2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızım ve oğlum uyudu. Dünya 1saatliğine harika oldu :)

Merhaba kızlar

kızlar bu arada 3. ayda aşı yok değil mi. ben 2. ayı memlekette misafir olarak yaptırdım. birşey demediler. rota yaptırmıycam onun haricinde var mı bişey 3. ayda?

3.ayda boy kilo kafa ölçümleri yapılıyor canım

Geçmiş olsun Canım ya
Geçen yıl misirdan olmuştu eşim

Bu tarz sapkada ama bnce saga dola dpnerkn rahatsz olur
Norml sapka takarsn usurse
Kizlr bn bgun ise basladim sabh cok zor olmdi ayrilmk ama cok ozledm kuzumu kokusu gliyo burnuma

Canım nasıl özlemissindir
Uyuyunca bile özlerken
alışırsın annesi, onda zaten uzun zaman kavramı yok henüz, sefkatsiz de kalmıyor
İçini rahat tut
Güveneceğin bi annen var.
Çalışmak iyi gelir sana
Süt iznin var mı? Erken çıkabiliyor musun?

Canım ben 1 saat sonra gideceğim.
Sabah çıkamadım. Eşim kitleyip gitmiş.
Anahtarlarımı bulamayınca çıkamadım hala arıyorum

İnşallah bulurum ya
@PembeLokum geliyor aklıma

Diş yeri yapmak nasıl oluyor? Erken çıkaracağını nasıl anlıyorsun?

Bu arada ben de bugün 2 yıllık ücretsiz iznime ayrıldım. 2 yıllık bir ev hanımı olacağım artık. Bakalım nasılmış :)

canım ben de geçen hafta gittim doktora. yediğiniz bir şeye alerjisi vardır. bulabilirseniz onu yemeyi azaltın bulamazsanız sorun yok dedi. bence bebeği rahatsız etmiyorsa ve giderek kötüye gitmiyorsa kortizon kullanma.

Kızlar size hediye almayan birine siz alır mısınız?

Doğum yaptığımda beni hastanede ziyarete gelen ama eli boş gelen bir iş arkadaşım doğum yaptı. Elinin boş gelmesi sorun değildi aslında ama başkalarına süpriz partiler babyshowerlar vs düzenlerken boş gelmesinden pek hoşlanmadım. Kafamda onun için güzel bir hediye vardı ama artık içimden gelmiyor. Ufak bir şey çikolata kolonya gibi alıp gitsem mi hastaneye?

Maşallah kızına :)
Diş yeri yapıyor ne demek?
Benimki de hep ağzına sert şeyleri götürüyor. Acaba onun da mı dişi çıkacak?

harik
harika çok sevindim senin adına! bebeğin çok şanslı. memur olsam ben de kesin alırdım

Bir şey alıp almamak sana kalmış.senin yerinde olsam çikolata ve kolonya alıp giderdim, kendi utansın

çok iyi yapmışsın canım. yavrularımıza değer.aramıza hoşgeldin. benim 9 unda 1 ay olacak ücretsize ayrılalı

Maşallah dişi çıkacak yanı kolay gelsin hepimize diş çıkarması da zor

İki gün sürünce geçiyor elleri kolları geçti gövdesinde var şu an inşallah kremle birkaç günde geçer

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…