2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm ya annelik ne mucize biseymis kendinden vazgecmis ornek hala annelerimiz kuzusunun kuzusu icin kendinden vazgeciyo

Ya bide sen biberon kullanmadın , ablam diyor bu bebek biberonu çık çabuk keşfetmiş diye , ablam emzirmek için benim kadar çabalamadı ı da başından beri biberon verdi , onun bebek 5. Ayında farketmiş bizimki 1.5 aylıkken sağdığım sütü lıkır lıkır içiyor hatta az geldiği için sinirleniyor bazen 50 Cc falan çıkıyor , mamasını hazırlayasıya kadar yıkıyor ortalığı bugun içinde sadece bir kere tek mememi Aldı , sağ sağ nereye kadar

6 ay kadar emZirirsem şükredicem ..

Allah razı olsun onlardan ben niye çalışıyorum annem haftaiçi bizde kalıyor Da ondan çamaşır ütü yemek hepsi onda :)yapma diyorum ama ben duramam diyor

Organikçiler :) Green Touch markasının body'lerini aldım. O kadar yumuşak ki, çok rahat etmiştir bebeğim eminim. Küçük havlu hediye göndermişler. O da yumuşacık bir şey, bayıldım. Çok güzel su çekiyor ve bebeğin canını hiç acıtmıyor. Kumaştan ambalajında, içinde lavantalarla geldi. Çok özen göstermişler. Tavsiye ederim

Bakıyorum hemen Havlu eksiğimiz var her defasında işediği için iki havlu yetmiyor

Sunny-day snn kv ye bnm goguslerimi atmak istiyorum tahta gibiyim ama bebisim 7 kilo soyke ona mamasiz.
Sunger gibiler onceden gece sertlesirdi artk oda yok.
Benim goguslerim de 1 haftadir sertlesmiyor. Her emzirmeden once kontrol ediyorum sut var mi yok mu diye cok sukur var.. Sadece uzun uyudugu zaman uclari sizlamaya basliyor, diyorum acikmis bebisim uyansa da emse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…