- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #51.581
Diş yeri yapmak nasıl oluyor? Erken çıkaracağını nasıl r
Bu arada ben de bugün 2 yıllık ücretsiz iznime ayrıldım. 2 yıllık bir ev hanımı olacağım artık. Bakalım nasılmış :)
Kızlar size hediye almayan birine siz alır mısınız?
Doğum yaptığımda beni hastanede ziyarete gelen ama eli boş gelen bir iş arkadaşım doğum yaptı. Elinin boş gelmesi sorun değildi aslında ama başkalarına süpriz partiler babyshowerlar vs düzenlerken boş gelmesinden pek hoşlanmadım. Kafamda onun için güzel bir hediye vardı ama artık içimden gelmiyor. Ufak bir şey çikolata kolonya gibi alıp gitsem mi hastaneye?
Maşallah kızına :)
Diş yeri yapıyor ne demek?
Benimki de hep ağzına sert şeyleri götürüyor. Acaba onun da mı dişi çıkacak?
Maşallah dişi çıkacak yanı kolay gelsin hepimize diş çıkarması da zor
Nyseki geldm ve uyumuyirdu :) hemen aldm onu kucagima oda anlamis gibi sarildi :) smdi emisiyoruz cok ozlemisin
Oyy masallh yerini nasil anladin
1 ay yarim gun calisiyorum cnm snra 1.5 saat sut iznim var
Bizimkide yarin 3. Ayi bitiriyo c.tesi kpntrole gittik 62 cm 7300 du genitalde akintili ypisma var dedi gcmzse ilac vercem dedi 1 ay snra cagrdi
Hayirli olsun canim 2 yil cok guzwl bir sure
Ben de bugun ilk davami aldim ekim sonunda durusma var:)
Kizlar bebeginizi kac aylikken kucaginizda oturttunuz ve kac aylikken yastik kullandiniz
Diş yeri yapmak nasıl oluyor? Erken çıkaracağını nasıl r
Bu arada ben de bugün 2 yıllık ücretsiz iznime ayrıldım. 2 yıllık bir ev hanımı olacağım artık. Bakalım nasılmış :)
Kızlar size hediye almayan birine siz alır mısınız?
Doğum yaptığımda beni hastanede ziyarete gelen ama eli boş gelen bir iş arkadaşım doğum yaptı. Elinin boş gelmesi sorun değildi aslında ama başkalarına süpriz partiler babyshowerlar vs düzenlerken boş gelmesinden pek hoşlanmadım. Kafamda onun için güzel bir hediye vardı ama artık içimden gelmiyor. Ufak bir şey çikolata kolonya gibi alıp gitsem mi hastaneye?
Maşallah kızına :)
Diş yeri yapıyor ne demek?
Benimki de hep ağzına sert şeyleri götürüyor. Acaba onun da mı dişi çıkacak?
Maşallah dişi çıkacak yanı kolay gelsin hepimize diş çıkarması da zor
Nyseki geldm ve uyumuyirdu :) hemen aldm onu kucagima oda anlamis gibi sarildi :) smdi emisiyoruz cok ozlemisin
Oyy masallh yerini nasil anladin
1 ay yarim gun calisiyorum cnm snra 1.5 saat sut iznim var
Bizimkide yarin 3. Ayi bitiriyo c.tesi kontrole gittik 62 cm 7300 du genitalde akintili yapisma var dedi gcmzse ilac vercem dedi 1 ay snra cagrdi
Hayirli olsun canim 2 yil cok guzwl bir sure
Kizlar bebeginizi kac aylikken kucaginizda oturttunuz ve kac aylikken yastik kullandiniz
Yüzde yüz pamuklu giydir dedi ki öyle yapıyorum zaten başka Bi şey demedi çamaşırlarını yıkarken extra durulama yaptırıyorumneden olmuş peki? tekrarlar mıymış?
Hayırlı olsun canim
ye gövdeye yat gölgeye dermisim
emy0364 ten bi deyim
Alt ön kesici dişlerin yeri hafif kabariyor
Daha aylar varken başlar.
Orayı kaşıdiginizda rahatlar.
Özellikle soğuk havuç gibi şeyle
Diş çıkması yakinken hafif ateş ve ishal olur
Canım hastaneye hediye götürme bence kolonya cikolatayla gidersin. Sonra o senin evine hediyeyle gelirse sen de sevine hediyeyle gidersin. Veya iş yerinde hediye verdikten bi kac ay sonra sen verirsin. Usulen onu bekle bence hediye için
Evet yani benim ilk kızımın 3 aylıkken başladı 5buçuk aylıkken çıkardı
Bu arada bebegine zayıf diyordun ama kilosuna göre boyu maşallah iyi
Dış genital bölgesini arada bir dikkatlice temizlesen iyi olur canım ya mantar bile olur temizlemezsek. Usten yandan temizliyorum iç kenarlarini. Geçmiş olsun.
