2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

5 aydır acısı hiç geçmedi sadece acıya alıştım acıya rağmen 5 ay boyunca yine de günde 2 kere fln solumu verdim azala azala kesildi

Sağım da çok acıyordu hatta sağ soldan daha çok acıyordu ama baya azaldı o yüzden hiç değilse sağdan devam edebiliyorum

Hiç öyle emzirmek ne kutsal ne duygusal modlarına giremedim ben çok acı çektim bu konuda

Arkadaşlar bebeğinize hangi marka bez kullanıyorsunuz ben doğduğundan beri prima kullanıyorum ama kakasi sürekli sırtına çıkıyor günde 3 4 kez kaka yapıyor ve mutlaka bir iki kez kaza yaşıyoruz huggies in arka bariyeri olduğunu söylüyorlar ama 4 numarasında da var mı acaba bi denemek istiyorum ayrıca pişik yaparmı diye de korkuyorum

Canim istersen en kucuk paketlerden al dene, artik buyudu bebisler belki yenidogan kadar hassas degillerdir, pisik yapmaz.
Ben dogdugundan beri prima kullaniyorum, arada bizim de sirtimiza cikiyor ama bu benim onu tutma pozisyonumla alakali. Eger kucagimdaysa kesin sirtina cikiyor, yattigi yerde yaptiysa kaza yasamiyoruz.

Kizlar regl olmadigimdan bahsetmistim ya, dun ofiste sutumu sagarken her zamankinden az oldugunu farkettim. Normalde sagdigimdab 20-30 ml daha az ve yavas cikti. Anlamadim once ne oldugunu. Bi kac saat sonra da regl oldum. Baya baya kanamam var simdi.

Regl donemi gecince normale doner heralde sutum??

Aynı şeyi bende yaşadım canım olmadan önce biraz azalmıştı ama iki gün sonra normale döndü merak etme

Canbebe kullanıyorken sıkıntı çekmedim 4+ kullanırken bez pişik yaptı prima aktif bebek ve premium care aldım ikisindede sıkıntı çekmedim eski prima kullanmıştım o sıkıntılydı sırtına çıkarıyordu

Ben de prima kullanıyor un doğduğunda n beri arada da sırtına geçtiği de de oldu ama kenarlarına daha çok geçiyor ya.
Huggiese geçmeyi ben de düşünüyorum.ilk bebeğinde kullanmıştım.cok güzel huggies arka bariyeri her numarasinda var.lastikli hem de esnek baya.tavsiye ederim.

Evet canbebe 2 yaşındaki kziima kullandım bir paket hep topak topak olmuştu.primaya döndük iki bebekte de. De dediğin gibi yeni prima daha iyi .

Acıdan dolayı çok emziremediğim sol göğsüm sütten kesildi arkadaşlar

4 gün sonra 5 aylık olacak kızım

Tek sağ tarafla ne kadar emzirebilirim sizce daha
Lokum ne çektin be bu meme acisından.
Bu son zamanlarda benimde acıyo emmeye başlayınca sonra geçiyor anlamadım gitti.

Ve bunlara rağmen hemen ikinci bebek diyorsun :) Meme acısı çok kötü bişey. Cennet anaların ayakları altındaymış ama senin sevabın iki kat yazılıyordur inşallah.

Ve bunlara rağmen hemen ikinci bebek diyorsun :) Meme acısı çok kötü bişey. Cennet anaların ayakları altındaymış ama senin sevabın iki kat yazılıyordur inşallah.

Ay canım benim sağolasın inşaallah yavrularımız cennet kapılarını açmıştır bizlere

Hamilelik sıkıntıları sezaryen acıları hepsine olur o kadar dedim ama sıra meme acısına gelince artık bu kdr da olmaz dedim her şeye dayandım bi buna dayanamadım

Aaa regl olunca süt mü azalıyor benim sol tarafımda süt kesildi acıdan emziremiyorum çok sık o nedenle oldu diye düşündüm dün regl oldum ben de ilk defa

Aaa regl olunca süt mü azalıyor benim sol tarafımda süt kesildi acıdan emziremiyorum çok sık o nedenle oldu diye düşündüm dün regl oldum ben de ilk defa
Evet, hatta tamamen bile bitiyo. Ben daha 2. ay başladım regl olmaya. 2,5 aylıkken de tamamen bi anda kesildi sütüm. düzenli bir şekilde oluyorum her ay. ilk hastalandığımda kayınvalidem ve annem, aa gelmemesi lazım sütün kesilecek dedi, 2. ay kesildim. 9 gün boyunca her ay adet görüyorum.

Canim bende kizima doğduğundan beri prima kullanıyorum. Kizimda günde 4-5 kez kaka yapar. Bi ara neredeyse her seferinde sirtina cikiyordu. Günde 2-3 kez üst degistiriyordum. Sonra 4 numaraya geçtim. Simdi kaka miktarı çok olmadigi sürece geçmiyor. Sende bi beden buyutebilirsin bezi.

Canim kızım neredeyse 8 kilo ben zaten 4 numara kullanıyorum ama sanırım bizimki hep gazla yaptığı için sırtına çıkarıyor genelde de emerken yapıyor bakalım bir paket de huggies denicem belki bariyerleri engeller :)

Benimkide hep emerken yapiyor :))

Ee peki geri geliyor mu süt canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…