2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Bende oluyor canım 1.5 saat geçince oluyor , biraz ovunca geçiyor ..
Benim de son zamanlarda olmaya başladı. Önce uçlarda oluyordu şimdi yukarılarda oluyor. Birini emerken diğerine sızı giriyor hemen :/

Benimkide şimdi uyandı yine aynı aşdım göğüsüme sorgını ovalıyprum sakinleşsin diye uyudu
Uykuda vermeye çalışacağım

Allahım işte öğle ikindi zamanları ben... kucakta dursun hadi yok tekmeler mizildmalar. Ayıp olmasa keşke ailecek sofrada çay da meme ağzında ben de otursam sofraya emzik almayi planlıyorum var da dandik bişi şu avent sothie mi ne varmış . Hiç değilse dedim karnı tok sırtı pek ken ağzında emzik le dursa. Yoksa ağzında kusmuk varken meme aramasi bence açligindan değil.

Göğüslerime anlık sızlamalar geliyor. Çok rahatsız edici sizde de oluyor mu?
Canim benimde oluyo v3 gariptirki oglum uyurken uyanip acikmasina yakin oluyo bunlar. Bikez disari ciktik esimle annem ewdeydi yoldayken dedik uyanmak uzere acikti kesin telefon actim 5 dk sonra uyanmisti. Ben gece bile bazen goguslerimden anliyorum aciktigini uyaniyorum bizimki kivraniyo oluyo

Kızlar bu gogsunden süt damlayanlar falan hep normal doğum mu . Misafirlikte her kafadan bi ses çıkınca biri de sezeryan olanların hep öyle az olurmuş dedi. 2 normal doğumumda sütüm boldu 3.sezeryan oldu o hep az geldi dedi.ben dé o başlarda öyledir sonra artar dedım se de yok hep az gelir dedi
Şayet benim de iki ablam normal doğum yaptılar hep bol sütlü lermis pompaile

Beraber hepimiz 40imiz cikana kdr bi ewdemi toplansak napsak birbirimize destek oluruz valla bian once bitse.bide 40i cikinca bitmiyo ole diyenlerde var iyice daraliyorum

Canim alakasi yok ablam 2 sezeryan yapti sutu hep boldu

Gece de gündüz de aynı benim. 2saatte istiyor. Gece bazen 3 saat oluyor. Gece çok zor oluyor yaaa. Emdi gazı çıktı uyudu derken ben uyuyamıyorum geceki emme arası nasıl uzar acaba :)
ben en baştan beri gece sık uyandırmadım. bi 3 saat uyuyor rahat hatta çoğu zaman 4-5 i buluyor ellemezsem. çok uazyınca yandan bezine bakıyorum temizse ellemiyorum. kucağıma alıp uykusunda emziriyorum.

yo benim sezeryan mesela, sütle ilgili bi sorunum yok çok şükür bakma sen onlara ya.

Yok canım sezeryanla alakası yok ben sezeryan oldum maşallah sütüm bol fazlasiyla.

Gece de gündüz de aynı benim. 2saatte istiyor. Gece bazen 3 saat oluyor. Gece çok zor oluyor yaaa. Emdi gazı çıktı uyudu derken ben uyuyamıyorum geceki emme arası nasıl uzar acaba :)

Valla canım ben gece çok ellemiyorum. Genelde 12 gibi uyuyor be saat 4 5 e kadar mizirdanmassa ellemiyorum.ama sonrası uyaninca saat başı emiyoruz.5 de 6 7 8 sırayla 10 dk emiyo uyuyo sonra tekrar.işin açıkçası ben herseferinde gaz cikarmiyorum.yan yatiriyorum uykusundan cikartiyo.bazen ikinci defa emzirmek için kucağıma aldığımda gaz cikariyo sonra emmeye başlıyoruz. Gunduzde 3 4 saat uyanık kaliyo.oynuyoruz. daha doğrusu oğluma oyuncakmis gibi ben oynuyorum :)

