2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
9ay
Canim geçen biz de aynı olduk. Kucağımda uyuttum iki saat geçti
Teninle çabuk iyileşir inşallah
Benim dolgum da hassasiyet olustu ama çok rahatsiz etmiyor canım

vorones
Canim al eline şişeyi ic 2litre
Uyu bebeğinle geçici bi durum

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun , dolgudan sonra diş ağrısı iyi değildir canım, diş hava alıyor bir yerden demekki , keşke en BAŞINDA kanal yapsaymış , inşaallah kızında üşütmemiştir, bende bebeğim ilk Doğduğu zamanlar mutfak penceresini açık unutmuşum , bi uyandım buz gibi olmuşum , kızıma baktım elleri yüzü üşümüş , 2 gün çok hafif kustu , biraz Huysuzluğu oldu Ateş'i çıkmadı , öyle atlatmıştık , inşaallah sizde sorumsuz bir şekilde atlatırsınız ...Türkiye erkeleri hatta dünya erkeklerinin bence yüzde sekseni aynı , özellikle çocuk olduktan sonra onların Hayatları da aynı bizimki gibi Değişiyor , en BAŞINDA uyku düzeni ... Onların da bizler gibi Dalgın olmaları çok normal bu dönemlerde onun da çok anlayışlı olması Lazım , Allah hepimizin yardımcısı olsun ...

Biberon alsa bari dışarı çıkmak haram yoksa bi de işe başlayınca ne olacak bilmiyorum biberon alıp beni bırakır diye korkuyorum

Biberon alsa bari dışarı çıkmak haram yoksa bi de işe başlayınca ne olacak bilmiyorum biberon alıp beni bırakır diye korkuyorum
Yok canım unutmuyorlar, ben en başından beri biberonla gidiyorum , mücadele etselte gün içerisinde alıyor memeyi , çok acıktığında almıyor bi , bak işede başlayacakmışsın mecburen biberonu öğrenmesi Lazım

Ay maşallah :)
Oyuncaklara uzanıp onları da ağzına götürüyor mu?
Kahkaha atıyor mu? Bizimki tam kahkaha değil he he he he diye gülüyor :)
Çok tatlılar ya

Sağol canım
Evet ağzına götürmeye çalışıyor, kahkahayi kikirdiyor gibi atıyor

mmasallah
bizimki agu diyor diye mutluyum ben.
dun tam 2 aylik oldu.

Sağol canim
Benimki 3haziran doğumlu:)

Maşallah
Kızım da öyle değişiyor oyun halısında çok Mutlu hışırtılı yerlere ayağını vurup seviniyor sallanan oyuncaklara vuruyor yumruğuyla ama tutamıyor daha

Sağol seninkine de maşallah

Geçmiş olsun Canım
Belki usutmustur gazı vardır
Maşallah seninkine de bizimki pek dönmeye fırsat bulamıyor
Abla kucaga çalıştırdı

Benimki se donemezse ağlıyor

Kizlar biz bi delilik yapip tatil ayarladik 3 aylik bebisle. Persembe antalyaya yola cikacagiz 4 gece 5 gunduz. Insallah sorunsuz gecer. Bebegim hastalanmaz. Guzel bi tatil olur. Amin :)

Amin. Iyi gelir umarım hepinize

Canım pozisyonların hepsini dene
Internetten gorsellere bak
Benim De memem büyük
Demek ki pozisyonu rahat değilmiş

Ben de eşimin kaprislerinden bıktım
Ustune büyük kızımın kaprisleri
Oğlumun kıskançlığı
Ama sabrediyorum

Canım ya inşallah bir şey olmaz, ben de bir benim eşim öyle sanıyordum. Inan yazdıklarının pek çoğu bizde de var. Her şeyi düşünüp söylemem lazım

Günaydın Can'ım geçmiş olsun
Erkekler çok vicdansız bence
Bn de Karatay diyeti yapmaya çalışacağım gram gram kilo vermek kesmiyor psikolojim bozuk bu kilolarla Nasıl tatile gidilir

Karatay diyetini ılımlı yapın kızlar
İki ay sabredin bence
Süt etkileniyor
Benim gibi obez olsanız ne yapardınız bilmem
Bebek hareketlenince veririz

