2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim de öyle ya etlerim aciyo sürekli o.kucaginda olması hissi bende de var cnm.hatta ben yastık yada.çarşafi gogsume bastiriyorum bebek zannedip :) ve bayadir oglumla uyuyorum

Korkma sen bilinçli bir annesin yanlış bir şey yapmazsın Allah'ın izniyle
Sırt Ağrı'sıyla kalkıyorum yataktan hamilelikten miras kalan bir ağrı bence

Saol canim. Evet oglumda burun tikanikligi basladi bu sabah. Cok korkuyorum onada gecicek diye. Kusburnu icicem. Tesekkurler tavsiyelerin icin. Agri kesici olarak da parol iciyorum .ins biran once gecer. Birde bugun sunnet randevumuz vardi oyle bir zamana denk gekdiki . Acilen toparlanmam sart.

Canım bebeklerde alerji testi 1 Yaşında Yapılıyor diye biliyorum , baya Kapsamlı oluyor , aventi benim kızımda öyle dişliyor, geveliyor ağzında , lansinoh biberonun ucu yumuşacık tavsiye ederim , Alkah kolaylık ve sabır versin , inşaallah tez vakitte düzelir

Bence Sünnet'i iptal et canım , büyük insanlara bile gripliyken narkoz verilmiyor, tez vakitte geçer inşaallah ...

Bicogumuz ayni haldeyiz sanırım bazen bunu bilmek iyi geliyo yoksa kendini suçlu hissediyor insan. Annemde bana guvenmeyin yaslandim bakamam diyordu simdi kendi geliyo torun sevgisinden ,) birde diger torunlara bakti buna bakmazsa suçluluk hissediyor galiba

Cnm geçmiş olsun. Ben de çok kötüydüm ama geçmiyor bebeğe emzirdiğin için merak etme

Allah yardımcın olsun cnm bnm kızda öyle biberon şırınga kaşık bu tarz hiç bişeyle yemiyo bir aralar emmiyordu şimdi çok şükür emmeye başladı yine arada çok uykusu varsa emmiyor sinirleniyor

Kızlar bugün annem geliyor.
Aradı geliyorum deyip kapattı.
Böyle geldiğinde hep kavga çıkarıyor
Umarım bugün de öyle yapmaz
Şimdi yemek hazirlamaliyim kontese

Evi de toplayayim
Malum annem elalemden daha çok kınar
Bizim anne de böyle ışte
Çok işim var öpüyorum sizi

Hastalar geçmiş olsun.
Bebekle uyuyun is güç yemek 2gün uğraşmayın
Sevdiğiniz şeyleri yapin
Iyi hissedin iyi olun

Bnm biberon da lansinoh ama kızım kabul etmiyor

Sen halledersin biz sana güveniyoruz

Bence Sünnet'i iptal et canım , büyük insanlara bile gripliyken narkoz verilmiyor, tez vakitte geçer inşaallah ...

Iptal oldu zaten cnm
Her iste bir hayir var die bosuna dememisler. Sadece muayene oldu
Ameliyathane doluydu bizde bayramdan sonraya kalsin dedik.hem ben kendimi toparlarim.
Bende dahiliyeye gorundum atesim 39 du.ilac verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…