Sana da hayırlı olsun canım
Yastık çok ince olarak baştan beri kullanilsa da ben kullanmiyorum
Kucagimdayjen de kendime yasliyorum ve bir elimi arkadindan onüne doğru bacak arasindan tutuyorum
Tebrik ederimHayirli olsun canim 2 yil cok guzwl bir sure
Yastık 1 yaşından sonra en erken diye biliyorum 6 aydan önce de oturması yasakKizlar bebeginizi kac aylikken kucaginizda oturttunuz ve kac aylikken yastik kullandiniz
Çırpı bacak dedikleri benim kız işteHayırlı olsun canim
emy0364 ten bi deyim
Canım hastaneye hediye götürme bence kolonya cikolatayla gidersin. Sonra o senin evine hediyeyle gelirse sen de sevine hediyeyle gidersin. Veya iş yerinde hediye verdikten bi kac ay sonra sen verirsin. Usullen onu bekle bence hediye için
Bu arada bebegine zayıf diyordun ama kikosuna göre boyu maşallah iyi
Dış genital bölgesini arada bir dikkatlice temizlesen iyi olur canım ya mantar bile olur temizlemezsek. Usten yandan temizliyorum iç kenarlarini. Geçmiş olsun.
Kucagimdayjen de kendime yasliyorum ve bir elimi arkadindan onüne doğru bacakbaradindan tutuyorum
Hadi hayırlı olsun sana da canım. Adil bir şekilde sonuçlanır inşallah:)Hayirli olsun canim 2 yil cok guzwl bir sure
Sınıf öğretmeniyim canım.Ne ogretmenisin cnm ben tarihciyim
Diş yerleri belli sonra oralar kabaracak mı? Benimki de köpüklü salyalı. Ve emziğini ısırıyor öyle.Hayırlı olsun canim
emy0364 ten bi deyim
Canım hastaneye hediye götürme bence kolonya cikolatayla gidersin. Sonra o senin evine hediyeyle gelirse sen de sevine hediyeyle gidersin. Veya iş yerinde hediye verdikten bi kac ay sonra sen verirsin. Usulen onu bekle bence hediye için
Bu arada bebegine zayıf diyordun ama kilosuna göre boyu maşallah iyi
Kucagimdayjen de kendime yasliyorum ve bir elimi arkadindan onüne doğru bacak arasindan tutuyorum
Evet canım , ben zaten senin yolladığın sitedeki fiyatı görünce şaşırdım :) Ekim 2015 te 300 civarına almıştım , yüzde 25 indirimli meşhur bir parfümeri denYa sitelere guvenemedim orjinalligi konusunda fiyat farkları uçurum
Tebrik ederim
Hadi hayırlı olsun sana da canım. Adil bir şekilde sonuçlanır inşallah:)
ama eve gitmeyeceğim. bu yapacağım tek ziyaret olacak.Canım zaten hastaneye çikolata kolonya çiçek gider :)
ben de hem de organic pamuklu :) ekstra durulamaya yeni başladım ama ben yinede benim yediklerimden diye düşünüyorum.Yüzde yüz pamuklu giydir dedi ki öyle yapıyorum zaten başka Bi şey demedi çamaşırlarını yıkarken extra durulama yaptırıyorum
Tesekkur ederim canim
Ya ne soracagim hamilelik sirasinda ben seni buralarda gormedim sen sonradan mi geldin bu topige
Diş yerleri belli sonra oralar kabaracak mı? Benimki de köpüklü salyalı. Ve emziğini ısırıyor öyle.
Bu arada biz de bebegimize mevlid yaptık yemekliydi kafede oldu yaklasık 200 kisi geldi
Bir de gobek attık aman ne güzel dogurdum iyi ki dogurdum diye
Hediye olarak da bi kese hazırladık içinde yasin, kokulu ve kutulu tesbih, havlu, krem ve kokulu mum vardı
Bebekle cok zor oldu tabi kuafor, giyinme, orda bebisi avutma, sut sagmistim onu verdim babamla esim ilgilendi surekli gezdirdiler bebisi
Guzel gecti Allah'a sukur annem babam sagolsun onlar duzenlediler
Ardi ardina avukatlik yemin torenim, mevlid torenimiz ve kuzenimin sunneti oldu, hepsi cok kalabalikti iyi atlattik valla
Benim o gri mima xari biz de memnunuz portbebeyi hiç kullanmadım be safe izi go yu kullanıyoruz moms cotton dan aldığım örtüyü kullanıyorum ben geçiyor Kemer'lerden Kenarlarda biraz açıklık kalıyor ama Örtüsüz kullanmayı hıc düşünmedimKimlerin bebek arabası mima xari ydi?
Memnun musunuz?
Birininki griydi hatta hatirliyorum
Bizimkisi sicilya kirmizisi
Dikkat cekiyor her yerde :)
Ben cok memnunum arabadan katlayip acmasi fln portbebeyi takip cikarmasi vs hepsi cok pratik
Oto koltugumuz da BeSafe ondan da memnunum yalniz cok cok cok terletiyor ve bu piyasadaki oto koltuklar icin olan ortuler minderler vs BeSafe koltuklarin emniyet kemeri sistemine uymuyor bir sey bulamadim serecek ya da koyacak
Bir de muslin ortuler cok isime yaradi muslini de burdan duydum iyi ki almisim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?