2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Biz 4. ay aşımızı salı günü olacağız, burayı okudukça korkuyorum aşıdan..
Bizim kızda Huysuzluk oldu 2 gün , gece 1.5-2 saate bir uyandı ateş en fazla 37 ye çıktı ben ilkinde de vermemiştim calpol veya benzeri Şeyler ilkinde de 37.5 U görmüştük

Bence şurubu da kullanma , ben kuzum 1 aylıkken yakalandım , 3 gün sonra kızımda oldu , sürekli emzirdim sadece burun akıntısı oluştu , burun akıntısı için serum fizyolojik kullandım saf tuzlu suyu burnuna sıkıp hortumuyla çektik , geçmiş olsun

Lokum bence iade et , şişesini yapıp düz birşeyde koymuş olabilirler , nerede Üretildiği son tüketim tarihi içeriği prospektüs olması gerekiyor , en basitinden aspirinde bile var ...

Canım öksürüğü balgamsi gibi olmaya başladı drumuz Damlayi 5 günden fazla kullanma 5 gün sonra serum fizyolojik kullan dedi arkadaşlardan 3 gün demiş Bende 3 günün yeterli olacağını düşünüyorum emziriyorum
istiyor ama burun tıkanıklığı olunca emmekte zorlanıyor ne yapacağımı bilemedi ilerlemeden birşeyler yapmak istiyorum

Kizlar bugun 4 ay kontrolumuzu olduk. 8070gr 68cm olmus boyu. Gitmisken ikinci ay asilarini da yapti, asm'ye goturmeme gerek kalmadi sali gunu. Ates daha onceki asilarinda olmadiysa simdi de olmaz dedi.
Gelisimini cok begendi, sutun boyle devam ederse 6 ay dolana kadar ek gida yok dedi. 6 ay dolunca da tadimlik baslayacagiz dedi. Onumuzdeki ay kontrolunde ikinci rota virusu yapacagim, 9 kilo civarinda olmasini bekliyorum dedi.

Gecen ayi dusunursek 1 kilo almis, 5cm uzamis bidik.

Bu arada bir kac gundur balgam sokuyordu oglum, oksuruk vardi. Biraz da keyifsizdi.
Doktor onemsemedi fazla, cigerler vs temiz cikinca serum fizyolojik verdi sadece. Bebek bu oksurur cikarir dedi.

Seviyorum bu doktoru, herseyin dogalindan ve son noktaya kadar ilac vermemekten yana.

Ayrica demirle ilgili de hicbirsey soylemedi.

Selamlar

Gece çok güzel hayaller kurarak yattım (tabii ikinci çocukla ilgili hayaller)

Sonra rüyamda bebeğimin konuştuğunu gördüm bebeğim bu haliyleydi büyümüş değildi

Rüya tabirine baktım rüyayı gören kişinin hayallerinin gerçek olacağına işarettir yazıyordu

Ayy haydi inşaallah hayırlısıyla gerçek olur hayallerim

Selam cnm ben de vitaminci anneden aldım sende de prospektüs fln yok muydu?

Başka birinden alan arkadaşlarda da yokmuş prospektüs
Canım benim kargom daha gelmedi ama carlson baby americasan alan glnu vardi sanirim bi yazsin bize ben kadina guveniyorum ya .. herhangi birinden almadik ben america sayfasindan alacaktim ki kalmamis.. ama oyle ise bilemiyorum yani ne diyor peki

Merhabalar 10 gunde 150 gr alan bebegime doktor mama verdi birde sur yetmemrdi durumu yok sagarak biberonla.aliyor ama istahsiz... atopik dermatt dedi mama inek sutu bazli inek sutu alerji şüphesi varken.. bi kac alerji ilaci bagirsak duzenleyici yazdi calpol bile etkilerken bunlari vermeyi dusunmuyorum ne yapayim sixce 4. ayndan sonrada.mamaya 1 ck pekmez koy dedi 4 ay 22 gunluk 6750 gr yaklaşık . .

Canim en iyisini tabi ki sen bilirsin ama bir baska doktora daha gostermeden sadece az kilo aldigi icin bu kadar ilac yuklemek bana da dogru gelmiyor. Ben olsam ben de vermezdim bu ilaclari.

Benim ogluma da inek sutu alerjisi dediler, antibiyotik vermeye calistiler hem de enjeksiyonla.. cocugu kaptigin gibi ciktim hastaneden. Cok sukur hic bir sorunu yok gayet saglikli.

Ilaclar, diyetler vs baslamadan once kesinlikle baska gorusleri de al. Hele ki anne olarak icine sinmiyorsa hic kullanma o ilaclari.

Bazen bazi yanlislara mudahale edememek ne kadar uzucu oluyor.. bendeb 1 ay sonra dogum yapan arkadasim vardi. Sezeryanla dogum yapti ancak sutu cok sukur geldi hemen, o anlamda hic problem yasamadi. Bebegi geceleri uyumuyor diye doktoru mama ver demis ve o da vermis acaba cocuk ac mi endisesiyle.. simdi gece de 1 seferden gunde 3 sefere cikmis bu miktar ve arkadasim sutum azaliyor diyor..
O zaman cok dil doktum verme cocuga mama normal buncacai k cocugun geceyle gunduzu ayiramamasi diye ama dinletemedim..

Canım benimki 4ay 12 günlukken 6750 geldi bence gayet iyi. Bazi doktorları anlamıyorum gerçekten tosun mu olacak illaki tabi biraz azdır ama geride değil kiloları yani. Bizde kusma çok gunde 60 ml mama veriyordum daha doğrusu okadar içiyordu doktor ek gıda başladı. Bence doktorunu değiştirmelisin. Kuçucuk daha bebişin birsürü ilaç şimdiden bağırsak düzenleyici fln ilerisi nasıl olur Allah korusun

Kilosu gayet iyi ayına göre deli mi ne doktor

Ay sorma benim de arkadasim. .sutu yetiomu yetmio mü derdine bile düşmedi. .ilkin sezeryan dolaysiyla ne uğraştım eziYet çektim ben mama vermiyım die. Kız daha ilk haftalar dan dayadi mamayi. Öyle geldi gidio . Bi de laftan anlamiolar. Benim icim gidio tabi yazık kuzuya

Ayy canım hadi hayırlısı insallah. . Yumurtlama günlerinı biliomus m n. Acaba eskisi gibi mı ki . Benin hep 12. Gün oluodu. Doğumdan sonra değişmiş midir ki. Sen çalışma yapion ozaman . Ciddi ciddj aklında ikinci bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…