2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynı durumdayım umarim geçici bişeydir dun sinirden oturup agladim o ağladı ben ağladım kızıma yetemeyecem diye korktum bide calismaya başlamak zorundayım umarım düzelir 2 gün oldu adilarini yapalı
Tam haftasında geçiyor canım. Sabır.. aynı duygular hepimizde oluyor bu arada :)

Ben yıkadım canım :))) plastik oyuncakları bir fileye koydum içinefr Çorap mendil falan attım :)

Kuzu_mm ben basladim tattirmaya artik yani sabahlari eger uyumuyorsa labne yaliyo pekmez yaliyo daha dogrusu keciboynuzu ozu.yumurta falan vermedim henuz.gun icinde oglenden sonra emzirmeden sonra 2 tatli kasigi kadar kasik mama veriyorum milupanin organik olanini begendim elmali seftali armut oglanda sevdi.yogurt u meyveli olarak sevdi ben muzlu verdim.

Tirnak batmasina gelince benim oglandada oldu gecti sonra ama corap giydirmedim bi muddet dikis yeri denk gelirse o bile yapabiliyormus.basparmaginin tirnagini baya bi kesmedim simdi bile uzun birakarak kesiyorum.

Asidan sonra banyo yaptirdim ben bi sikinti olmadi.zaten banyo yaptirma dememislerdi.

Baya baya başladın yani... yogurdu sade sevdi ev yapimi olani... henüz başka bisey vermedim. normal mamayi biraktinmi yada kullaniyormuydun mama

Kızlar dün 4.ay aşımızı olduk dün ateş olmadı ama bugün sabahtan beri ateşi var bi de ishal olmuş su gibi yapıyo calpol verdim doktora götürsem mi

Kızlar dün 4.ay aşımızı olduk dün ateş olmadı ama bugün sabahtan beri ateşi var bi de ishal olmuş su gibi yapıyo calpol verdim doktora götürsem mi
Takip et canım, kaç kere yapıyor ve sürekli emzir. duruma göre götürürsün çünkü aşı sonrası zaten beklenen şeyler ya bunlar
ateş kaç

Biz 4. ay aşımızı salı günü olacağız, burayı okudukça korkuyorum aşıdan..
korkulacak birşey değil her bebek farklılık gösterir. bende gitmeden calpol veriyorum ama biraz mızmızlanıyoruz geceye doğru sebebi de aşı yapılırken ağlamıyor gece başlıyor ağlamaya kaç kere denedim

kızlar bebekleriniz de grip olan var mı? bizim 2 gün oldu hafif burun akıntısı yeni yeni öksürük var sabah dr götürdüm burun damlası ve bir şurup verdi antibiyotik kullanacak kadar olmadığını söyledi... ilaçlar dışında ilerlememesi için neler yapabilirim

Bizde de aynı durum var. Ek olarak odayı nemlendirebilirsin. Kalorifer kombi va yanmaya başladığı için evdeki hava kuruyor. Peteğin üzerine su koymak ve odayı sık sık havalandırmak rahatlatır bıdıkları

bizdede var ayni durum geniz akıntısi öksurtüyor ara ara. Ortami nemli totmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…