- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #45.021
Kızlar acil bisi diyin. Şimdi bizim bugun 40 doldu. Banyo yapcaz ama annem 40 taş koyalım suya falan dio .sonra taş mikrop olur dié 40 fasulye koyalım dedi . Siz napdin iz . Gerek var mı boyle şeylere .
Bir de benim bi haftadır normal adetim başladı . Su an az az devam edio. Ben simdi bu halde gusül alıp namaza başlayabilir miyim ki
Hiç olmadıAllah'a şükür canım, 2 gündür gİzel emiyor, korkuyordum emmeyecek diye , sizdede oluyor mu bebek memedeyken diğer memeden süt damlaması, üzülüyorum resmen şapır şapır akıyor...
Gaz gibi duruyor anlattığın amaMeme em iki saniye sonra bırak meme em iki saniye sonra bırak
Gazımız vardır belki ondan çekmiyordur memeyi gazımızı çıkartalım
Gazımızı çıkarttık
Altımız pistir belki altımızı değiştirdik
Biraz masaj yapalım rahatlasın masajımızı yaptık
Değişen bişey yok meme em iki saniye sonra bırak bıraktığın anda memeyi deli gibi ara
6 7 dk sonra kucakta uyuyakal
Ne yaptıldıysa uyanma
Uykuya daldı sanılıp yatağına konul
Arası 2 dk geçmeden uyan
Tekrar meme em 2 saniye sonra bırak
Bu durum 3 4 defa tekrarlansın
Açlığın ve uykusuzluğun verdiği huysuzlukla memeyi ara ama bu sefer hiç tutama İçli içli ağlamalar
Doymadı diye hemen süt sağılıp verilmesi
E sütümüzde yarı yarıya azaldı zaten doymuyor
En son mama yap
Ve uyku..
Bu kısır döngü 4 saatimi alıyor her uyanışında
Güzelce emmiyor kızım sürekli emip bırakıyor
Sonra yoruluyor
İyice acıksın asılsın diyorum yok
Uyusun uykusunda vereyim diyorum oda yok
Bu döngüyü tek ben mi yaşıyorum kızlar ?
40 taş mevzusundan annem de bahsetmişti yapılıyor oKızlar acil bisi diyin. Şimdi bizim bugun 40 doldu. Banyo yapcaz ama annem 40 taş koyalım suya falan dio .sonra taş mikrop olur dié 40 fasulye koyalım dedi . Siz napdin iz . Gerek var mı boyle şeylere .
Bir de benim bi haftadır normal adetim başladı . Su an az az devam edio. Ben simdi bu halde gusül alıp namaza başlayabilir miyim ki
Canım belki burnu tıkalıdır, yenidoğanların burnu çok çabuk tıkanırmış ve ememexmiş , istersen bi aspiratörke Çek , yada şırıngaya tuzlu su koyup burnuna bir iki damla sık , işe yarıyor bu sabah benim kızımda 3-4 sordu Bıraktı , önce aspiratörke çektim birşey gelmedi , sonra şırıngayla deniz suyu var onu 1-2 damla sıktım 1 saate yakın emdiMeme em iki saniye sonra bırak meme em iki saniye sonra bırak
Gazımızı çıkarttık
Değişen bişey yok meme em iki saniye sonra bırak bıraktığın anda memeyi deli gibi ara
Ne yaptıldıysa uyanma
Arası 2 dk geçmeden uyan
Açlığın ve uykusuzluğun verdiği huysuzlukla memeyi ara ama bu sefer hiç tutama İçli içli ağlamalar
En son mama yap
Ve uyku..
Sonra yoruluyor
Gazımızı çıkartıyoruz tatlımGaz gibi duruyor anlattığın ama
Burun damlası var canım kullanıyorum onu daCanım belki burnu tıkalıdır, yenidoğanların burnu çok çabuk tıkanırmış ve ememexmiş , istersen bi aspiratörke Çek , yada şırıngaya tuzlu su koyup burnuna bir iki damla sık , işe yarıyor bu sabah benim kızımda 3-4 sordu Bıraktı , önce aspiratörke çektim birşey gelmedi , sonra şırıngayla deniz suyu var onu 1-2 damla sıktım 1 saate yakın emdi
Meme em iki saniye sonra bırak meme em iki saniye sonra bırak
Gazımızı çıkarttık
Ne yaptıldıysa uyanma
Arası 2 dk geçmeden uyan
En son mama yap
Ve uyku..
Sonra yoruluyor
Allah'a şükür canım, 2 gündür gİzel emiyor, korkuyordum emmeyecek diye , sizdede oluyor mu bebek memedeyken diğer memeden süt damlaması, üzülüyorum resmen şapır şapır akıyor...
Biz ilk defa bugun dışarıdan birşeyler söyledik , eşim hiç sevmez hazır gıdalar tüketmeyi , bugun bende yemek yapamadım eşiminde canı istemedi , Arda'nın tarifleri genelde eksik oluyor , yada bazı öüleri Değiştiriyor bence , Hayalimdeki yemekler ve cahide jibek in tarifleri daha iyi , onların tariflerle ne yaştıysam herkes çok beğeniyor , en son geçen hafta bebeğimin ad koyması töreninde cahide nin kekli tiramisu tarifini yapmıştım , yetmedi 2 tepsi herkes 2. Yi almış :)))
evet birini emerken öbüründen akıyor. hatta emmesinin üzerinden biraz uzun zaman geçince kendiliğinden iki memeden de süt gelmeye başlıyor pijamamın önü ıslanıyor göğüs pedi kullanıyorum ben.Allah'a şükür canım, 2 gündür gİzel emiyor, korkuyordum emmeyecek diye , sizdede oluyor mu bebek memedeyken diğer memeden süt damlaması, üzülüyorum resmen şapır şapır akıyor...
Benim başlarda aktı öyle ama bir daha olmadı:/ sütüm mü azaldı acaba.evet birini emerken öbüründen akıyor. hatta emmesinin üzerinden biraz uzun zaman geçince kendiliğinden iki memeden de süt gelmeye başlıyor pijamamın önü ıslanıyor göğüs pedi kullanıyorum ben.
ya belki emme araları benim bebekten kısadır canım. benimki de başlarda daha çok ve daha sık akıyordu. şimdi o kadar sık değil. geceleri seyrek uyanıyor o zaman akıyor ya da gündüz uzun uyursa falan.Benim başlarda aktı öyle ama bir daha olmadı:/ sütüm mü azaldı acaba.
ay evet böyle sızı şeklinde girip çıkıyor ve son zamanlarda olmaya başladı. bir de kahver kısım ve uçları kaşınıyor. önceden bebek emerken çekiştirince acır gibi olurdu, şimdi kaşımış gibi oluyor iyi geliyor.Göğüslerime anlık sızlamalar geliyor. Çok rahatsız edici sizde de oluyor mu?
Bende oluyor canım 1.5 saat geçince oluyor , biraz ovunca geçiyor ..Göğüslerime anlık sızlamalar geliyor. Çok rahatsız edici sizde de oluyor mu?
Gece de gündüz de aynı benim. 2saatte istiyor. Gece bazen 3 saat oluyor. Gece çok zor oluyor yaaa. Emdi gazı çıktı uyudu derken ben uyuyamıyorum geceki emme arası nasıl uzar acaba :)ya belki emme araları benim bebekten kısadır canım. benimki de başlarda daha çok ve daha sık akıyordu. şimdi o kadar sık değil. geceleri seyrek uyanıyor o zaman akıyor ya da gündüz uzun uyursa falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?