Çok gazlı bi bebek benimki ama kolik değil.damlasini kullaniyorum yediklerime dikkat ediyorum.mesela taze fasulye bile gaz yapıyo benim oglana

ben en baştan beri gece sık uyandırmadım. bi 3 saat uyuyor rahat hatta çoğu zaman 4-5 i buluyor ellemezsem. çok uazyınca yandan bezine bakıyorum temizse ellemiyorum. kucağıma alıp uykusunda emziriyorum.
11buçuk gibi uyuyunca 3te uyanıyor o kısım iyi de. Ondan sonra saat başı :/

Allah'a şükür canım, 2 gündür gİzel emiyor, korkuyordum emmeyecek diye , sizdede oluyor mu bebek memedeyken diğer memeden süt damlaması, üzülüyorum resmen şapır şapır akıyor...
Akıyor tabi, kalkan koyuyorum bazen birikeni de biberona alıyorum veya ped koyup kapatıyorum sıkı şekikde o zaman akamıyor

Benimki de öyle. 11 11buçuk gibi uyuyor 3te uyanıyor. Sonrası saat başı :/ benimki de gazdan filan ağlamıyor ama alttan çıkarmak için çok sıkıyor kendini bu da uykusunda çok rahatsız ediyor uyanıyor :/

Evet bununla çok alakası var. Ablam bebek emmek isteyince göğüsler sızlar demişti.dikkat ettim Cidden de öyle oluyor sızlıyor biraz sonra istiyor :)

Benim başlarda aktı öyle ama bir daha olmadı:/ sütüm mü azaldı acaba.

Yoo geciktirmeden emzirdiğin içindir bence.
Biraz geciktirince akıyor.
İlk kızımda bebeğimin yanında olmadığım zamanlarda kaynanam şekerli su veya nane çayı verirmiş aklınca sarılık olmasın diye, bebeğim tekrar uyuyunca akardı sütlerim.
sadece anne sütü veriyorum o kadar akmıyor.
ikinciye de öyle yaptım. Aldığım göğüs pedlerini kullanamadım ikincide.
gaz damlası vs de vermedim bi kaç kere aktı bir odadan diğerine yetişene kadar

Bir de 9da yatağına yatırıyorum uyuyor 11buçukta tekrar emip uyuyor ondan sonra 3 4 gibi uyanınca yatağında uyumuyor :/ gazını çıkarırken uyuyakalıyor biraz daha bekliyorum dalsın diye. Yatağına koyuyorum uyanıyor. Bizim yatağa alıyorum uyuyor :):) eşim de tedirgin oluyor bebek var diye.

Ben de pedleri kullanmıyorum ihtiyaç olmadı hiç. Kullanan ve tişörleri hep sütten ıslanan arkadaşlarımı hatırlayınca bende mi azlık var acaba diyordum. Bakalım çarşamba günü kilosu ölçüldüğünde belli olur doyuruyor mu doyurmuyor mu. İlk günlerde birini emzirirken diğerinden akmıştı. Bir de geçen gün eşim biraz yakınlaşınca akıverdi ikisinden de :/ uyarılma olduğu için mi acaba. Ama bebeğimin emme saati de gelmişti. Gündüzleri emince hemen uyuyor gece öyle olmuyor pek gece sütüm az mı oluyor acaba? Ya da gündüz çok mu uyuyor :)

Canım ben de uzanarak emziriyorum uyuyakalıyorum çoğu zaman ama çok korkuyorum ya uyurken burnu kapansa..

Kızlar ya insanın sütü birden bitmez di mi? İki gündür yeten de artan sütüm bugün yetmiyor. Uyku sonrası bile göğüslerim şiş olmuyor. Bebeğim emdikten sonra huzurlu bir ifade ile ayrılırdı memeden şimdi ayıramıyorum, ama söylenene söylene hoşnutsuz emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…