- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #50.701
Ay cnm bizde de aynı sıkıntı ya bebekle mi gitsem zor olmaz mı nasıl yapicaz bende ücretsiz izin almayi düşünüyorumseminere bebekle gelebilir miyim diye izin istedim dün müdürden, tmm dedi. okul açılınca da yarım dönem ücretsiz izin al diye gaza getiriyor eşim, neye güveniyo artık bilmiyorum :))) babasına heralde :) amaan öyle diyosa alcam valla izin. geçindirsin evi artık yarım dönemcik
Tamam haklısın. Hem.o zman sütte az gibi oluyir kiziyo bu kez az süt gelince .Emziriyorsan sık emzirme doktorum bana iki saatte bir emzirebilirsin artik dayanır dedi. Ama havalar çok sıcak oldugu için en erken 1 saatte emzir dedi. 1 saatten once emzirdiysen boyle yesil olabilir canım
Ay gecmis olsun ya.hasta olunca zor . Bebeler resmen ortada kalıo. Anne baba baksa daYine ishal oldum yine ishal oldum.. iki gundur kolumu kipirdatamiyorum karin agrisi kusma halsizlik ne ararsan var. Annem geldi allahtan emzirip ona veriyorum o yorulunca esim aliyo idare ediyoz.. Bebegimi ozledim resmen kucagima alamiyorum tasiyamiyorum onlar tutarken yattigim yerden izliyorum bana bakiyoher ne kadar cok su icmeye dikkat etsem de vucut bi taraftan asiri su kaybettigi jcin midir nedir sutum azalmis durumda. Arada mama veriyorum onu da bi aliyo bi almiyo ac mi tok mu hic haberim yok. Hastalik cok kotu
Bendé seminere bebemle gitcem evde bakacak kimseler var ama acikir ağlar kuzumm. .seminerler tırt geçio zatenAy cnm bizde de aynı sıkıntı ya bebekle mi gitsem zor olmaz mı nasıl yapicaz bende ücretsiz izin almayi düşünüyorum
Ben ucretsiz izin alırsam biterz valla. Eşimin full krediye gidioseminere bebekle gelebilir miyim diye izin istedim dün müdürden, tmm dedi. okul açılınca da yarım dönem ücretsiz izin al diye gaza getiriyor eşim, neye güveniyo artık bilmiyorum :))) babasına heralde :) amaan öyle diyosa alcam valla izin. geçindirsin evi artık yarım dönemcik
Değişik markalar dene bakalımBiberon tutuyo ama mamayi sevmedibutun mama tadlari aynimidir acaba npcm bn cok az vaktm kldi
Bnde hipp aldm bgnmedi sma denicemBen hipp kullandım canım, tadını ben bile beğendim ama kaka yaparken zorladı, simdi aptamil veriyorum, daha iyi gibi
Gerci ben gunde en fazla 2 kez 90cc veriyorum o da en cok verdigim günlerde. Genelde 1 ya da 2 kez 60 cc veriyorum
Biberonuda mamayida degistrp denicemDeğişik markalar dene bakalım
Cnm cok gecmis olsunYine ishal oldum yine ishal oldum.. iki gundur kolumu kipirdatamiyorum karin agrisi kusma halsizlik ne ararsan var. Annem geldi allahtan emzirip ona veriyorum o yorulunca esim aliyo idare ediyoz.. Bebegimi ozledim resmen kucagima alamiyorum tasiyamiyorum onlar tutarken yattigim yerden izliyorum bana bakiyoher ne kadar cok su icmeye dikkat etsem de vucut bi taraftan asiri su kaybettigi jcin midir nedir sutum azalmis durumda. Arada mama veriyorum onu da bi aliyo bi almiyo ac mi tok mu hic haberim yok. Hastalik cok kotu
Biz aventten çok memnunuzBiberonuda mamayida degistrp denicem
Sen sürekli emzir bir şey olmaz benim kız da çok kusuyorSabah hapşırarak ve kusurak kalktı kızımŞimdi geri uyuttum. İnşallah uyandığında iyileşmiş olur
Kumaş pantolonlar olmuyor bel kalınlaşmışSağol canım ya. Karatay diyeti nasıl acaba emzirirken olur mu? Benim sütüm yemeyince iyice gidiyor.
