2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kizlaaarrr help help help

27 mayista dogum yaptim ve hala adet olmadim.. minigimi emziriyorum.. fakat korumasiz iliski oldu maalesef 23 saat gecti.. ella diye bir hap aldim.. ertesi gun hapiymis.. benim durumumda olup kullanan var mi?
23 saat uygun cnm. Korumuştur

23 saat uygun cnm. Korumuştur

iliski olali 23 saat oldu.. hapi daha icmedim.. 1 hafta emzirmeyin yaziyo.. yada 6 saat emzirmeyin ama ara verdigonizde sut kesilmesin diye pompa ole sut sagin yaziyo.. hapi icsem mi bilemedim.. benim durumumda olup hapi icen var mi? daha adet de olmadim.. dusuk de olsa hamile kalma olasiligi varmis.. deliricem

Bir hafta çok uzun anne sütünden bu kadar uzun süre mahrum kalması çok yazık olur ya ama Bebek için de çok erken bilemedım ben ya çok zor bi durum ben de 4 haziranda doğum yaptım adet olmadım henüz ama riske girmedik hiç ben düşünmüyorum ikinci çocuk

Kizlarrrr merhaba öncelikle..3 aydan beri yoktum buralarda..nasılsınız bakam..Kızlar okuyorum sizleri hep ne güzel sürekli yardim ediyorsunuz birbirinize..bana da bi el atın..ya biz 28 ağustos da 3 aylık olduk.ilk 2 ay sarılık geçirdi atlatamadı....Çok kilo alamiyoruz..yemeyi sevmiyo benim kizim...su an 5600 kilosu ..3685doğdu ama yemediği için iyi kilo alamadı...size sorum 3 gündür memeyi reddediyo. Sadece 4-5 dk emiyor 3 saatte bir....o da ön süt ..ne yapacağım bilmiyorum..biberon da istemiyo..göğüslerim şiş saatlerce duruyor...gece kaldırıyorum uyanmıyor..gece uykusu mükemmel..siz gece kaç saatte bi kaldırıyorsunuz..ne kadar emiyor..bi yardım edin..

Sabah doktora git istersen, en azından rahim duvarı kalınlığına bakıp gebelik ihtimalini dışlayabilir belki

Gece kaldırmıyorum ben canım, acıkıp kıpırdanmaya başladığında memeyi veriyorum ağzına. Hiç oynatmıyorum yerinden. Alt da değiştirmiyorum, ilk iş sabah kaka yapıyor. Memelerini sağmam tavsiye ederim, hem ön sütü çekmiş olursun hem de tazyiği. Belki daha rahat emer. Hiç olmadı Biberonla vermek için biriktirmiş olursun. Gece uykusuna maşallah, o da bir nevi besin

Ben kuru taşıyorum, her zaman su içtiğim için hemen pet şişeden döküyorum ıslatıyor pamuğu. Pamuğu uzun süre nemli bırakmak mantarlar için elverişli olabilir ama kısa sürede dönüp kullanamadıklarını atarsan sorun olmaz.

Can'ım peki bebişin kaç saatte bi uyanıyor gece ve ne kadar emiyor ..beslendiğini kaç kez kaka yaparsa anlarız..bizim ki günde 2-3 kez yapma ya başladı..

kizlaaarrr help help help

27 mayista dogum yaptim ve hala adet olmadim.. minigimi emziriyorum.. fakat korumasiz iliski oldu maalesef 23 saat gecti.. ella diye bir hap aldim.. ertesi gun hapiymis.. benim durumumda olup kullanan var mi?
Ben de 26 mayısta doğum yaptım.gelen giden yok, çok sinir oluyorum.gelecek gibi oluyor, gelmiyor.ilişki ne demek, hatırlamıyorum

Super fikir çok sağol canım bende tupper ın ıslak mendil kutusunu alcaktım yok yere

Reactions: 9ay
Gözüne kaçar diye çekiniyordum, bugün deneyeceğim.
ben müslin ağız bezi almıştım onunla yıkıyorum vücudunu. Filede yıkarken rahat oluyor hemen ellerinden başlayıp vücudunu keseliyorum bezle sonra kafasını yıkıyıp durulayıp çıkarıyorum yüzüne şampuanıyla yıkıyorum

sabah bi doktora sorduk.. riske atmasin ilaci ocsin demis.. 6 saat emzirmesin ilk sutu sagip atsin yeter demis.. ictim ilaci sabah 33 34 saat gecmis oldu

Merhaba bayanlar bende temmuz annelerınde konu yakınındeydım 29haziranda dogum yaptm hazıran annesı oldum ıkıncı kez sizlere bşr sorum olacak 2ayı gectı hala damla damla kanamam gelıyor sznde bole olan oldumu ben baya skntılıyım sezeryanla dogum yaptm bu arada

Merhaba 40 tan sonra kontrole gitmedinmi? 3 aylıl neredeyse bebişin bence bi git baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…