- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #50.741
Benimki de sabaha karşı 4 5 gibi başlıyor 3 4 saat boyunca gazdan inliyo uykuya dalıyor çok üzülüyorum cikaramiyoEvet gece emdikten sonra gaz cikaramiyo uyuyup kaliyo
Benim pek kilo kalmadı zaten canım 4 kilo kaldı 21 gitti :):) olunca ilişkide korunmak gerek :/Olunca kolay kilo veriliyormuş diye duymustum
Chicco ultra soft kanguru alacağım sanırım. Arkadaşta gördüm hosuma gitti. Bobayı ve ergobaby ben de duydum ama görmedim hiç. Tavsiyen için teşekkür ederim canım
gebito canım acaba helva yerine tahin pekmez olmaz mı?
Benim pek kilo kalmadı zaten canım 4 kilo kaldı 21 gitti :):) olunca ilişkide korunmak gerek :/
Selam ben eski üyeyim ne zamandır yazmıyordum bakınca gördüm 6ay boyunca sağıp buzlukta bekletip veren kişi olarak bu konunun uzmanı oldum sayılır, günboyu sağlıklarınızı aynı poşete koyup akşama buzluğa atabilirsiniz bebeğim 42 gün küvözde kaldı orada öğrendiğim şekilde yaptım buzluktaki sütü çıkarıp oda sıcaklığında erittim soğukluğu geçmeden buzdolabına koydum o şekilde 3gün bekleyebilir dedi mama mutfağı görevlileri içeceği kadarını biberona koyup sıcak su dolu kasede biberonla ısınmasını bekledim ocağa koyup ısıtmaya gerek yok 5 dk bekleyince bebeğin içeceği kadar hatta bazen fazla bile ısındığı oluyor 3saat içinde kullanılacak içmiyor sa kalanı atacaksınız H history1985yanlis mi bilmiyorum, ancak ben de poset almistim.
bebek biberonu red ettigi icin henuz kullanamadim posetlerimi. ama kullanirsam, poset cozulunce biberona dokup, anlattigim sekilde isitacaktim.
Cam nasıl oldu iyileşti mi? anne sütündeki c vitamini sadece olması gereken miktara kadar artıyor, üstüne çıkmıyor. yani eksiğin varsa onu tamamlıyor sadece. direkt c vitamini verebilirsin bebeğe dozunu azar azar arttırarak.
Çok kızıyorum böyle insanlara. Valla ben bu sebeple hiç bir çocukla sağlıklı görünse bile yan yana getirmiyorum. Ama haftaya bana da çocuklu misafir gelecek. Gelme de denmiyor. İnsanların bunu düşünmesi lazım.
Benim pek kilo kalmadı zaten canım 4 kilo kaldı 21 gitti :):) olunca ilişkide korunmak gerek :/
İşte maalesef ben araştırma hastanesinde doğum Yaptım , hemşirelere o kadar dil döktük 2 kere geldi 5 Sn mememi tuttu gitti , o gidince memede kaydı yapamamıştık , bi zaten ilk 17 gün hiç ememiştik
Cok gecmus olsun cnm dis agrisi dis tedavuleri cok zor..Of kızlar ya gece çok nem vardı ondan klimayı açtım. Benden 5-10 dk sonra eşim gelecekti ona da mesaj attım gelince kapatır mısın diye. Sonra da çok uykum vardı uyuyakalmışım. Benimki mesajı görmemiş. Bu saate kadar dondum. Bir kalktım ki bebeğim de üstünü açmış buz gibi olmuş( hasta olur mu ya? kendime çok kzıyorum ama bu adama da kızıyorum. İnsan bir bakmaz mı kaç derecede diye. Hiç bir şeyi kontrol etmiyor. Ben söylemeden kendi başına hiç bir şey yapamıyor. Örnek olsun diye söylüyorum diyelim ki masadaki tabağı kaldırır mısın dedim onu alıp lavabonun içine koyuyor ama yanında duran bardağı almıyor, çünkü ben sadece tabak dedim. Bardağı da al, şimdi suyu aç, azıcık ıslansın gibi her adımı tek tek söylemeliyim. Kendi beyni yok gibi. Ben söylemeden asla akıl edemiyor. Ben de insanım, unutabilirim. İkinci bir göz olamıyor. O kadar dalgın ki, mesela gece emziriyorum biraz aydınlansın diye banyonun ışığını açmışım gelio banyoya girip kapıyı kapatıyor Bebekle ben zifiri karanlıkta kalıyoruz. O ışığın tek ışığımız olduğunu bakıp idrak edemiyor. Çok kızıyorum. Bir de inatçı, böyle kötü bir huyu var. Bebek uyuyor fısılda diyorum ben fısıldamayı bilmiyorum sesim böyle çıkıyor diyor. Ben de doğru söylüyor zannettim. Hayatımda hiç fısıldayamayan birini görmedim ama hani olabilir, sesini kontrol etmeyi beceremiyordur diye düşündüm. Sonra baktım 1-2 gün sonra fısıldayarak konuşuyor. Hani bilmiyordun bak yapıyorsun dedim istediğim gibi konuşurum diyor. Bu kadar gıcık bir insan. Her şeyi akıl etmeyi bana bırakmış. Bazen katlanamıyorum.
