2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Chicco ultra soft kanguru alacağım sanırım. Arkadaşta gördüm hosuma gitti. Bobayı ve ergobaby ben de duydum ama görmedim hiç. Tavsiyen için teşekkür ederim canım

Sen yazınca baktım bu kanguruda bebeğin bacakları aşağı sarkıyor yani sağlıksız diye anlatılan cinsten.

Sağlıklı M oturuşuna sahip kangurular da çok pahalı ama

yanlis mi bilmiyorum, ancak ben de poset almistim.
bebek biberonu red ettigi icin henuz kullanamadim posetlerimi. ama kullanirsam, poset cozulunce biberona dokup, anlattigim sekilde isitacaktim.
Selam ben eski üyeyim ne zamandır yazmıyordum bakınca gördüm 6ay boyunca sağıp buzlukta bekletip veren kişi olarak bu konunun uzmanı oldum sayılır, günboyu sağlıklarınızı aynı poşete koyup akşama buzluğa atabilirsiniz bebeğim 42 gün küvözde kaldı orada öğrendiğim şekilde yaptım buzluktaki sütü çıkarıp oda sıcaklığında erittim soğukluğu geçmeden buzdolabına koydum o şekilde 3gün bekleyebilir dedi mama mutfağı görevlileri içeceği kadarını biberona koyup sıcak su dolu kasede biberonla ısınmasını bekledim ocağa koyup ısıtmaya gerek yok 5 dk bekleyince bebeğin içeceği kadar hatta bazen fazla bile ısındığı oluyor 3saat içinde kullanılacak içmiyor sa kalanı atacaksınız H history1985 _peri_

Son düzenleme:

Dün aile hekimine götürdüm pazar günkü balgam sıkıntısından sonra astım bronşit dedi balgam söktürücü ilaç verdi. Ne kadar üzüldüm anlatamam. Sonra ilaç vermek istemediğim ve cocuk gözümüze iyi geldiği için başka bir çocuk drundan randevu aldım (kendi drumuz yıllık izinde) o dr bir sorun yok merak etmeyin geçmiş iyileşmiş dedi öyle rahatladım.

Bu drlar neden bu kadar güvenilmezler. Sabah aile hekimi çok kötü bir tablo çizdi öğleden sonra çocuk dru endişe edecek bir şey yok olur böyle emzirmeye devam dedi.

Benim pek kilo kalmadı zaten canım 4 kilo kaldı 21 gitti :):) olunca ilişkide korunmak gerek :/

Canım benim drum özellikle uyardı önce yumurtlayacak sonra regl olacaksın dedi. Yani regl olmadan önce hamile kalma ihtimali var. Eğer bebek istemiyorsan sakın bu ihtimali atlama.

Ben spiral taktırmayı düşünüyorum, bakırlı. Var mı bu konuda tecribesi olan?

İşte maalesef ben araştırma hastanesinde doğum Yaptım , hemşirelere o kadar dil döktük 2 kere geldi 5 Sn mememi tuttu gitti , o gidince memede kaydı yapamamıştık , bi zaten ilk 17 gün hiç ememiştik

Ilk 17 gun emmegidini bilmiordum bu nedenle zorlaniyorsundur
Ee nasil gidiyor emzirme cabalari cnm?

Cok gecmus olsun cnm dis agrisi dis tedavuleri cok zor..
Cnm resmen benim esim de boyle yani %100 ayni senin esinle uzulme bence
Hatta az once esim wc den sonra isigi acik birakip disari kola almaya gitti kalkip isigi kapatmak durumunda kaldim ben de

Allah basimizdan eksik etmesin cnm onlari, esini kaybeden insanlari dusunup sikayet etmemeye calisalim varliklari yeter

Bebegin usutebilir cnm bnm bebegim de ustunu acmayi oyun haline getirdi ne zmn uyanip baksam ustu acik ve usutuyor surekli

Ben de kucagimdan indirmiyorum @superselma cocuklari hasta olunca kucak tedavisi yapiyormus ya:) ben de kucagimdan indirmiyorum

Cok gecjis olsun cnm sana muhtac bi evladin varjken hasta olmak daha zor
:

Kızlar, evet artık bebelerimiz ayaklarını havaya dikip üstlerini açacaklar sürekli.ilk kızımdan biliyorum.Ben alt tarafı biraz kalın giydirip, dizinden yukarısını, göğsüne kadar örtmeyi planlıyorum.kolları il kızım da bu da içeri koymayı sevmiyor

