2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlarrr bebegimin afedersiniz ama kakasında sümük gibi parcalar var bu süt alerjisi denilen seymi bilgisi olan varmi?????

Canim korkma ben dogum yaptigimda griptim yeni dogmus bebek ben o halde emzirdim ilgilendim bisey olmadi cok sukur. Bal zencefil karanfil nane karışımıni kaynatip iciyordum fayda etmisti.

Sağol canimbenim
Hep mutlu olsun, olun
Mutluyken çok tatlılar

Ben her uyandığında uzun uzun
Günaydın nerden geldin hoşgeldin
Iyi ki geldin evime hayatima diyorum
Bu bebeğim daha mutlu digerlerine gore

Bol bol emzir sen de yanında yat
Dinlen. Senden antikor geçer merak etme
Bağışıklıgi güçlenir

superselma selam canım tecrübelerine dayanarak soruyorum :) bugğn 3lü aşıları olduk ateş yok fakat sarardı bebeğim yüzü bacakları aşı sonrası bu normal mi ?

Canım ikinci gün akşamına rahatlıyor
Normal bence benimki de öyle oldu
Halsizlesti falan
Geçmiş olsun

Normal bu haller canım
bende de hep olur
alışıyoruz yeni hayatımıza
Ne kadar güzel
Anı yaşamakla kalmayıp
5adım sonrasını bile düşünüyorsun
Bu özelliğin bu dozda çok güzel

Ayy masallah insallah ela yada yesil olur:)
Benimkide su anda mavi ama yesile doner gibi geliyo kucuk kardesimin oyle olmustu bakcaz artik

Kizlar sizin gogusleriniz dolu dolu mu? Azonce kv morelimi bozdu yok benim goguslerim bos gibi duruyomus sert degilmis dolup tasmiomus sutler. Tovbe yarabbim. Morelimi bozdu cok fena

Kiz bozulmasin moralin terbiye olmustur artik.
Bak bende terbiye olmadi diye yakiniyom hala sutlu bady lerle gezmek hic hos degil

Canim bu aksam ben de uyandim baktim memem disarda eaim yanimdaydi dedim cocuk nerde .yok almadik yanimiza dedi.baktim besiginde uyuyo.
Sonra adama diyom memem niye disarda sen mi bisey yaptin:)
Gece gece sacmala yat asagiya dedi:)

_peri_ canım o tek başına alerji göstergesi değil. Ve sadece süt alerjisi göstergesi değil. Başka bir şey de olabilir. Farklı bir şey yedin mi bugünlerde? Kanlı mukuslu olması özellikle alerji belirtisi.
Önsütü fazla almasından da olabiliyor ya da çok salyası varsa onu yuttuğu için. Benimkinde de oluyor mukus.

Kiz bozulmasin moralin terbiye olmustur artik.
Bak bende terbiye olmadi diye yakiniyom hala sutlu bady lerle gezmek hic hos degil
Lohusayken baslamisti elestirmeye halen devam edio surekli usucek ve ac olmasi konusunda baydi beni yani. Kizlar bu arada yazim hatasi olabilir turkcem tam mukemmel degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…