sicakta korse giymek ama napabilirim. .. kizlar siz zayiflayabildinizmi kacinci ayda tam olarak zayifladiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…