2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Canım bak gelen yorumları gördün mü aslında sana kimsenin bir tepkisi yok burdakiler öbür topiği açtırıp sonra whatsapp ve instagrama dalıp buraya hiç gelmememize bozuldu aslında

Superselma sız olmaz burası

iyi akşamlar kızlar bizde bugün 4. ay aşılarımızı ve kontrolümüzü olduk.
benim minnoş 7100 gr ve 65 cm olmuş. bu ay 800 gr almış ve 2.5 cm uzamış. doktor gelişimi iyi gidiyor dedi çok şükür. 4. ayın sonunda doğum kilosunun 2 katına çıkmasını bekliyoruz dedi benim kız 100 gr eksik ama önemli değil dedi. bide bu ay hasta olmuştu ya o zaman kilo vermiştir dedi. çünkü o zaman 2 haftada 200 gr almış gözüküyordu.

asm kan ilacına başla dedi bende doktorumla konuşurum dedim. doktorum istersen başla dedi ama 6. ayda kan testi yaparız eğer kan değerleri düşükse o zamanda başlayabilirsin dedi. 2 ay kullanmasam bişey olur mu bu arada dedim hiç bişey olmaz dedi.

ek gıdayı sordum. şuan gelişimi kilo alımı iyi olduğu için 6 ayı bekle dedi. ama eğer vermek istersende meyve suları ile başlayabilirsin dedi. bende bi aksilik olmazsa 6. ayın dolmasını beklemek istiyorum.

Kabak patates havuc ile basladim. Bi arkadasim ishal olduysa bile olacagi vardir. Ek gidaya gecmeni beklemis bence dedi. Yarin goturcem doktora bakalim ne dicek ya. Iki kere verdim corba. Bir haftadir gunde 5kez kaka yapar oldu.

Kabak patates havuc ile basladim. Bi arkadasim ishal olduysa bile olacagi vardir. Ek gidaya gecmeni beklemis bence dedi. Yarin goturcem doktora bakalim ne dicek ya. Iki kere verdim corba. Bir haftadir gunde 5kez kaka yapar oldu.
bizim doktorumuz sebze çorbasının ishal yapma durumu olabilir o yüzden içine biraz pirinç at demişti bilginiz olsun

Oyy kıyamam onaa yanında olmadını hissediyor..sen işe gittiğinde kim bakıyor gülsimaya canım sütünü sağıp mı bırakıyorsun

Ben burnundaki pisliği alamiyorum ya ;/ burnu tikaliykende asla emmiyor. Yine girdik kisirdonguye... serumfizyolajik cesaret edemiom vakumdan nefret ediyor napacam bilemedim

Kızlar benim oğlum ayaklarını kaldırıp yere vurmak çırpınmak yerine birbirine sürtüyor sürekli. Neden olabilir sizin bebeklerde var mı benzer bir durum
Annem çok kucakta duruyor ondan diyor kv felaket tellallığı yapıyor tanıdıklarının 2 buçuk yaşında kızı yamuk basıyormuş öyle olurmuş. Ama ne yaptıysam engelleyemiyorum. Bacaklarının arasına battaniye koyuyorum uğraşa uğraşa onu atıyor devam ediyor sürtmeye

Cnm aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum benimki de öyle bişey yapıyor bana cok sevimli geliyor özellikle yüzüstü yapınca onu ayaklarını hızlı hızlı birbirine sürtuyor

Cnm aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum benimki de öyle bişey yapıyor bana cok sevimli geliyor özellikle yüzüstü yapınca onu ayaklarını hızlı hızlı birbirine sürtuyor
Aynen canim çorapları çıkartmaya uğraşır gibi sürtüyor sürekli çıplak ayakta aynı ayakları kaldırıp yere vurmak çırpınmak yok ikisini birbirine sürtüyor seninkide oyle ise sıkıntı yok.

Sırt üstü yatırıinca tekme gibi yere vuruyor ama dediğin hareketi son zamanlar çok yapıyo bana sevimli geldi bilmiyorum ☺

Benim kızım da yapıyor ayağında çorap olmazsa kıpkırmızı oluyor ayakları iki haftadır felan yapmaya başladı bence yeni şeyler öğrendikleri için içini ferah tut

Ben burnundaki pisliği alamiyorum ya ;/ burnu tikaliykende asla emmiyor. Yine girdik kisirdonguye... serumfizyolajik cesaret edemiom vakumdan nefret ediyor napacam bilemedim
Niye cesaret edemiyorsun canım, sık serum fizyolojik hemen kaldır, banyodan sonra da rahat oluyor. Siyah saç rotasını arkasını da incitmeden kullanıyorum ben.

Oyy kıyamam onaa yanında olmadını hissediyor..sen işe gittiğinde kim bakıyor gülsimaya canım sütünü sağıp mı bırakıyorsun

Canım Gülsima'ya biberonu bıraktırmıştım ben şimdi geri kabul etmiyor süt sağmıyorum mama da vermiyoruz ben eve gelip kızımı emzirip geri dönüyorum :)

Eşim veya annem bakıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…