- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #51.601
Evet canım yazdığımı sanıyorum. Mayıs anneleri konusunda çok takıldımvorones le :) hazirana kalacağımi hiç sanmıyordum.
Haziran ilk günleri geldim 3haziranda doğdu zaten
Hala Mayıs anelerine de ugruyorum
Evet vkabaracak tam çıkacakken hafif kızaracak sonra inceldiğini beyaz bi şeyin yaklaştığını göreceksin
Ne güzel yapmışsın biz de nerelerde bu pembelokum dedik durduk :)
Benim o gri mima xari biz de memnunuz portbebeyi hiç kullanmadım be safe izi go yu kullanıyoruz moms cotton dan aldığım örtüyü kullanıyorum ben geçiyor Kemer'lerden Kenarlarda biraz açıklık kalıyor ama Örtüsüz kullanmayı hıc düşünmedim
Kızlar ne dersiniz
Gebelik başlığından çıkıp
Bebeğimi büyütürken başlığında bi konu açıp
2016 haziran bebekleri büyüyor diyerek
Burdan devam konusuna link verilse
Herkes birbirini etiketleyerek çağırsa nasıl olur?
Çok fazla sayfa olduğu için aklıma geldi
Evet canim ben d é çift taraflı takiliom. 7 haziran beklerken 31 mayis ta doğdu kuzum. Aslında sezeryan di .bazen çok pişman oluyirum 1 haziran yapsam di dogumü die . Dayanamadım napiyim hemen bitsin artık istemiştim bu bekleyisEvet canım yazdığımı sanıyorum. Mayıs anneleri konusunda çok takıldımvorones le :) hazirana kalacağımi hiç sanmıyordum.
Haziran ilk günleri geldim 3haziranda doğdu zaten
Hala Mayıs anelerine de ugruyorum
Evet vkabaracak tam çıkacakken hafif kızaracak sonra inceldiğini beyaz bi şeyin yaklaştığını göreceksin
Ne güzel yapmışsın biz de nerelerde bu pembelokum dedik durduk :)
Neden böyle bişi yapalım ki zaten burda da ayniyiz . Burda da buyutuoz bebeleriKızlar ne dersiniz
Gebelik başlığından çıkıp
Bebeğimi büyütürken başlığında bi konu açıp
2016 haziran bebekleri büyüyor diyerek
Burdan devam konusuna link verilse
Herkes birbirini etiketleyerek çağırsa nasıl olur?
Çok fazla sayfa olduğu için aklıma geldi
Az önce aldım cnm 125 ml 240 liraydı ve orjinalmis baya övgüler okudum kokuyla ilgili eşim esmer umarım ona da yakışırEvet canım , ben zaten senin yolladığın sitedeki fiyatı görünce şaşırdım :) Ekim 2015 te 300 civarına almıştım , yüzde 25 indirimli meşhur bir parfümeri den
Çok sağol canımgecmiş olsum canım
Sen portbebeyi Nasıl kullanıyorsun? İçinde küçücük kalıyor diye kullanmadık ama kışın daha sıcak mı tutar ki bebeyi kışlık malzemeleri de varmış bununAnladim cnm iyi ki haziran annesi olmussun o zaman eheh:)
Valla cnm once kv ameliyat oldu diye mersine gittik sonra yemin toreni sonra mevlid sonra da konya da sunnet derken biz cocukla ordan oraya ordan oraya :))
Bu ortuden ben de alayim hemen sagol cnm
Bence super fikir hatta sen ac konuyu:)
Sen portbebeyi Nasıl kullanıyorsun? İçinde küçücük kalıyor diye kullanmadık ama kışın daha sıcak mı tutar ki bebeyi kışlık malzemeleri de varmış bunun
Üstüne de n11den bunu aldım rüzgar çıkınca ört güneş gelmesin diye ört rahat oldu
Kızlar oğlumun parmağında böyle bir şey var. Sizce nedir doktora götürmeli miyim? Cildiyeye mi çocuk doktoruna mı?Eki Görüntüle 1881954
Sleep olanı da çok iyiymiş bizimki uyuyor ya go da rahatlıklaBu aldigin da cok guzelmis
Portbebenin uzeri kapaniyor ya o yuzden artik havalar sogudu onu da kullaniyorum ama uyursa eger uyumuyorsa anakucaginda takiliyor bizim anakucagi izi go degil ama izi sleep tentesi var ruzgari kesiyor iyi oluyor
Portbebe icinde o kadar da kucuk kalmiyor ya bir de misal portbebe icinde altini degistiriyorum fln sagdan soldan kapali oldugu icin gorunmuyor bebis iyi oluyor disarida
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-haziran-bebekleri-buyuyor.954027/
Kızlar burda sayfalar çoğaldığı için yeni konu açtım. Isterseniz devam ederiz, değilse kapatırım, öptüm sizii
Sleep olanı da çok iyiymiş bizimki uyuyor ya go da rahatlıklauykusu gelsin yeter ki. Portbebeyi kullanacağım ben de tatil dönüşü havalar soğuyor
Çocuk doktoruna sor önce olmazsa cildiyeye gidersin geçici bir şeydir takma kafayaKızlar oğlumun parmağında böyle bir şey var. Sizce nedir doktora götürmeli miyim? Cildiyeye mi çocuk doktoruna mı?Eki Görüntüle 1881954
Tatile giderken de yanıma alsam mı portbebeyi yaEvet cnm ama izi go ya gore daha iri ve daha ağır ya o nedenle tam kestiremedim izi go mu daha iyi izi sleep mi diye
Portbebenin ustu deri oldugu icin canim cok sicak tutuyor icini kullanmaya baslayabilirsin
Biz artik BeSafe yi de Portbebeyi de yanimizda arabada tasiyoruz ya hangisi lazim olursa onu kullanalim diye
Bunlari soylemene sevndm cnm ck sagol dktrda sakince anlatti onmli bsy dgl dedi ztn merk ettm ama arastrmadim. Biliyomusun bnm kizim ck sik idrar yapmiyo gub icinde belki iki kez dop dolu oluyo. Pisik kremi kullanmak sakincalimiymis doktor bize sadece nemli kalmasn dedi bnde sk bez degistiriyorm yikiyp kiruluyrm hep islak mendl kullanmiyrmzeyzey3428 Canım benim kızımda da yapışıklık varmış. Ben ilk duyduğumda ciddi bir şey sandım. Dünyam başıma yıkıldı. Hatta şimdi fark ettim o gece süt kanallarım tıkandı. Ama çok okudum ve bunun sık rastlanan normal bir şey olduğunu öğrendim. Östrojenli krem verecek. Eğer bebeğin ciddi bir şikayeti yoksa (sık idrar yolu enfeksiyonu gibi) kullanmamanı tavsiye ederim. Tekrarlama olasılığı %90. Her seferinde eskisinden de kuvvetli yapışabilir. 1-2 yaşında, en geç ergenlikte östrojen salgılamaya başladıklarında geçiyormuş.
Ben ıslak mendilleri attım. Pişik kremi kullanmıyorum artık. Pamuk ve zeytinyağı ile temizliyorum.
Altını çok sık değiştiriyorum. Geceleri uyandırma pahasına açıyorum.
Organik bez ve prima premium care karma kullanıyordum. %100 organiğe geçeceğim prima bitsin.
Islak mendil, pişik kremi, altının geç değiştirilmesi sebep olabilirmiş. Ama ben zannetmiyorum. Bence doğal bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?