2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kızlar acaba bu bebeklerin bazıları aşırı sıkı giydirildiği için sıcaktan rahatsız oluyor ondan huysuzlanıyor olabilir mi?
Sanmam canım ter bezleri daga aktif değilmiş, bende o kadar kısa kollu zıbın var , ne zaman giydireceğim bilmiyorum , ben uyurken üstünü örtmüyırum , ince bir kundak yapıp sarıyorum , yeterlidir diye düşünüyorum , kalın olduğunda zaten vücut sıcaklıkları artıyor , hastanede ilk gece camı açmadık birde 2 kat battaniye ile üstünü örttük 37.5 a çıktı Ateş'i üzerindekileri Alınca Odayı yarım saat havalandırınca 36.5 a düştü

Geçmiş olsun sabırlı ol düzelecek

27yasindayim 2gun sonra 28 olcam insallah esim 29yasinda. Agustosta 2 yil olcak evleneli toplamda esimle 12yildir birlikteyiz cocukluk aski yani :)
Beden egitimi ogretmeniyim ben esimde tenis antrenoru ama ben atanamayinca calismadim ihtiyacimizda yok diye sukur tek isim suanda oglum. 27mayista kavustum ben bebegime bugun 40ımız cıkıyor logusaligin son gunu :)

Mrb kızlar,26yasindayim uç buçuk yıllık evliyiz.ilk bebeğimiz.bilgisayar programcisiyim ama şuan çalışmıyorum.Eşim asker,bu arada tayinimiz sirnaga çıktı ve eşim bebisimle beni mecburen annemlere bırakıp gidiyor çok üzülüyorum.iki yıl bu şekilde olacak.b irde oglusumuzn adı Muhammed eren bunuda söylemek istedim:) hepinizi opuyorum iyi bayramlar

Öyle yapmaya çalışıyorum, zaten başka yerde yattığında kalkıp alması işkence, hep gelsin birisi versin diye beklemektense yanıma alıyorum ben de
Allah hepimizin çocuğunu bizlere bağışlasın

Ben de 24 yaşındayım halkla ilişkiler mezunuyum..eşim makina mühendisi..23 ağustosta 1 yıllık evli olacaz inşallah.. çocukluk aşkıyız biz♡♡♡

Aynı beni anlatmışsın canım inşallah biran önce atlatırız bugünleri..

Cnm bizim ki gazı cikarcam diye gerim gerim geriliyor pancar gibi oluyo surati çoğu zaman da pirtlatamiyor yavrucanim

Kızlar gaz için bişey diyin bana bebişim hiç iyi değil.rezene falan korktum icirmedim ama cidden iyi geldi mi Sizinkilere.sab simpleks ve bio gaia veriyorum bana misin demiyo.bi de bebekleriniz bazen hızlı hızlı kısa nefesler alıyo mu ?

H history1985 canım biz bunu aldık , saha kullanmadık ama en etkili doğal olanı buymuş Afyon'da bulamadık , n11 den sipariş verdik bayramda sıkıntı olursa diye ... Birde bazı bebeklerde laktoz bilmem ne problemi oluyormuş , bayramdan sonra bi çocuk doktoruna göster canım , annenin sütünü sindiremiyormuş bazı bebekler , çözüm olarak bir memeyş tamamen bitirmek gerekiyormuş , gaz Sancısı çok zor birşeymiş dün bizde yaşadık maalesef , şimdilik rezene iyi geldi bize , kimyonu bu sabah valla karıştırıp yedim 1 Çay kaşığı kimyon bir tatlı kaşığı bal , bu da bir çözüm ... Birde meyveleri çiğ değil kaynatarak yemek gerekiyor tabi ben onu şimdilik yapmadım ...

Eklentiler

• image.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…