- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #50.341
Yok canim hemen hemen ayni. Ergo baby bildigim kadariyla ilk cikan marka, boba ikinci.. Fiyat olarak da cok yakinlat. Youtube dan videolarina bakabilirsin ben ikisini de oneririm.Birbirlerinden
Hiiic takma sertmis yumusakmis vs.. Bebegin doyuyosa , kilo aliyosa, kaka cis yapiyosa kim ne dersin takma. Benim goguslerim devasa, cok sut oldugundan diil, yag tabakasi fazla oldugundan. Kiz kardesimin de benim gibiydi ama lohusalikta bazi sorunlardan dolayi sutu gitti, emziremedi.Ya kadin sirf morelimi bozmak icin yapiyo biliyorum. Zaten ebati onemli dglki islevi onemli. Buarada masallah bebisine
Bana küçük havlu göndermişler onunla yüzünü siliyorum. O kadar beğendim ki bugün büyüğünü aldım. Bende 2 tane vardı. Birisi çok sert. Ağlıyor bebek resmen. Kv yapmıştı :) onu kullanmayacağım.Bakıyorum hemen Havlu eksiğimiz var her defasında işediği için iki havlu yetmiyor
Mavi -yeşil canım , benim göz rengim öyle , koyu renk giyip kapalı florasan ışıkta yeşil oluyor , açık renk giyip Güneş ışığına çıktığımda mavi :)çakır göz nasıl oluyor cnm?
Görmedim canım bi bakayım olmazsa , teşekkürler :)Hayat in hipp in bebek suyu var gormussundr
Bizim kız kolaya kaçtığından ben günde 4-5 defa sağıyorum canımBen hic bakmadim nekadar sut cikiyo toplamda diye. Pompayla bebegin emmesi ayni olmazmis diye biliyorum. Bebek daha cok sut emer
Albndende o kdr iki saatte bi memedeyiz gecede oyle sut dolmuyo o yuzdn hicBenim goguslerim de 1 haftadir sertlesmiyor. Her emzirmeden once kontrol ediyorum sut var mi yok mu diye cok sukur var.. Sadece uzun uyudugu zaman uclari sizlamaya basliyor, diyorum acikmis bebisim uyansa da emse :)
Hayati gormususndur pembe minicik sise :)Görmedim canım bi bakayım olmazsa , teşekkürler :)
Oyy masallah masallah annesi :)) keske boyle kalsa ya cok guzel ama donecek gibi duruyo ne olur bilemem tabi ama bebek rengi bu buyuk insan rengi degil :)Kızlar göz rengi değişir mi hala? Ve sizce bu ne renk olur?
Bende ayniydim cnm hala mama aliyor ama iki gogsumude emebiloyor once sadece sag emiyordu solu sagiyordum cok az geliodu. Minik bi pompa göğüs ucu cikarmak için. Onunla ugrasa uğrasa uc cikartayim derken süt geldi. Pompayla bile o kadar gelmiordu. Tavsiye ederimYa bide sen biberon kullanmadın , ablam diyor bu bebek biberonu çık çabuk keşfetmiş diye , ablam emzirmek için benim kadar çabalamadı ı da başından beri biberon verdi , onun bebek 5. Ayında farketmiş bizimki 1.5 aylıkkensağdığım sütü lıkır lıkır içiyor hatta az geldiği için sinirleniyor bazen 50 Cc falan çıkıyor , mamasını hazırlayasıya kadar yıkıyor ortalığı bugun içinde sadece bir kere tek mememi Aldı , sağ sağ nereye kadar
Aynen tansiyon seket hepsi var... yinede yapmadan duramiyo... görüyo evin haliniAllah razı olsun onlardan ben niye çalışıyorum annem haftaiçi bizde kalıyor Da ondan çamaşır ütü yemek hepsi onda :)yapma diyorum ama ben duramam diyor
Evet sut kolay kolay azalmiyo. Emzirme kampinda sut iki gunde artar deniyo mesela ben o yuzden bi gun az emzirsem tam tersi sekilde sutum azalacak zannederdim ama oyle olmadigini gordum. Yine de yiyip icmemize uykuya dikkat edicez tabiki canim. Suyu ihmal etme.Sanırım susuz kalmışım. Bulantıdan içememiştim. Bugün ve dün içtim, hemen arttı. Bence süt zamanla azalmaz. Öyle olsa Kuran'da 2 yıl emzirir yazmazdı. Belki iyi emzirmemekten azalıyordur. Mesela az geleni emmek istemiyor. Etmedikçe tıkanıyor. Biraz çabalamak lazım onu emsin diye
Aynı durumu şu an yaşıyorum saatlerce mücadele verdik resmen aiktan uyuyamiyo uykusu geldikçe deliriyo şimdi resmen aglzmaktan sızdı işin kötü d6 ay kadar emZirirsem şükredicem ..
Cnm yine biberon da olsa besleniyor bizde onu da istemiyo aç resmen bugün cisli bez alamadım desem yeriYa bide sen biberon kullanmadın , ablam diyor bu bebek biberonu çık çabuk keşfetmiş diye , ablam emzirmek için benim kadar çabalamadı ı da başından beri biberon verdi , onun bebek 5. Ayında farketmiş bizimki 1.5 aylıkkensağdığım sütü lıkır lıkır içiyor hatta az geldiği için sinirleniyor bazen 50 Cc falan çıkıyor , mamasını hazırlayasıya kadar yıkıyor ortalığı bugun içinde sadece bir kere tek mememi Aldı , sağ sağ nereye kadar
Hangi biberonu kullaniyorsun? Agzina baktinmi aft olabilirmi?Aynı durumu şu an yaşıyorum saatlerce mücadele verdik resmen aiktan uyuyamiyo uykusu geldikçe deliriyo şimdi resmen aglzmaktan sızdı işin kötü d
Tarafı sadece emmeye değil kaşıkla biberonla hiç bişeyle hiç bişey yemiyo
Demek bi bende degil yani bu durum:). Rahatladm. Ya insanin keyfi kaciyo ister istemez boyle negatif konusulunca. Bide hassas karakterozelligim var ondan olsa gerek.Benim goguslerim de 1 haftadir sertlesmiyor. Her emzirmeden once kontrol ediyorum sut var mi yok mu diye cok sukur var.. Sadece uzun uyudugu zaman uclari sizlamaya basliyor, diyorum acikmis bebisim uyansa da emse :)
Kızlar göz rengi değişir mi hala? Ve sizce bu ne renk olur?
Aynı durumu şu an yaşıyorum saatlerce mücadele verdik resmen aiktan uyuyamiyo uykusu geldikçe deliriyo şimdi resmen aglzmaktan sızdı işin kötü d
Tarafı sadece emmeye değil kaşıkla biberonla hiç bişeyle hiç bişey yemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?