Kızlar bebeğimi hep sakinlessin die uyuyakalsin die sağ omzuma atı yorum. Ve öylece uyuyakilodu çoğu kez. Bugün annem boynu eğri bu çocuğun hep sağa yatık boyle yaptığin için dedi..doğrumudur ya çok üzüldüm

Kizlar benimkide 3 gundur dönüyo artik.yalniz yuz ustu kaliyo kolu altinda geri de dönemiyo birazcik mizirdaniyo benden ses cikmazsa kafasini yan cevirip oylece yatiyo:) birazcik tembel galiba:)

Bide ayaklari ustunde duruyo ben tutuyorum boyle adim atacak gibi yapiyo.bunlari yaparken bide heyecanlaniyo eller hop havaya :)

2.yi hemen düşünmüyorsan bence olmasan da korunmaya bak.olmayıp da hamile kalanlar var cnm
Ayy cidden mi inşallah tutmamıştır bugüne kadar olanlar. Adet geçti mi diye bir şey de yok nasıl anlaşılcak. Hemen düşünüyorum aslında da bu kadar hemen değil.

Ayy iyi ki söylediniz kızlar ya. Dikkat edeyim o halde. İçimde bir şeyle duramam ben spiralin düşüncesi bile içimi bir hoş yapıyor :):)

Eğri mi ki boynu?öyleyse bile geç değil henüz biraz da öbür omzuna yatır kafasını o tarafa çevirsin.

_peri_ bugünkü gaz ıkınmaları erken başladı ve ağladı. Bir saat önce aldım kendi yatağıma. Bir de bacaklarını düz tutuyordu direniyor bacaklarını hareket ettiremedim. Ben de yüz üstü yatırdım tıslaya tıslaya bir sürü bırt bırt. Şimdi mışıl mışıl uyuyor :)

Merhaba kızlar
Bugünler stresli geciyor
Eşim perşembe iş başı yapacak ya
Strese sokuyor beni. Obsesif.
Kiloma kafayı takıyor.
Ev temizliğine kafayı takıyor.
Evi b.k götürüyor diyor ya.
Günaşıri süpürüyorum. Wc banyo temizliyorum.
Halı koltuk silemiyorum sorun o.
Oğlumla özel ilgilenmek istemiyor, ona da ben bakmaliyim. Kızımın yaz ödevini ben takip etmeliyim. Bi de üstüne tabldot yemek ve tatlı. Bunları yaparken bebeği 5dkdan fazla tutmak istemiyor. Ütulerini benim yapmamı istiyor. Herşeyini ütuleyecekmisim ki o sadece ütulenenleri giymek zorunda kalmak istemiyormuş.
Oldu. Herşey dahil otel suit oda hizmeti veriyoruz zaten. Hem de bedava.
Ne deniz görüyorum ne yayla.
Burnumun dibinde ikisi de.
Götürmez. Çocuklarla gezmeyi sevmez.
Herşeye susacagim çünkü çalışmıyorum.
Ama susamam ben. Önce susarim da sonra sakinlesince sayarım derdimi.
Anlar, işine gelirse yapıcı olur, değilse inatlikta bir numaradir.
Oğlumun durtusel hareketleri de bizi birbirimize düşürüyor

Geçen yıldan beri yapmıyorum ütüsünu o da eksik kalsın. Mutfakta tastamam herşey. Ev de temiz.

Konserve günü de uyuz olduğum şeyler oldu. Buraya yazarlen sarjim bitti. Bi daha da yazamadim. Ama eşime dedim gelecek yıl evimde yapacağım diye.

Oğlum sabah yanıma gelip emiyor 5-10sn
Sonra da öptüm diyor lezzetli diyor. Kıskançlık ikisinde de var. Bebeğim uyuduğunsa veya Eşim kızım bebekle ilgilendiğinde oğlumla ilgileniyorum.
Kızım da ilgi bekliyor. Gece kabuslar görüyor.
Bi de eşim ilgi bekliyor

9ay anne olduk ya artık hemen büyüyutulerek koskoca anne yerine konuluyoruz. Sorumluluklarını üstümüze atıyorlar. İçimizdeki ilgi bekleyen çocuktan kimsenin haberi yok.

Arada eşi dişisi olduğumuzu hatırlatmak gerekiyor.
Erkekler edilgen olmayı tercih ediyor. Komut vereceksin yapacak.
Etkin olmaya çalışmıyorlar.

Ain't your mama
Ain't your mama

Şu klibi izletsem diyorum o kadar ediyor yani.
Yarın nasıl geçecek bakalım:)

@falling_water geçmiş olsun Canım
Şimdi nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…