- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #51.981
Sizlerdede vrsa gelişimin bir parçası o zaman cok rahatladim teşekkür ederim
Tel tokayida kullaniyorum gayet dikkat ederek onada ciglogi basio burnuna ve ayaklarini hic dokundurmuyor hanim.Niye cesaret edemiyorsun canım, sık serum fizyolojik hemen kaldır, banyodan sonra da rahat oluyor. Siyah saç rotasını arkasını da incitmeden kullanıyorum ben.
İyiyiz biz de çok şükür aynen benim bebiş de çok mızmız bugünlerde her işi o kucağımda yapıyorum nerdeyse..cidden instagram vatsaptan sonra burası sessizleşti..senin instagram adın neydi?Cnm genelde instagram ve whatsApp da oluyoruz ben oralara da fazla bakamiyorum bizim bidik izin vermiyor napiyosun nasılsın bebisin nasıl
En iyisi canım hem emzirince hasret gidermiş oluyorsunuz:)Canım Gülsima'ya biberonu bıraktırmıştım ben şimdi geri kabul etmiyor süt sağmıyorum mama da vermiyoruz ben eve gelip kızımı emzirip geri dönüyorum :)
Eşim veya annem bakıyor :)
İnşallah canım hayırlı zamanda hayırlı bir oğlunuz olur bu arada tolga ismi de çok güzel♡Kızımın oyun halısı 2. El kuzenim vermişti
Kızım daha yeni yeni oyun halısıyla ilgileniyor önceden hiçbir şey yapmıyordu
Böyle ilgilendiğini görünce 2. El olması içime sinmedi eksik malzemesi zaten
Ben de Playgro Mutlu Orman Oyun Halısı aldım Picabo'dan
Ne de olsa her şeyi 3 4 çocuk sahibi olmak istiyorum ya ona göre satın alıyorum değer diye düşünüyorum (227 tl ye aldım)
Eşim dün gece bir de oğlumuz olmasını çok istediğini söledi
Eşim kızımıza aşık çok seviyor
Ama babasıyla bir baba oğul ilişkisi yaşayamadığı için içinde ukte kalmış bir de oğlu olsun istiyor
İsmi de hazır Tolga istiyor
Ben o ismi çok da istemiyorum (isim çok güzel ama kuzenimin ismi) ama eşim hatrı için olur diyorum belki fikri değişir
Kızımın ismini ben koydum Gülsima
Oğlumuz olursa onun ismini de babası koysun
İnşallah canım benim Allah gönlünüze göre versin. Ben ikinciyi istiyorum ama oğlum biraz büyüsün öyle diyoruzKızımın oyun halısı 2. El kuzenim vermişti
Ne de olsa her şeyi 3 4 çocuk sahibi olmak istiyorum ya ona göre satın alıyorum değer diye düşünüyorum (227 tl ye aldım)
Ama babasıyla bir baba oğul ilişkisi yaşayamadığı için içinde ukte kalmış bir de oğlu olsun istiyor
Ben o ismi çok da istemiyorum (isim çok güzel ama kuzenimin ismi) ama eşim hatrı için olur diyorum belki fikri değişir
En iyisi canım hem emzirince hasret gidermiş oluyorsunuz:)
İnşallah canım hayırlı zamanda hayırlı bir oğlunuz olur bu arada tolga ismi de çok güzel♡
İnşallah canım benim Allah gönlünüze göre versin. Ben ikinciyi istiyorum ama oğlum biraz büyüsün öyle diyoruz
Haklısın o konuda ben de emir düşünmüştüm bi ara ama kuzenimin ismi diye vazgeçtim:)Evet canım öpücük bombasına maruz bırakıyorum resmen eve gelince
İşteyken de açıp açıp fotolarına bakıyorum:)
İnşaallah canım sağol sağlıklı ve hayırlı olsun da
Tolga ismi gerçekten güzel ama kuzenimin ismi olması nedeniyle tek olmayacak çocuğun ismi başkasında da olacak ki sık sık görüşüyoruz kuzenimgille:) ben yanına bir isim takarım belki :)
nasip olur hayırlısıyla sağlıkla inşaallah sizw de bize de cnm
Ayy ben dé bu kez kız istiorum .adı hep hazirdi çünkü bizim bidiki doktor önce kız die söyledi biz dé hemen isim bulmustuk ben de Gülce melek istiom bakamKızımın oyun halısı 2. El kuzenim vermişti
Ben burnundaki pisliği alamiyorum ya ;/ burnu tikaliykende asla emmiyor. Yine girdik kisirdonguye... serumfizyolajik cesaret edemiom vakumdan nefret ediyor napacam bilemedim
kulak copuyle aldin iki kizimdada.
Tolga çok güzel bir isim ve Gülsima ve Tolga ne kadar uyumlu bak :)Kızımın oyun halısı 2. El kuzenim vermişti
Ayy ben dé bu kez kız istiorum .adı hep hazirdi çünkü bizim bidiki doktor önce kız die söyledi biz dé hemen isim bulmustuk ben de Gülce melek istiom bakam
Tolga çok güzel bir isim ve Gülsima ve Tolga ne kadar uyumlu bak :)
Haklısın o konuda ben de emir düşünmüştüm bi ara ama kuzenimin ismi diye vazgeçtim:)
Bende kizim grip oldu ve aspiratoru cok kullandim ya :STel tokayida kullaniyorum gayet dikkat ederek onada ciglogi basio burnuna ve ayaklarini hic dokundurmuyor hanim.
Selam canım , ben biraz yoğunum bu aralarKızlar nerelerdesinizemy0364 @9ay @nrcnmer @_peri_ @zeyzey3428 @history1985
@Ysmnvlkn
GlnU niye çıkmıyor bulamadım onu
Teşekkürler canımHm öyle mi:) Emir de Görkem de çok güzel isimler
İyi gözün aydın o zamanSelam canım , ben biraz yoğunum bu aralarannem izmirden geldi gelince akraba ziyaretleri arada watsab insta bakıyorum ama oraya da çok giremiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?