2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ahh bu aşılar. Çocuğun huyunu değiştiriyor. 2. Ay aşısından sonra gündüz uyuduğunda 1buçuk saat uyuyan çocuk 15 20 dk uyur oldu. Şimdi de çarşamba aşı oldu. Uykuya zor dalıyor. Ağlayarak uyanıyor. Su konusunda doktorum çok terlerse ishal olursa idrarı kötü kokarsa biraz ver dedi.

İlginç gerçekten, ek gıdaya başlayacaksa da mamaya başlamak çok saçma. Zaten anne sütü alıyor çocuk. yoğurt, çorba falan önermesi lazımdı formül mama yerine. İstersen başka bir doktora da danış canım sen ya

Aynen ya saat başı kalkıyor, tribe giriyorum doymuyor mu diye ama değil yani off
Yok canım doyuyorlar merak etme huysuz iste yeni nesil yapacak birşey yok. Düşün benimki gün boyu memeyi almıyor sağarak veriyorum sütü gece de tam tersi bazen süt az gibi geliyor mama hazırlıyorum biberon almıyor illa emecek:) :) o halini görünce ısırıp uyandirasım geliyor dalga geçiyor resmn benimle sıpa

Bu arada uyku tulumu alan arkadaşlar ne marka aldınız kullanmaya başlayan varsa memnun musunuz çıkarttığınızda bebişler sıcacık oluyor mu Englishhome dan alanlar vardı torba şeklinde o nasıl

Bu sabah oğlumu kontrole götürdük nezle nedeniyle. Doğum sonrası dönemden sonra ilk kez kilo vermiş, 5 günde 100 gram. Doktor artık yaptığım süt alerjisi diyeti nedeniyle sütümün yetmediğini, bunun da çok doğal olduğunu, şimdilik mama desteğini epey artıracağımızı söyledi. Zaten iki hafta sonra 5.ayın dolmasıyla da ek gıdaya geçecekmişiz. Kabul ettim tabii ki ama içim çok buruk. Emzirmek, bebeğimi besleyebildiğimi hissetmek dünyanın en güzel duygusuydu. Şimdi ise bu dönemin bitmek üzere olduğunu hissediyorum. Kuzumun sağlığı elbette ki herşeyden önemli, o iyi olsun gerisi sorun değil. Yine de bir tuhaf içim, artık büyüyor ve eski günler geri gelmeyecek

Öyle yapicam artık vermiyorum mama falan zaten... hem olması gereken bebegin sağlıklı bir şekilde doymasi mi yoksa illaki 500 gr dan fazla kilo almasi mi ek gidaya gectikten sonra daya bebege muhallebiyi bak nasıl da kilo aliyor... ama sağlıklı mı? ¿ şişkinlik oluyor bence sadece bana göre kilolu ama boş şiş bi bebegim olmasindan orta kilolu ama sağlıklı bir kilo olmasi çok daha iyii... sonuçta az da olsa kilo aliuorsa doyuyor demek degil midir?¿

Normalde 5. Ayin bitmesiyle mi baslanmali yok sa 6. Ayin bitmesiyle mi?¿

Bizim de bu ay kilo aliminiz eskiye nazaran azdi 600 gr almis. Dun de evdeki tartiyla tarttim sanki hic kilo almamis hatta vermis. Sutun yetmedigini sanmiyorum karni doyuyor uyuyor. Evdeki tartiya cok guvenmiyorum. Senin eczanede tartildigin da evdekikerdense ona cok guvenme. Ebeninki dogrudur fakat bebegi hep ayni tartida tartmak gerekiyomus.
Doktora ek gidayi sordun mu olmaz illa mama vereceksin mi diyor? Gerci ek gidaya da baslasan sutun yetmiyorsa mama vermelisin. Cunku bebegin temel besin kaynagi ek gida degil sut.

hala aynı mı canım?. doktor ne dedi cumartesi randevun vardı?
Gittik tahlilde ishal ve enfeksiyon belirtisi yok. (kaka biraz sulu ve mukusluydu). Kakada mukus ya enfeksiyon varsa ya da diş çıkaracaı dönemde yuttuğu salyalardan olduğunu söyledi. İçimiz rahatladı. Amma anneler felaket ötesi hala ishal diyolar dünden beri ben ne dersem onu yapacaksınız dedim biraz tartıştık, lafı kabul ettirdim. yani doktor ishal yok diyo, annem ve kaynanam var çok acaip ne diyim artık.

Aynen mutfakta gördüm ben de. iş yerinde kızlarla konuşuypruz onların evinde de varmış kiminin banyosunda kiminin mutfağında. ben çok araştırdım. evin pis veya temiz olmasıyla alakası yok. ıslak ne nemli heryerde görünüyorlarmış. giderden yukarı doğru tırmanıyolarmış ve evin içine neticesinde ulaşıyorlarmış

cnm sen sıkma canını. bebekler büyüyor. belki sütünün besleyici olmasında biraz düşüş vardır. bol bol et yemeye çalış, ama kilosu gayet normal ki 3400 doğmuş.
bnm oğlum 4.220gr doğdu şu anda 8 kilo. gayet uyumlu gidiyor kilosu aslında. doktorunu bence değiştirmelisin. kafanın rahat etmersi çok önemli. dediğim gibi sütün belki vardır ama besleyici değildir, bi arkadaşımın öyle olmuştu. göğüslerden süt akıyor ama bebeği beslemiyor. ayrıca sütün azalsa da bişey olmaz korkma hiç. hiç anne sütü emmeyen, mamayla büyüyen biri olarak gayet sağlıklıyım allaha şükür hiç de hastalanmadığımı söyler annem sürekli.

Ayyy ne güzel yaa yerim o kuzuları ben

6 haziran doğumlu bebeğim 6 kilo ve ben mama hiç kullanmadım (ilk doğduğu günler hariç) doktorumuz da hiç mama lafı etmedi son 1 ayda sadece 400 gr almış üstelik

Bu arada uyku tulumu alan arkadaşlar ne marka aldınız kullanmaya başlayan varsa memnun musunuz çıkarttığınızda bebişler sıcacık oluyor mu Englishhome dan alanlar vardı torba şeklinde o nasıl

Lcw aldım pijama tulum memnunum sıcak tutuyor english home dan torba şeklinde olan hediye geldi o da çok güzel sıcak tutuyor bir de momscotton dan aldım bir şey o da güzel 3 tane olması nedeni sürekli çamasır yıkayamıyorum 3ü de kirlenene kdr sırayla kullanıyorum:)

Sagol canım bende civilden aldım birtane aynı şeyi düsünmüsüz 1tane daha alayım oda torba seklinde olsun diye sordum alayım o zaman

Kızlar dikkatimi çekti 4.ay aşısindan sonra uykusuzluk ve huzursuzluk başlamış face de üye olduğum gruplarda da aynı şey yaziyor
Maalesef bizde de oldu canım 1.5 saat uyanık 1 saat uyurdu gündüz , saat 8-9 arası uyuyup sabah 7-7:30 da uyanırdı gece 2 kez emZirirdim 1 kezde mama verirdim , şimdi gündüz uykularımız çok azaldı gecede 11-11:30 gibi Uyanıyor yatım saat 40 dk sonra dalıyor kendi kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…