2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
ben ilk 3 ay aptamil kullanmıştım sonra sma ya gectim. 1 haftadır da hipp kullanıyorum. hipp ve sma kullanıcam heralde bundan sonra da.
bazı görüşler de 6.ayın geç olduğu yönünde dediğin gibi. bilemiyorum ki bize doktor baslayın dedi. gerçi başla demese de ben bu ay tattırmaya başlayacaktım kendi başıma :)) önceden meyveleri yalatıyordum zaten.
bir de mama ile beslenen bebeklerde 6.aydan önce başlatıyorlarmış ek gıdaya. istersen tadımlık ver sen de 4.5 aydan sonra

Benim doktorum da 6. ay geç diyenlerden. çevremde de 6. ay içinde veren arkadaşım var. bebek verilen gıdayı reddediyor. annesi emmek istiyo sadece. bilmiyorum tabiki her bebekte farklı ama arkadaşımda tattır benim gibi bekleme diyo. şimdi 7 aylık doktor köfte yedir demiş sulu yemeği yemeyen bebek sert yemeği kabul eder mi, nerdeee. çok zorlanıyo arkadaşım. yani çok karışık durumlar herkes bebeğini bilir tabiki. allah kolaylık versin.

ben pazar ve pazartesi günü çorba verdim. daha da vermedim. dediğim gibi kaynanam ve annem ishal olduğunu ve biraz daha beklememi söylediler allahtan cumartesi kontrolümüz var doktor ile herşeyi paylaşacağım.
günde 1 kez sert kaka yapıyodu(mama ile besleniyor) ek gıda verdiğimiz günden beri günde 4 5 kez kaka yapar oldu(mukuslu) ama annemlere göre ishallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll yine sinirlendim.

Ayy bizimki ciglik atmada olimpiyat sampiyonu :) oyuna daldiysa ozellikle cok yapiyo. Sesini bi inceltip bi kalinlastiriyo bagiriyo cigiriyo sonra durup kendi kendine hayret ediyo

of o kulakları hiç fark etmeseydi keşke diyeceksin. bizim ki taa 3. ayın içinde başladı. doktor çok erken fark etmiş dedi. sürekli kulaklarını çekiyo vuruyo uu uu diye sesler yaparak. şimdi de parmağını içine yanlışlıkla sokmaya başladı sanırım kaşınıyo aguu diyo parmağını sokarken. resmen kulaklar kepçe olacak böyle vurmaya devam ederse :)

Ayy bizimki ciglik atmada olimpiyat sampiyonu :) oyuna daldiysa ozellikle cok yapiyo. Sesini bi inceltip bi kalinlastiriyo bagiriyo cigiriyo sonra durup kendi kendine hayret ediyo
camomilla2011 bizimkide öyle ayaklarını tutup çorap çıkarıyo ağzına götürüyo bağrıyo kulaklarımızı patlattı artık

Off ya oğlum saat 16:00 da yattı, az önce ağladı, uyandı zannettim, meme istedi, emme şeklinden anladım ki gece uykusuna geçti.

Kızlar zaten az emiyorduk malasef bizim meme reddi meme savasi tekrar başladı. Ana bugun aşure yedim göğsüm sisti süt doldu sehir disinda oldugum icin pompam evde kalmisti. Elle sagdim ilk defa ve güzel süt cikti tavsiye ederim bu aşurede biseyler var fayda eden. Ama dalgin ve yorgun kafamla onu mana artigi die çöpe attim

Aşure bende de çok sut yaptı gece bitiremedi sagdim bende :))

Kızlar bebeğim normalde 9 buçuk 10 arası gece uykusuna yatiodu.
Bugün banyo yaptırdım . Derken 7 bile olmamışti uyuttum. Uyanmadii yanı kaldirmadim ben de .emip u yu du . Şimdi gece kalkar yaa. Ve yatmaz geri.Napcam ben.

Seninki iyi benimki tam dörtte uyudu, dün aşı olduk. Gece uykusuna geçti uyamdıramıyoruz

10 gün sonra başlayayım o zaman bende.
Canim sen nasıl ne kadar ölçüyle başlamıştın?

Seninki iyi benimki tam dörtte uyudu, dün aşı olduk. Gece uykusuna geçti uyamdıramıyoruz
Ay evet senin kinı gordum sukrettim. .Neyse keyifler ı bilir kuzularin. . İyi olsunlar da. Benim ki dün gece de uyandı uyandı durdu. Onun yorgunluğu da var galiba. Uyandırmak mi lazım acaba onu bilemedim

Ay evet senin kinı gordum sukrettim. .Neyse keyifler ı bilir kuzularin. . İyi olsunlar da. Benim ki dün gece de uyandı uyandı durdu. Onun yorgunluğu da var galiba. Uyandırmak mi lazım acaba onu bilemedim
Az önce uyanmadan vikledi emdi uykuya devam. Saat 24:00 sanıyor şu anda :)

Tırnaklarını kesebiliyormusunuz kizlar. El tirnaklarini kesiyorum ama ayaklar kıpır kıpır kestirmiyor kizim yahu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…