2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yok canim hemen hemen ayni. Ergo baby bildigim kadariyla ilk cikan marka, boba ikinci.. Fiyat olarak da cok yakinlat. Youtube dan videolarina bakabilirsin ben ikisini de oneririm.
Bugun bi arkadasimla konustum chicco kanguru varmis onda, hic mutlu degildi. Ona da ergobaby onerdim.
Hangi kanguruyu alirsan al, bacaklarinin M seklinde olduguna emin ol. Bacaklari asagi dumduz sarkiyorsa ergonomik ve saglikli degil demektir.

Ya kadin sirf morelimi bozmak icin yapiyo biliyorum. Zaten ebati onemli dglki islevi onemli. Buarada masallah bebisine
Hiiic takma sertmis yumusakmis vs.. Bebegin doyuyosa , kilo aliyosa, kaka cis yapiyosa kim ne dersin takma. Benim goguslerim devasa, cok sut oldugundan diil, yag tabakasi fazla oldugundan. Kiz kardesimin de benim gibiydi ama lohusalikta bazi sorunlardan dolayi sutu gitti, emziremedi.

Bakıyorum hemen Havlu eksiğimiz var her defasında işediği için iki havlu yetmiyor
Bana küçük havlu göndermişler onunla yüzünü siliyorum. O kadar beğendim ki bugün büyüğünü aldım. Bende 2 tane vardı. Birisi çok sert. Ağlıyor bebek resmen. Kv yapmıştı :) onu kullanmayacağım.

Benim goguslerim de 1 haftadir sertlesmiyor. Her emzirmeden once kontrol ediyorum sut var mi yok mu diye cok sukur var.. Sadece uzun uyudugu zaman uclari sizlamaya basliyor, diyorum acikmis bebisim uyansa da emse :)
Albndende o kdr iki saatte bi memedeyiz gecede oyle sut dolmuyo o yuzdn hic

Bende ayniydim cnm hala mama aliyor ama iki gogsumude emebiloyor once sadece sag emiyordu solu sagiyordum cok az geliodu. Minik bi pompa göğüs ucu cikarmak için. Onunla ugrasa uğrasa uc cikartayim derken süt geldi. Pompayla bile o kadar gelmiordu. Tavsiye ederim

Evet sut kolay kolay azalmiyo. Emzirme kampinda sut iki gunde artar deniyo mesela ben o yuzden bi gun az emzirsem tam tersi sekilde sutum azalacak zannederdim ama oyle olmadigini gordum. Yine de yiyip icmemize uykuya dikkat edicez tabiki canim. Suyu ihmal etme.

6 ay kadar emZirirsem şükredicem ..
Aynı durumu şu an yaşıyorum saatlerce mücadele verdik resmen aiktan uyuyamiyo uykusu geldikçe deliriyo şimdi resmen aglzmaktan sızdı işin kötü d
Tarafı sadece emmeye değil kaşıkla biberonla hiç bişeyle hiç bişey yemiyo

Cnm yine biberon da olsa besleniyor bizde onu da istemiyo aç resmen bugün cisli bez alamadım desem yeri

Hangi biberonu kullaniyorsun? Agzina baktinmi aft olabilirmi?

Çocuk sahibi olanları Allah bağışlasın, hamileleri sağlıkla mutlulukla kucaklarına almayı nasip etsin, benim gibi henüz bu mutluluğu yaşamayanlara da Allah en kısa sürede evlat nasip etsin inşallah.

Ben şu an uygulamadan giriyorum ve nasıl yeni konu açacağım bi yardım eder misiniz

Benim goguslerim de 1 haftadir sertlesmiyor. Her emzirmeden once kontrol ediyorum sut var mi yok mu diye cok sukur var.. Sadece uzun uyudugu zaman uclari sizlamaya basliyor, diyorum acikmis bebisim uyansa da emse :)
Demek bi bende degil yani bu durum:). Rahatladm. Ya insanin keyfi kaciyo ister istemez boyle negatif konusulunca. Bide hassas karakterozelligim var ondan olsa gerek.

Kızlar göz rengi değişir mi hala? Ve sizce bu ne renk olur?

Maşallah canım
Benim ilk kızım da aynı böyleydi 6ay böyle kaldı yeşil veya mavi olacak sandım ama ela gözlü şimdi. Şimdiki kızımınki buna benziyo ama şimdiden değişmeye başladı açık kahve olacak gibi. Oğlumun gözü doğduğundan beri koyu kahverengi. Babasının kahverengi, benim mavi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…