- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #51.541
Boyle durumlarda biz bebeklerimizden daha cok etkileniyoruz sanirim :)
Ben de ilk biraktigimda oyle olmustu ama eve donunce kucaklarsin bol bol :)
Canım fresh koku olduğu için hafif kalıcılığı normal. Çok kalıcı bir şey istiyorsan paco rabanne one million, bir de 212 vip.
Seninki kaç günlük oldu?Bnmki de öyle oldu cnm gündüzleri güzel uyurdu şimdi daldı oH diyorum bi bakıyorum gözler kocaman olmuş bana bakıyor :)
Evet canım bu , fiyatıda uygunmuş burada, istersen bir parfümeri De dene kokusunu , Kumral ve beyaz erkeklerin kokusu bence
Ben de hiç kundak yapmadım valla haklısın zaten 5 aya kadar kundaklanıyor yaBenimki uyumaz canim kollar kapali olursa kundagi pek sevmiyor bide kundaklik zamani gectiler.. Sitesinden alirim canim
kızlar bu arada 3. ayda aşı yok değil mi. ben 2. ayı memlekette misafir olarak yaptırdım. birşey demediler. rota yaptırmıycam onun haricinde var mı bişey 3. ayda?
Ya bugün öğlen mısır yedim sonra bir mide bulantısı başladı anlatamam çocuk durmuyo bi yandan ben kusma ve ishal yüzünden lavabodan cikamadim yine bi ara atesim çıktı gibi oldu nedir bu anlamadım o kadar kotuydum ki sadece annemi istedim yanımdayarın iyi olmazsam cagiricam yanıma gerçekten ağlarsa bi ana ağlıyor
Bu tarz sapkada ama bnce saga dola dpnerkn rahatsz olur
Norml sapka takarsn usurse
Kizlr bn bgun ise basladim sabh cok zor olmdi ayrilmk ama cok ozledm kuzumu kokusu gliyo burnuma
Kızım 93 günlük 5100 gram 61 cm rota aşısı ilk doz yapıldı.
superselma sende durum ne ?
9ay vücudundaki kızarık ve kabartılara yenidoğan egzaması dedi 10 gün boyunca advantan ve coresatin sürülecek geçmezse özel bir şampuan verecek
Diş yeri yapmak nasıl oluyor? Erken çıkaracağını nasıl anlıyorsun?A Alwayshappygirl ve diğer arkadaşlar
Kızım 92günlük. Boyu 60cm. 6kilo. Kafa 40cm. 20günde 500gr almış 3cm uzamış
49cm 2900gr doğmuştu. Artık daha az kilo alır. Hem hareketlendi hem diş yeri yapıyor. Bu da erken çıkaracak sanırım. Babasının 4aylıkken 4tane dişi varmış
canım ben de geçen hafta gittim doktora. yediğiniz bir şeye alerjisi vardır. bulabilirseniz onu yemeyi azaltın bulamazsanız sorun yok dedi. bence bebeği rahatsız etmiyorsa ve giderek kötüye gitmiyorsa kortizon kullanma.Kızım 93 günlük 5100 gram 61 cm rota aşısı ilk doz yapıldı.
superselma sende durum ne ?
9ay vücudundaki kızarık ve kabartılara yenidoğan egzaması dedi 10 gün boyunca advantan ve coresatin sürülecek geçmezse özel bir şampuan verecek
Maşallah kızına :)A Alwayshappygirl ve diğer arkadaşlar
49cm 2900gr doğmuştu. Artık daha az kilo alır. Hem hareketlendi hem diş yeri yapıyor. Bu da erken çıkaracak sanırım. Babasının 4aylıkken 4tane dişi varmış
harikDiş yeri yapmak nasıl oluyor? Erken çıkaracağını nasıl anlıyorsun?
Bu arada ben de bugün 2 yıllık ücretsiz iznime ayrıldım. 2 yıllık bir ev hanımı olacağım artık. Bakalım nasılmış :)
harika çok sevindim senin adına! bebeğin çok şanslı. memur olsam ben de kesin alırdımDiş yeri yapmak nasıl oluyor? Erken çıkaracağını nasıl anlıyorsun?
Bu arada ben de bugün 2 yıllık ücretsiz iznime ayrıldım. 2 yıllık bir ev hanımı olacağım artık. Bakalım nasılmış :)
Bir şey alıp almamak sana kalmış.senin yerinde olsam çikolata ve kolonya alıp giderdim, kendi utansınKızlar size hediye almayan birine siz alır mısınız?
Doğum yaptığımda beni hastanede ziyarete gelen ama eli boş gelen bir iş arkadaşım doğum yaptı. Elinin boş gelmesi sorun değildi aslında ama başkalarına süpriz partiler babyshowerlar vs düzenlerken boş gelmesinden pek hoşlanmadım. Kafamda onun için güzel bir hediye vardı ama artık içimden gelmiyor. Ufak bir şey çikolata kolonya gibi alıp gitsem mi hastaneye?
Maşallah kızına :)
Diş yeri yapıyor ne demek?
Benimki de hep ağzına sert şeyleri götürüyor. Acaba onun da mı dişi çıkacak?
çok iyi yapmışsın canım. yavrularımıza değer.aramıza hoşgeldin. benim 9 unda 1 ay olacak ücretsize ayrılalıDiş yeri yapmak nasıl oluyor? Erken çıkaracağını nasıl anlıyorsun?
Maşallah dişi çıkacak yanı kolay gelsin hepimize diş çıkarması da zorA Alwayshappygirl ve diğer arkadaşlar
Hayırlı olsun o arada bir Bebek daha olur nasipse olur sana 5 yıl izin :)Diş yeri yapmak nasıl oluyor? Erken çıkaracağını nasıl anlıyorsun?
İki gün sürünce geçiyor elleri kolları geçti gövdesinde var şu an inşallah kremle birkaç günde geçercanım ben de geçen hafta gittim doktora. yediğiniz bir şeye alerjisi vardır. bulabilirseniz onu yemeyi azaltın bulamazsanız sorun yok dedi. bence bebeği rahatsız etmiyorsa ve giderek kötüye gitmiyorsa kortizon kullanma.
İnşallah planlar o yönde ama bakalım :):)Hayırlı olsun o arada bir Bebek daha olur nasipse olur sana 5 yıl izin :)
Sen ne iş yapıyordun canımDiş yeri yapmak nasıl oluyor? Erken çıkaracağını nasıl anlıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?