• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
dlrsordn dlrsordn canım ikinci el bebek arabası aldım casual cadillac travel sistem
Çok içime sinerek aldım hem araba güzel hem temiz
Bu ikinci el fikrin için teşekkür ederim
Demeseydin büyük ihtimal beğenmediğim içime sinmeyen bi model almak zorunda kalacaktım

Dogum kontrol ilaci, spiral vs dusunmuyorum cnm esim korunacak

4 hafta shresi var cnm
Ben mamayi cok zorda kalinca kullaniyorum artik iyice biktiysam bunaldiysam bebis uyusun diye kullaniyorum

Ama dogdugundan beri biberonla anne sutu veriyorum emmeyi birakmadi cok sukur anne sutu verdigim icin birakmadi belki de surekli mama versem birakabilirdi

O yöntem bana güvenilir gelmiyo nedense..ilaç ta hormonları etkiliyor en etkilisi spiral gibi ama ondan da korkuyorum takarken acıyormuş bilmiyorum ki..

Ben de gece mama veriyim iyice doysun uyusun dedim ters tepti herzamankinden az uyudu bu gece..

Bizim Kaş'ımızda çıktı Konak zeytinyağı sürmüştüm ama doktor sürme dedi. Coresatin diye bir krem verdi. Onunla geçirdik
seker000 seker000 bn de doğduğu günden beri biberon veriyorum ama unutmadı beni maşallah bu çocuktan çocuğa değişen bir durum. Mamayı sevmiyor benim kız mesela. Suratını buruşturuyor. İki ayrı mama denedim ikisini de sevmedi. Anne sütünü bayılarak içiyor meme biberon fark etmiyor:)
Ben de dün aptamil verdim gece uyumadan önce iyice doysun uyusun diye sevdi yedi ama aksine hiç uymadı

Kızlar bebeğim iki gündür çok ağlıyor. Çok uyuyor ama kısa kısa. Uykusundan ağlayarak uyanıyor. Sürekli emmek istiyor. Ama uykusuz olduğu için ememiyor bitiremiyor acaba altıncı hafta büyüme atan da mı? Bugün tam 40 günlük oldu

Canim sen ne is yapıyordum..ve bebeğin ne kadarlık..kim bakıyor..benimde ise gitmen lazım ama kv ye birakamiyorum..biz bugün 40 gunluguz...bende yavaş yavaş gitmeye baslamam lazım ama.
Mühendisim canım ben , dekorasyon müteahhitlik proje üzerine çalışan bir ofis ,35 günlük olduk bugun , 27. Günü'nden itibaren gidiyorum. Dünden beri 3 saat gitmeye başladım artık , annem duruyor canım , Öğlen birde tam 3 saat uyuyor , sabah sürekli uyanık memede , yinede her ihtimale karşı 2 gecedir sağdığım sütü saklıyorum yetişemezsem diye .. Daha çok küçük olduğundan ofiste bakmayı düşünmüyorum , 1-2 ay sonra duruma göre ofiste bakacağım yada daire tipi bir yere geçeceğim ...

@miumao bn o kdr para verip aventleri aldm kizim nuk kaucuk olni tuttu tvsye ederim bide emzk tutsn dye sakin bsye bndrip vrme aglama krizi glduginde dene emzrme pozisynda tik agzina pispisla bizimki oyle alisti

Bizde ucuz pahali bikac emzik denedik bizimki avent i tutu.ama emzik buyuk rahatlik hele disari cikarken can kurtarici

Kızlar bebeğim iki gündür çok ağlıyor. Çok uyuyor ama kısa kısa. Uykusundan ağlayarak uyanıyor. Sürekli emmek istiyor. Ama uykusuz olduğu için ememiyor bitiremiyor acaba altıncı hafta büyüme atan da mı? Bugün tam 40 günlük oldu
Benimkide öyle canım , 3 gündür 1.5 saatlik uykuyla duruyorum , tam uyuyor beşiğine koyuyorum bi mutfağa girip çıkasıya kadar yarım saat içinde Uyanıyor gaz var bizimkinde maalesef emerken mememi burkuyor bir anda kıpkırmızı kesiliyor , sürekli meme istiyor veriyorum bu seferde kusuyor , gerçekten açıklığında mememde süt olmuyor bu sefer mama veriyorum , çok ilginç bir kısıd döngüye girdik ... Inşaalah geçer bu süreç

Süt yapar demiş bir arkadaşıma doktoru. 2 aylık olunca geçermiş. Benimki ergen gibi yüzü isilik içinde. Bunlar yaz bebeği olacak. Banyo iyi geliyor. Pişik kremi iyi gelmedi ben denedim
Banyo sonrası zeytinyağ sürüyordum onu bıraktın pişik kremi sürüyorum. Hiç mi bir şey sürmesem acaba? Günde 3 kez yıkıyorum artık :/

Kızlar bana doktorum gece uyandırma dediği halde uyandırıyordum. Kilo alsın diye. Ama dün gece 1'de ben uyandırsam da o uyanmadı. Çok uykuluydu iyi ememedi ve geri yattı. 4'te bir daha denedim bu defa uyandı ama çok huysuzdu, yatağa aldım, emdi uyudu emdi uyudu, ikimizde dinlenemedik. Şimdi araştırdım da büyüme ataklarında özellikle bebekleri uyandırmamak gerekiyormuş. Büyüme hormonları uyurken salgılanıyormuş. Ben öğün atlamasın diye kaldırdım ama o zaten onu telafi edermiş. Uyandırdığım için çok pişmanım. Sizin aklınızda olsun 6. hafta civarınca bir büyüme atağı var. Sürekli emmek ve uyumak isteyecek. Ne zaman ne isterse yapsın. Emmesini yarıda kesmeyin, uyurken uyandırmayın. En önemlisi bu süreçte mama vermemek. Mama midesini doldurabilir ama süreci yavaşlatır. Emdikçe daha yağlı süt üretilecek ve bebeğin asıl buna ihtiyacı var.

Back
X