O kadar başım ağrıyor ki şu an. Zaten dolgu yaptırdım ve yüzümüzdeki dişimin olduğu taraf tümden sızlıyor, çenem, elmacık kemiklerim, kulağım, burnum, gözüm... Daha da 10 gün takip edecekmişiz, geçmezse kanal olacakmış. Buna Nasıl dayanacağım bilmiyorumüstüne bir de klima çarptı.
Zayıflamak istiyordum, iki gündür ılık çorbadan başka bir şey yiyemiyorum. Zayıflamak isteyene derin dolgu yapsınlar bence başka bir şeye gerek yok. Sezeryan böyle acıtmadı canımı
Yine ishal oldum yine ishal oldum.. iki gundur kolumu kipirdatamiyorum karin agrisi kusma halsizlik ne ararsan var. Annem geldi allahtan emzirip ona veriyorum o yorulunca esim aliyo idare ediyoz.. Bebegimi ozledim resmen kucagima alamiyorum tasiyamiyorum onlar tutarken yattigim yerden izliyorum bana bakiyoher ne kadar cok su icmeye dikkat etsem de vucut bi taraftan asiri su kaybettigi jcin midir nedir sutum azalmis durumda. Arada mama veriyorum onu da bi aliyo bi almiyo ac mi tok mu hic haberim yok. Hastalik cok kotu
Ay hiç bilmiom aslında olmalı varya bi sormak lazm. Hoş ben seminerleri böyle farklı okuldan alınca sabah imza atip kacardimSüt izni seminerde geçerli değil mi :)
İnsallah teşekkür ederimBol emzir canım, bir seyi yoktur insallah
Ayy kokusu dà cok FenaydıCanım üşütmüş olsan kokusu da kötü olurdu. Ön süt meselesidir ondan oluyor çünkü :)
Ayy cidden mi inşallah tutmamıştır bugüne kadar olanlar. Adet geçti mi diye bir şey de yok nasıl anlaşılcak. Hemen düşünüyorum aslında da bu kadar hemen değil.2.yi hemen düşünmüyorsan bence olmasan da korunmaya bak.olmayıp da hamile kalanlar var cnm
Ayy iyi ki söylediniz kızlar ya. Dikkat edeyim o halde. İçimde bir şeyle duramam ben spiralin düşüncesi bile içimi bir hoş yapıyor :):)Canım benim drum özellikle uyardı önce yumurtlayacak sonra regl olacaksın dedi. Yani regl olmadan önce hamile kalma ihtimali var. Eğer bebek istemiyorsan sakın bu ihtimali atlama.
Ben spiral taktırmayı düşünüyorum, bakırlı. Var mı bu konuda tecribesi olan?
Eğri mi ki boynu?öyleyse bile geç değil henüz biraz da öbür omzuna yatır kafasını o tarafa çevirsin.Kızlar bebeğimi hep sakinlessin die uyuyakalsin die sağ omzuma atı yorum. Ve öylece uyuyakilodu çoğu kez. Bugün annem boynu eğri bu çocuğun hep sağa yatık boyle yaptığin için dedi..doğrumudur ya çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?