2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Niye cesaret edemiyorsun canım, sık serum fizyolojik hemen kaldır, banyodan sonra da rahat oluyor. Siyah saç rotasını arkasını da incitmeden kullanıyorum ben.
Tel tokayida kullaniyorum gayet dikkat ederek onada ciglogi basio burnuna ve ayaklarini hic dokundurmuyor hanim.

Cnm genelde instagram ve whatsApp da oluyoruz ben oralara da fazla bakamiyorum bizim bidik izin vermiyor napiyosun nasılsın bebisin nasıl
İyiyiz biz de çok şükür aynen benim bebiş de çok mızmız bugünlerde her işi o kucağımda yapıyorum nerdeyse..cidden instagram vatsaptan sonra burası sessizleşti..senin instagram adın neydi?

Kızımın oyun halısı 2. El kuzenim vermişti

Kızım daha yeni yeni oyun halısıyla ilgileniyor önceden hiçbir şey yapmıyordu

Böyle ilgilendiğini görünce 2. El olması içime sinmedi eksik malzemesi zaten

Ben de Playgro Mutlu Orman Oyun Halısı aldım Picabo'dan

Ne de olsa her şeyi 3 4 çocuk sahibi olmak istiyorum ya ona göre satın alıyorum değer diye düşünüyorum (227 tl ye aldım)

Eşim dün gece bir de oğlumuz olmasını çok istediğini söledi

Eşim kızımıza aşık çok seviyor

Ama babasıyla bir baba oğul ilişkisi yaşayamadığı için içinde ukte kalmış bir de oğlu olsun istiyor

İsmi de hazır Tolga istiyor

Ben o ismi çok da istemiyorum (isim çok güzel ama kuzenimin ismi) ama eşim hatrı için olur diyorum belki fikri değişir

Kızımın ismini ben koydum Gülsima
Oğlumuz olursa onun ismini de babası koysun

İnşallah canım hayırlı zamanda hayırlı bir oğlunuz olur bu arada tolga ismi de çok güzel♡

İnşallah canım benim Allah gönlünüze göre versin. Ben ikinciyi istiyorum ama oğlum biraz büyüsün öyle diyoruz

En iyisi canım hem emzirince hasret gidermiş oluyorsunuz:)

Evet canım öpücük bombasına maruz bırakıyorum resmen eve gelince
İşteyken de açıp açıp fotolarına bakıyorum:)

İnşallah canım hayırlı zamanda hayırlı bir oğlunuz olur bu arada tolga ismi de çok güzel♡

İnşaallah canım sağol sağlıklı ve hayırlı olsun da
Tolga ismi gerçekten güzel ama kuzenimin ismi olması nedeniyle tek olmayacak çocuğun ismi başkasında da olacak ki sık sık görüşüyoruz kuzenimgille:) ben yanına bir isim takarım belki :)

İnşallah canım benim Allah gönlünüze göre versin. Ben ikinciyi istiyorum ama oğlum biraz büyüsün öyle diyoruz

nasip olur hayırlısıyla sağlıkla inşaallah sizw de bize de cnm

Haklısın o konuda ben de emir düşünmüştüm bi ara ama kuzenimin ismi diye vazgeçtim:)

Ayy ben dé bu kez kız istiorum .adı hep hazirdi çünkü bizim bidiki doktor önce kız die söyledi biz dé hemen isim bulmustuk ben de Gülce melek istiom bakam

Ben burnundaki pisliği alamiyorum ya ;/ burnu tikaliykende asla emmiyor. Yine girdik kisirdonguye... serumfizyolajik cesaret edemiom vakumdan nefret ediyor napacam bilemedim

kulak copuyle aldin iki kizimdada.

Kızlar katı pislik varsa küçük değil de orta boy çataliğne ya da firkete ne denirse artık onun arka kısmıyla alın. Kulak çöpü katı pisliği iyice arkaya itebilir dikkat edin. katı degilse kulak çöpü iyi ama her ikisi de alırken kaşındırıyor huzursuz ediyor.

Tolga çok güzel bir isim ve Gülsima ve Tolga ne kadar uyumlu bak :)

Ayy ben dé bu kez kız istiorum .adı hep hazirdi çünkü bizim bidiki doktor önce kız die söyledi biz dé hemen isim bulmustuk ben de Gülce melek istiom bakam

Allah gönlümüze göre versin

Tolga çok güzel bir isim ve Gülsima ve Tolga ne kadar uyumlu bak :)

Evet uyumlu gerçekten :) Yaser ismini seviyorum ben de ilk İslam şehitleri Yaser&Sümeyye

Yaser Tolga çok hoş olur ama ömür boyu Yasin anlaşılır gerçi Gülsima yı da Gülsüm anlıyorlar :)

post: 48534412, member: 61478mek için bir damla verdim hem emmedi emincekustu bir daha da v
kan değerlerine bakılmadı hiç kullanmasam olur birde uyku tulumu ilgi ilgili fikirleriniz neler kızım geceleri sürekli üzerini açıyor sabaha karşı kendi yatağımıza alıp üzerini örtüyoruz rahatlayıp 9,30 10 kadar uyuyor[/QUOTE]
Olur mu olmaz mi bilemiyorum ama sut emen bebeklerde demir eksikligi olur dite veriyolar ya direk bunu anlayamiyorum.
ben dw henuz vermeye başlamadım.
Uyku Tulumu ben de düşünüyorum burda bir çok arkadaş aldı tecrube etti.onlar daha iyi bilirler.
Ebebek te yarı fiyat ına inmiş. 25 tl idi sanırım.

UOTE="seker000, post: 48537514, member: 464531"]Uyutmak kolay olur diye istiyorum alışmasını..canım bıraktırmak isteyenler emziğin ucunu kesiyolar çocuk almak istemiyor diye biliyorum dene istersen[/QUOTE]
Daha kolay uyur belki ama kendi memen de dw aaynı etkiyi görebilirsin. Dersen ki sen neden alistirdin:) birincisi bebeklerin emzik emme si çok seviyorum:) ikincisi huzursuz ve ağlayan bir bebekt i ddışarda sakin dursun vs nedenlerden.
kesmek yöntemi biliyorum da suan tam bir tiryaki olmuşbir ddurumda.sadece uykuya geçişte veriyorum bayA d.kardes kıskançlı gi var birde memeden tamamen kkesersem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…