2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ay cnm bizde de aynı sıkıntı ya bebekle mi gitsem zor olmaz mı nasıl yapicaz bende ücretsiz izin almayi düşünüyorum

Emziriyorsan sık emzirme doktorum bana iki saatte bir emzirebilirsin artik dayanır dedi. Ama havalar çok sıcak oldugu için en erken 1 saatte emzir dedi. 1 saatten once emzirdiysen boyle yesil olabilir canım
Tamam haklısın. Hem.o zman sütte az gibi oluyir kiziyo bu kez az süt gelince .

Ay gecmis olsun ya.hasta olunca zor . Bebeler resmen ortada kalıo. Anne baba baksa da

Ben ucretsiz izin alırsam biterz valla. Eşimin full krediye gidio

Bnde hipp aldm bgnmedi sma denicem
Bn ise baslicm sutum cok az sagamiyorum o yuzdn mamata alismasi lazim

Cnm cok gecmis olsun

Kumaş pantolonlar olmuyor bel kalınlaşmış

Reactions: 9ay
Gmail olsun canım , bebeğe biogaia aldıysan sanada fayda eder, suyun içine 5 damla :)

Geçmiş olsun.iştah nasıl, allah korusun rotavirüs olmayasın

Ay gecmis olsun ya.hasta olunca zor . Bebeler resmen ortada kalıo. Anne baba baksa da

Cnm cok gecmis olsun
Sagolun kizlar, allah bebeklerimize saglik versin..

Gmail olsun canım , bebeğe biogaia aldıysan sanada fayda eder, suyun içine 5 damla :)
Hadi ya bilmiyodum. Kullanmiyoruz ama iyi fikirmis :)

Geçmiş olsun.iştah nasıl, allah korusun rotavirüs olmayasın
Yok ya allah korusun degildir az da olsa biseyler yiyebiliyorum.

Ben de bir dönem izin kullanicam, kimsede durmuyo bebegim, zaten uyku düzeni de yok, Allah yardım eder napalım

seni burada en iyi ben anlarım heralde bir kolik annesi olarak değişik şeyler denemeni tavsiye ederim benbenhiçbiri işe yaramadı ama bnde sabır gerek sadece çözümü pek yok
Ben aglarken kulağına yumuşak sesle dualar okuyorum, her gün ayni saatlerde aglaması hala deva ediyor ama sanki süre azalıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…