Benim de piskolojim bozuldu. Dişlerimi yaptırdıktan sonra bir de ortopediye gideceğim. Hamilelik ve emzirme sonrası ensemde bir şişlik oldu. Şeklim bozuldu ya resmen. O da geçer inşallah. Sonra çatlaklar ve kilo var. Tatile gitmeyi bırak ben böyle işe gitmek istemiyorum
AminKayinvalidem gitsin artiiiikkk
Gmail olsun canım , bebeğe biogaia aldıysan sanada fayda eder, suyun içine 5 damla :)Yine ishal oldum yine ishal oldum.. iki gundur kolumu kipirdatamiyorum karin agrisi kusma halsizlik ne ararsan var. Annem geldi allahtan emzirip ona veriyorum o yorulunca esim aliyo idare ediyoz.. Bebegimi ozledim resmen kucagima alamiyorum tasiyamiyorum onlar tutarken yattigim yerden izliyorum bana bakiyoher ne kadar cok su icmeye dikkat etsem de vucut bi taraftan asiri su kaybettigi jcin midir nedir sutum azalmis durumda. Arada mama veriyorum onu da bi aliyo bi almiyo ac mi tok mu hic haberim yok. Hastalik cok kotu
Geçmiş olsun.iştah nasıl, allah korusun rotavirüs olmayasınYine ishal oldum yine ishal oldum.. iki gundur kolumu kipirdatamiyorum karin agrisi kusma halsizlik ne ararsan var. Annem geldi allahtan emzirip ona veriyorum o yorulunca esim aliyo idare ediyoz.. Bebegimi ozledim resmen kucagima alamiyorum tasiyamiyorum onlar tutarken yattigim yerden izliyorum bana bakiyoher ne kadar cok su icmeye dikkat etsem de vucut bi taraftan asiri su kaybettigi jcin midir nedir sutum azalmis durumda. Arada mama veriyorum onu da bi aliyo bi almiyo ac mi tok mu hic haberim yok. Hastalik cok kotu
Ay gecmis olsun ya.hasta olunca zor . Bebeler resmen ortada kalıo. Anne baba baksa da
Sagolun kizlar, allah bebeklerimize saglik versin..Cnm cok gecmis olsun
Hadi ya bilmiyodum. Kullanmiyoruz ama iyi fikirmis :)Gmail olsun canım , bebeğe biogaia aldıysan sanada fayda eder, suyun içine 5 damla :)
Yok ya allah korusun degildir az da olsa biseyler yiyebiliyorum.Geçmiş olsun.iştah nasıl, allah korusun rotavirüs olmayasın
Ben de bir dönem izin kullanicam, kimsede durmuyo bebegim, zaten uyku düzeni de yok, Allah yardım eder napalımseminere bebekle gelebilir miyim diye izin istedim dün müdürden, tmm dedi. okul açılınca da yarım dönem ücretsiz izin al diye gaza getiriyor eşim, neye güveniyo artık bilmiyorum :))) babasına heralde :) amaan öyle diyosa alcam valla izin. geçindirsin evi artık yarım dönemcik
Canım üşütmüş olsan kokusu da kötü olurdu. Ön süt meselesidir ondan oluyor çünkü :)Benim bebegim hasta oldu galiba sbah yeşil simdi de mukuslu kaka gördüm . Usutttum mü acaba
Bol emzir canım, bir seyi yoktur insallahBenim bebegim hasta oldu galiba sbah yeşil simdi de mukuslu kaka gördüm . Usutttum mü acaba
Ben aglarken kulağına yumuşak sesle dualar okuyorum, her gün ayni saatlerde aglaması hala deva ediyor ama sanki süre azalıyor gibiseni burada en iyi ben anlarım heralde bir kolik annesi olarak değişik şeyler denemeni tavsiye ederim benbenhiçbiri işe yaramadı ama bnde sabır gerek sadece çözümü pek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?