- 18 Temmuz 2016
- 992
- 805
- 33
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #52.041
Canim ben hiç takılmadım da Büyükler işte biri öyle diyor öteki öyle insanı tedirgin ediyorlar.kız korkutma kendini öyle. benim oğlum da yapıyo ayaklarını bibirine sürtüyo. bacaklarına topuklarını sürtüyo. canı acıyo heralde sürtme sonucu mıymıylanmaya başlıyo hemen. yani korkma cnm. istem dışı hala hareketleri zaten bebeklerin. kontrol edemiyoki yavrucaklar.
Aynen katılıyorum ama karısani cok olunca insanın olmuyor işte. Ben evde yatırıp oynatmaya alıştırıyorum kv kp gelince butun düzen 3 saatte çöp oluyor sagolsunlar. Çocuk kucakta anlatıyor gelişimi geride kalır çocuğun diyorum vay mızırdanıyormş cocuk nasıl almasınlarmış fln fln ... ben oluyorum gözlerinde vicdansız anne sanki çocuğum aglasa ben bırakırmıyım öyle işte konusuyorlar sadeceseda222008 canım benimki de yapıyor o ayaklarını birbirine sürtme işini. Başka arkadaşlarınki de yapıyor. Sanmıyorum ciddi bir şey olduğunu. Başta ben de niye böyle yapıyor bu çocuk ağrısı mı var ayakları mı üşüyor çorap mı rahatsız etti diyordum ama başkalarında da varmış o yüzden bıraktım düşünmeyi. Ama kucak yerine yüz üstü sırt üstü de yatır bol bol. Kucakta hareketleri sınırlanıyor.
ey sen benim annemle kayınvalidemi görsen ; ishalde ishal. başka bişey demiyorlar. kafayı yicem :)Canim ben hiç takılmadım da Büyükler işte biri öyle diyor öteki öyle insanı tedirgin ediyorlar.
Canım he ishal de sende doktor boyle boyle dedi sıkınti yok de geç. Degil deyip dogrusunu anlatmaya kalksanda bosuna çene yordugunla kalıyorsuney sen benim annemle kayınvalidemi görsen ; ishalde ishal. başka bişey demiyorlar. kafayı yicem :)
günde 100 kere ishal değil elimde tahlil sonucu var dememe rağmen illa 101.yi de söyleteceklerki rahatlayacaklar. anlamıyolar laftan. doktor değil diyo ama onların dediği doğru doktor yanlış. Boşuna demiyolar bebe en iyi anne bakar diye, Mecburum çalışmaya yapacak bişey yok.Canım he ishal de sende doktor boyle boyle dedi sıkınti yok de geç. Degil deyip dogrusunu anlatmaya kalksanda bosuna çene yordugunla kalıyorsun
hala aynı mı canım?. doktor ne dedi cumartesi randevun vardı?ey sen benim annemle kayınvalidemi görsen ; ishalde ishal. başka bişey demiyorlar. kafayı yicem :)
Sağol canım . öyle olacak inşallah
Ben de bugüne kadar hiç rastlamadım geçenlerde bir kez gordum. kalorifer böceği mi bilmiyorum da.cok kafaya taktım. Daha karşılaşmadık kendileriyle.bilmiyorum ne yapacak.eger görur sem herhalde ilaclatirim.kokusuz dokunmayan ilaçlar varmış. Bir de bunun temizlik le ilgisi yok bence.o kadar dikkat ederim hijyene yaa.hele ki mutfakta.neden oluyo anlamıyorum.Kızlar evimde kalorifer böceğine rastladım. Oğlum Eymen olmasa bu kadar takmazdım kafaya. insanlara yaklaşmıyormuş veterineri arayıp sordum ama içim yine de rahat değilki. Nasıl yok edebilirim bunları ya. Annemle de konuştum bizde de var dedi. Komşularım bizde de var dedi. Bu sene bu böcekler çıktı ortaya. kaç senedir ben böyle evde hiç böcek görmemiştim. Resmen geceleri çıkıyolar ortaya. gündüzleri yoklar ortalıklarda. Ne yapabilirim.. Son çare evi tamamen ilaçlatacağım. köşelere ilça vs. koydum çare etmiyor.
Sağol canım . öyle olacak inşallah
Seninde öyle olur inşallah.boyle bir temenni de herkes e söylenmez hani"ay yok istemem" derler genelde.