Sorumluluk almak istemiyorlar

Ayakta emzireyim diyorum memeler büyük olunca burnu tikaniyo bidigimin :)

Maşallah kv de geniş
Kitle kendini odama yat bebeğinle arada bir

Reactions: 9ay
Evet onlardan aynı ilgiyi beklememek lazım. Onlar zamanla baba oluyor. Geçen eşim oğluma bakıyor. Telefonda da haber okuyor Çocuk mızırdanıyor ağlayacak bir dakika oğlum alcam seni şimdi bekle biraz diyor :):) evet o da anlıyor seni dedim :):) durmayınca da emzik veriyor ya da uyutmaya çalışıyor :):):) sağolsun yine bakıyor bir süredir evdeydi sabahları o baktı ben 10a kadar uyudum :) bahçede gezdirir işim varsa üstünü filan değiştirir.

herkese selam kızlar. uzun zamandır pek okuyamıyorum yaa ne zor işmiş hem çocuk hem ev işleri falan, gece kendimi yatağa zor atıyorum. herkes iyidir umarım.

biz hala uyku düzeni oturtamadık , gece 12-1 yatışımız, bütün akşam oğlumu uyutmaya çalışmakla geçiyor ama uykudan iyice sersemlemeden uyumuyor. işe başlayınca zzor olacak böyle ya.

İse baslayinca ben de napcam bilmiom yaaa. Okula gotursem derse . Durur ki yavrum . Öf yaaa

Benim bebegim hasta oldu galiba sbah yeşil simdi de mukuslu kaka gördüm . Usutttum mü acaba
Canım yesil kaka art arda besleyince sütün bagırsaklarda sindirilme süresinden kaynaklanıyormuş. Yani normal. Mukuslu kakayada normal dedi doktorumuz. Benim bebegimde kopuklu yapiyordu sonra bezde mukuslu oluyordu. Annenin yedigi besinler etki edebiliyormus. Endiselenme gayet normalmis.

Ayyy harikasın şu serptin yüreğime . Nasıl da mutsuzdum . Teşekkürler. DoğruDur. Dün özellikle nasılda art arda memede ydi yavrum. Ondan galiba yeşil .

Emziriyorsan sık emzirme doktorum bana iki saatte bir emzirebilirsin artik dayanır dedi. Ama havalar çok sıcak oldugu için en erken 1 saatte emzir dedi. 1 saatten once emzirdiysen boyle yesil olabilir canım

Tam tatli donemleri :)

Biberon tutuyo ama mamayi sevmedi butun mama tadlari aynimidir acaba npcm bn cok az vaktm kldi
Ben hipp kullandım canım, tadını ben bile beğendim ama kaka yaparken zorladı, simdi aptamil veriyorum, daha iyi gibi
Gerci ben gunde en fazla 2 kez 90cc veriyorum o da en cok verdigim günlerde. Genelde 1 ya da 2 kez 60 cc veriyorum

İse baslayinca ben de napcam bilmiom yaaa. Okula gotursem derse . Durur ki yavrum . Öf yaaa
seminere bebekle gelebilir miyim diye izin istedim dün müdürden, tmm dedi. okul açılınca da yarım dönem ücretsiz izin al diye gaza getiriyor eşim, neye güveniyo artık bilmiyorum :))) babasına heralde :) amaan öyle diyosa alcam valla izin. geçindirsin evi artık yarım dönemcik

Yine ishal oldum yine ishal oldum.. iki gundur kolumu kipirdatamiyorum karin agrisi kusma halsizlik ne ararsan var. Annem geldi allahtan emzirip ona veriyorum o yorulunca esim aliyo idare ediyoz.. Bebegimi ozledim resmen kucagima alamiyorum tasiyamiyorum onlar tutarken yattigim yerden izliyorum bana bakiyo her ne kadar cok su icmeye dikkat etsem de vucut bi taraftan asiri su kaybettigi jcin midir nedir sutum azalmis durumda. Arada mama veriyorum onu da bi aliyo bi almiyo ac mi tok mu hic haberim yok. Hastalik cok kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…