2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
semurcan
superselma
Bana gelen kadın cam kapı banyo tuvalet temizliyor
Bir odaya giriyor diyelim oranın tozunu camını kapısını siliyor en son yerleri silip çıkıyor o odadan
Yatak odamda bazı çok kullandığımız Çekmece'leri siliyor
Mutfakta buzdolabımı silip düzeltiyor
Erzak dolabımı aynı şekilde silip düzenliyor
En son banyo tuvalet yıkıyor makinanın suyunu da döküyor toz bezlerini kirli sepetine atıyor
Yani en son mutfak
Mutfaktan sonra tuvalet banyo

9ay bende aşağı yukarı senin gibi giydiriyorum. İçine atlet niyetine 1 tane kolsuz çıtçıtlı body giydiriyorum. Üzerine elbise, tulum, body, takım ne giydireceksem artık onu giydiriyorum.

Ay nedir bu mama yedirme sevdası yahu.evlat cevizse, torun cevizin içiymiş....

Doğru doğru. Polar, mikrofiber olanları da var. Ama kış için en iyi bu termal olan sanırım. Biraz Büyük alcam gerekirse içine de bir şeyler giydiririm.
Yine kadınlar klübünde okudum bugün tatlım
Poları önermiyorlar terletiyormuş
%100 pamuk olmalıymış rahat etsin terletmesin diye
Dediğin gibi büyük almak lazım içine ince de olsa bi pijama takımı şart
Bu tulumları kullanınca üzerine battaniye vs örtmeye gerek kalmıyormuş
Ben yine örterim bişeyler ama

Terler canım örtersen çatlar sıcaktan
Buyuk almak iyi tabiki eli ayagi kapali olur başta ama olsun
Henüz marka bakmadım. Evin içi hala 28derece
Burda kış geç gelir ve az sürer

slm kızlar
9ay çok geçmiş olsun. geçenlerde analiz falan yapmıştınız yazamamıştım.
9ay : bilinçli, araştırmacı, ilgili, sabırlı, şefkatli, yardımcı, paylaşımcı...uzun zamandır adamımsın. bu da sana moral olsun
benim kızında emme biraz sapıttı. sağ memeyi pek sevmiyor bu aralar.oysa onda daha çok süt var. şimdi üstüm ıslanmış sağda iyi emmeden uyudu.
bir de buğdayı çorbalarda kullanın, ben tesadüfen yemiştim çok süt yapmıştı.
PembeLokum evden birşey çalınmamış ama evine birşey de bırakılmış olabilir. iyice bi ara etrafı. inş yoktur tabi.

Bnmki de öyle oldu cnm gündüzleri güzel uyurdu şimdi daldı oH diyorum bi bakıyorum gözler kocaman olmuş bana bakıyor :)

Ya bugün öğlen mısır yedim sonra bir mide bulantısı başladı anlatamam çocuk durmuyo bi yandan ben kusma ve ishal yüzünden lavabodan cikamadim yine bi ara atesim çıktı gibi oldu nedir bu anlamadım o kadar kotuydum ki sadece annemi istedim yanımda yarın iyi olmazsam cagiricam yanıma gerçekten ağlarsa bi ana ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…