Sen benim gibi peşpeşe istediğin için sana denir.
Tabi zaman geçtikçe alışıyorum iki çocuk olmasına.buyuk kızım zaten hemen alıştı kardeş inin varlığına . birşeyler anlatmaya çalışırken veya kagida guyaa :) resim ciziyorken "annemm,babaa,bebeek, bebetta"diye söylüyor.:)Sağol canım benim inşaallah
Sizde durumlar biraz daha düzene girdi mi
Senin yaş kaçtı bu arada
Allahım bugün 3. Gün aşıdan sonra mı oldu, diş mi geliyor bilmiyorum.superselma sen deneyimlisin. Geçen hafta doktora gittiğimizde doktor diş yok henüz dedi. Sonra çarşamba tüm 4 ay aşılarını +rota oldu. O gün iyiydi ama ertesi gün gündüz uykuları 30 dakikaya indi, uyuturken bağıra çağıra, uyanırken de öyle. Tabi çok az uyuduğu için uykusunu alamıyor, o uslu bebeğim huysuz oldu. Hiçbir iş yapamıyorum, ne oyun halısı ne ana kucağı hepsi beş dakika. Ne bu?
Hadi yaa büyüsünler bakalım. Bir de yine meşhur polemiklerimizden birini soracağım, daha doğrusu bugün arkadaşım sordu da aklıma geldi. Doktora da sormadım. Ben halen bebeğime su vermiyorum, mama veya ek gıda vermediğim için ihtiyacı olmuyordur diye düşünüyorum ama acaba belki bir aydan sonra vermek mi gerekirBizde bir hafta sürdü. Büyüme krizi bu ay uzun sürüyor. Aşıdan da huzursuz oldu. 10gün gece gündüz kucağımda uyudu. Ev işleri yığıldı. Yemek zor yetistirdim
Benim oglum da bu gece erken uyudu ben de dun geceden uykusuz oldugum icin su anda erkenden yatmis bulunuyorum :)
Kızım da oğlum da uyudu. Çay içip işlerime bakacağım
Hadi yaa büyüsünler bakalım. Bir de yine meşhur polemiklerimizden birini soracağım, daha doğrusu bugün arkadaşım sordu da aklıma geldi. Doktora da sormadım. Ben halen bebeğime su vermiyorum, mama veya ek gıda vermediğim için ihtiyacı olmuyordur diye düşünüyorum ama acaba belki bir aydan sonra vermek mi gerekir
Allah allah Kilonuz çok normal canım ya, benim oğlum da 16. 06. Doğumlu ve 4. Ay kontrolunde 7500 gr çıktı doktor çok beğendi. Son ay 550 gr almış olmasına rağmen beğendi hemde.doğum kilosu neydiArkadaslar sütünüzle alakalı olumsuz birsey hissediyor musunuz hiç? ¿ bebegim haziran 9 doğumlu bundan 10 gün once 4. Ay kontrolumuz vardı ve bebegimin az kilo aldigini soyledi dr um sütümun azalmis oldugunu söyledi bugum için tekrar gelmemi ve kilo alimini kontrol etmemizi istedi geçen ay öyle birşey hissetmistim fakat bu ay daha iyi gibi geliyor bana buna ragmen kilo alimimiz düşük fakat şöyle bir durum var dr umun tartisinda 7230 çıktık 10 güne 50 gram almisiz o psikolojiyle cikar cikmaz hastanenin karsisinda ki eczaneye girdim ve bebegimle birlikte tartildim 7400 çıktık yetmedi saglik ocagina ebemize gittik 7450 çıktık ne yapmaliyim dr um mama takviyesi dedi ama neydeyse 5. ayina girecek olan bebege mama takviyesi çok sacma geldi bana bilemiyorum süt takviyesi için birseyler içiyorum ama ne yapmali kizlar ya lutfen fikir... ve sizler süt arttirmak için neler yaptiniz?¿
Allah allah Kilonuz çok normal canım ya, benim oğlum da 16. 06. Doğumlu ve 4. Ay kontrolunde 7500 gr çıktı doktor çok beğendi. Son ay 550 gr almış olmasına rağmen beğendi hemde.doğum kilosu neydi
Makbuledeniz2016İyiyiz biz de çok şükür aynen benim bebiş de çok mızmız bugünlerde her işi o kucağımda yapıyorum nerdeyse..cidden instagram vatsaptan sonra burası sessizleşti..senin instagram adın neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?