2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Anladim cnm iyi ki haziran annesi olmussun o zaman eheh:)
Valla cnm once kv ameliyat oldu diye mersine gittik sonra yemin toreni sonra mevlid sonra da konya da sunnet derken biz cocukla ordan oraya ordan oraya :))

Bu ortuden ben de alayim hemen sagol cnm

Bence super fikir hatta sen ac konuyu:)

Evet canim ben d é çift taraflı takiliom. 7 haziran beklerken 31 mayis ta doğdu kuzum. Aslında sezeryan di .bazen çok pişman oluyirum 1 haziran yapsam di dogumü die . Dayanamadım napiyim hemen bitsin artık istemiştim bu bekleyis

Neden böyle bişi yapalım ki zaten burda da ayniyiz . Burda da buyutuoz bebeleri

Evet canım , ben zaten senin yolladığın sitedeki fiyatı görünce şaşırdım :) Ekim 2015 te 300 civarına almıştım , yüzde 25 indirimli meşhur bir parfümeri den
Az önce aldım cnm 125 ml 240 liraydı ve orjinalmis baya övgüler okudum kokuyla ilgili eşim esmer umarım ona da yakışır çok sağol

Sen portbebeyi Nasıl kullanıyorsun? İçinde küçücük kalıyor diye kullanmadık ama kışın daha sıcak mı tutar ki bebeyi kışlık malzemeleri de varmış bunun
Üstüne de n11den bunu aldım rüzgar çıkınca ört güneş gelmesin diye ört rahat oldu

Eklentiler

• image.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 91

Bu aldigin da cok guzelmis
Portbebenin uzeri kapaniyor ya o yuzden artik havalar sogudu onu da kullaniyorum ama uyursa eger uyumuyorsa anakucaginda takiliyor bizim anakucagi izi go degil ama izi sleep tentesi var ruzgari kesiyor iyi oluyor

Portbebe icinde o kadar da kucuk kalmiyor ya bir de misal portbebe icinde altini degistiriyorum fln sagdan soldan kapali oldugu icin gorunmuyor bebis iyi oluyor disarida

Sleep olanı da çok iyiymiş bizimki uyuyor ya go da rahatlıkla uykusu gelsin yeter ki. Portbebeyi kullanacağım ben de tatil dönüşü havalar soğuyor

Sleep olanı da çok iyiymiş bizimki uyuyor ya go da rahatlıkla uykusu gelsin yeter ki. Portbebeyi kullanacağım ben de tatil dönüşü havalar soğuyor

Evet cnm ama izi go ya gore daha iri ve daha ağır ya o nedenle tam kestiremedim izi go mu daha iyi izi sleep mi diye

Portbebenin ustu deri oldugu icin canim cok sicak tutuyor icini kullanmaya baslayabilirsin

Biz artik BeSafe yi de Portbebeyi de yanimizda arabada tasiyoruz ya hangisi lazim olursa onu kullanalim diye

Tatile giderken de yanıma alsam mı portbebeyi ya

Dün evlilik yildonumuzdu. Ablam kızıma bakacak bizde yakın biyere yemege gidecektik. Ama kızım cok huzursuzdu atesi 37.4 oldu. Dus aldırdım vok az calpol verdim gece anca normale döndü. Pazar köye gitmistik. Hava değişikliği yaramadı kızıma. Tatile gidecektik bayramda nasil gidecez korku saldi beni. Güneş görsün istiyorum ama kotkuyorum nasıl olacak

Bunlari soylemene sevndm cnm ck sagol dktrda sakince anlatti onmli bsy dgl dedi ztn merk ettm ama arastrmadim. Biliyomusun bnm kizim ck sik idrar yapmiyo gub icinde belki iki kez dop dolu oluyo. Pisik kremi kullanmak sakincalimiymis doktor bize sadece nemli kalmasn dedi bnde sk bez degistiriyorm yikiyp kiruluyrm hep islak mendl kullanmiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…