- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #45.061
Canım ben uzanarak emzirirsem o uyumadan uyumuyorum. O uyur uyumaz aramıza bir yastık koyuyorum. Zaten sırtında da yastık oluyor. O ili yastık arasında huzurla uyuyorCanım ben de uzanarak emziriyorum uyuyakalıyorum çoğu zaman ama çok korkuyorum ya uyurken burnu kapansa..
Bence de toplanak :) millete hiç bakma sen her çocuk kendine özel yavaş yavaş düzenimiz oturacak inşallahBeraber hepimiz 40imiz cikana kdr bi ewdemi toplansak napsakbirbirimize destek oluruz valla bian once bitse.bide 40i cikinca bitmiyo ole diyenlerde var iyice daraliyorum
Canim benim de bazen öyle oluyor hemen incir yiyorum süt yapıcı çay içiyorum bebek iyi emerse ya da o gün moralim bozuksa sanki azalmış gibi geliyo bana da.Kızlar ya insanın sütü birden bitmez di mi? İki gündür yeten de artan sütüm bugün yetmiyor. Uyku sonrası bile göğüslerim şiş olmuyor. Bebeğim emdikten sonra huzurlu bir ifade ile ayrılırdı memeden şimdi ayıramıyorum, ama söylenene söylene hoşnutsuz emiyor
yok ya bi anda bitmez geçici birşeydir.Kızlar ya insanın sütü birden bitmez di mi? İki gündür yeten de artan sütüm bugün yetmiyor. Uyku sonrası bile göğüslerim şiş olmuyor. Bebeğim emdikten sonra huzurlu bir ifade ile ayrılırdı memeden şimdi ayıramıyorum, ama söylenene söylene hoşnutsuz emiyor
Ben dalıyorum canım yaa o kadar uykusuzum ki..arada yastık olsa da korkarım ya uyurken kolumu üstüne atsamCanım ben uzanarak emzirirsem o uyumadan uyumuyorum. O uyur uyumaz aramıza bir yastık koyuyorum. Zaten sırtında da yastık oluyor. O ili yastık arasında huzurla uyuyor
Meme burnunu kapattığında benimki emmeyi bırakıveriyor çekiyor kafayı. Ama üstüne yatarım düşerim korkun varsa temkinli ol. Ben kendimden değil de eşimden korkuyorum eli kolu çarparsa diye ama artık çok sıkıntı kalmadı. Sabaha karşı yanımda uyuyor. Eşimde 5te gidiyor zaten. Onun yerini oğlum kapıyor yani :)Ben dalıyorum canım yaa o kadar uykusuzum ki..arada yastık olsa da korkarım ya uyurken kolumu üstüne atsam
O emme krizi herhalde büyüme krizi yani. sütün yetmesiyle alakalı değil bence. Benimki meme dopdoluyken bile yapıyo ters saatiyseKızlar ya insanın sütü birden bitmez di mi? İki gündür yeten de artan sütüm bugün yetmiyor. Uyku sonrası bile göğüslerim şiş olmuyor. Bebeğim emdikten sonra huzurlu bir ifade ile ayrılırdı memeden şimdi ayıramıyorum, ama söylenene söylene hoşnutsuz emiyor
Canım ben de uzanarak emziriyorum uyuyakalıyorum çoğu zaman ama çok korkuyorum ya uyurken burnu kapansa..
Yanında biri nöbette değilse yapma canım öyle. Kalk tv falan olan bir yere geç. Uykun açılsın Allah korusun, günümüzde bile oluyor o olay ağzıma almak istemiyorum. Ben de çok zorlanıyorum sürünüyorum resmen :)gece 1,5 saat memede keyif yapıyor. Her seans böyle. Artık bir program açıyorum her emmede.Canım ben de uzanarak emziriyorum uyuyakalıyorum çoğu zaman ama çok korkuyorum ya uyurken burnu kapansa..
Her gün yeni bir huy edineceklerGazımızı çıkartıyoruz tatlım
Ikınma çabası kızarma ayakları çekme kendini kasma gibi hiç bir belirti yok
Yine de meme aralarında 2 3 defa sırtına vurup gaz çıkartmasına yardımcı oluyoruz
Ne guzel bayanlar , masallah suphanallsh. Ben de sizler gibi olmak icin ugrasiyorum:/ sutum az sıkınca damla geliyo ama bebek emiyo cok sukur. Biraz tontis dogdugu icin sut yetmiyo ve mama veriyorum:\Akıyor tabi, kalkan koyuyorum bazen birikeni de biberona alıyorum veya ped koyup kapatıyorum sıkı şekikde o zaman akamıyor
Evet neden oluyor o ya durduk yerde sızlıyor süt kanalları mı hareketleniyorGöğüslerime anlık sızlamalar geliyor. Çok rahatsız edici sizde de oluyor mu?
Aynen acıktığını anlıyorsunCanim benimde oluyo v3 gariptirki oglum uyurken uyanip acikmasina yakin oluyo bunlar. Bikez disari ciktik esimle annem ewdeydi yoldayken dedik uyanmak uzere acikti kesin telefon actim 5 dk sonra uyanmisti. Ben gece bile bazen goguslerimden anliyorum aciktigini uyaniyorum bizimki kivraniyo oluyo
Kızlar saç simplex kullananlar, günde kaç damla hangi saat aralıklarında veriyorsunuz
Bebeğim emmeye başlayınca hemen karnında gurul gurul sesler oluyor sizinkilerde de var mı?
Kusmalarımız da arttı doktora götürcem haftaya. Gaz çıkarcam kaka yapcam diye zorlarken kusuveriyor kuzum :/ reflü mü oldu nedir.
Günde 4 defa veriyorum her seferinde 15 damlaKızlar saç simplex kullananlar, günde kaç damla hangi saat aralıklarında veriyorsunuz
Kendi yatağında yatsın en güzeliBen dalıyorum canım yaa o kadar uykusuzum ki..arada yastık olsa da korkarım ya uyurken kolumu üstüne atsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?