2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım benim kargom daha gelmedi ama carlson baby americasan alan glnu vardi sanirim bi yazsin bize ben kadina guveniyorum ya .. herhangi birinden almadik ben america sayfasindan alacaktim ki kalmamis.. ama oyle ise bilemiyorum yani ne diyor peki

Carlsonbabyamerika dan alanlarınkibde de prospektüs yokumş kutu kapağı bantla yapıştırılmamış

Henüz çalışmaya yapmıyoruz cnm henüz kırmızı misafirim de gelmedi :)
Mayıs ayında hamile kalmayı düşünüyorum son fikrimiz şu anda kızım 11 aylık oluyor o zamana Allah nasip ederse

Kizlar aranizda hala adet olmayan, ya da duzensiz olan var mi??
Ben gecen ay dort bes gun suren lekelenme yasadim, daha da tik yok.. karin agrisi da cabasi..
Ben olmadım canım henüz adet, bazı günler kasık ağrısı oluyor ama gelen giden yok

Takip et canım, kaç kere yapıyor ve sürekli emzir. duruma göre götürürsün çünkü aşı sonrası zaten beklenen şeyler ya bunlar
ateş kaç

Kaç kere yaptı canım kakasını
Kızlar çok sağolun yazmışsınız internetim yoktu dünden beri cevaplayamadım..çok şükür ilaçtan sonra düzeldi ama huzursuzluk var..bu aşılar çok etkiliyor bebekleri. .

Kizlar aranizda hala adet olmayan, ya da duzensiz olan var mi??
Ben gecen ay dort bes gun suren lekelenme yasadim, daha da tik yok.. karin agrisi da cabasi..
Henüz hiç adet olmadım. Lekelenme falan da olmadı. Yalnız benim lohusa kanamam 50 günden fazla sürdü. Seninki adet olabilir belki böyle ufaktan başlıyordur.

Benim bebeğim 6 hazşran doğumlu 6 kilo ve 1 ayda 400 gr almış dr hiç mama lafı etmedi anne sütüne emzirmeye deam dedi

Bi benzeri durumu ben yaşadım bundan 20 gun falan once 4. Ay muaynemizde mama verdi ama ben bebegime mamayi vermedim ve bu ay ki kontrolumuz içinde farkli bi dr arayisindayim. 4 ayına girmiş hatta 4.5 aylık bebege mama takviyesi mantikli gelmedi ve içime sinmedi. Ek gidaya erken başlayalım dese daha çok içime sinerdi... benim için sorun olan bebegimin az kilo almasi degil kilo almaması ya da en inemlisi kilo kaybetmesi olur (Allah korusun)

Henüz çalışmaya yapmıyoruz cnm henüz kırmızı misafirim de gelmedi :)
Mayıs ayında hamile kalmayı düşünüyorum son fikrimiz şu anda kızım 11 aylık oluyor o zamana Allah nasip ederse
Benim kirmizilar 40 indan hemen sonra rutin sekilde geldi.. Oy ben de dikkat ediyim mayis da yapak peki ne ay doğumlu olur ozaman kışa gelmese bari

Evet birde kasik mamasini katip verenler var ben dogru bulmuyorumm.aliyorsada mama alsin ama sut var arkadaslar ankarada dr tavsiyesi varsa bekliyorum lutfen

Tabi ki canim bende arayistayim gocebe yasamin yuzunden bulamadim diyet yapiyo musun su an.

Hayir yapmiyorum. Bir hafta kadar acaba mi diye dusunerek yaptim ama biraktim sonra. Bizim belirtimiz mukuslu yesil kakaydi. Kendiliginden sariya dondu sonra.
Canim yesil kaka illaki alerji belietisi mi? Gun icinde en az bir kere yesil kakasi oluyor. Mukuslu degil ama.Acaba ek gidadan mi oluyor yaa ? bilgin var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…