- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #52.301
Yok canım yarına verme , bebekler için essede falan ufak mini Teflon tencere satılıyor , bende onlardan alacağım , gün içerisinde tüketmeye çalış benek için Yaptığın şeyleri , ablam çöpe gitmesin diye artanı mendi yerdi :))))hmm anladım cnım. peki her gün yapıyor musun çorba? bugün yaptığım kaldı mesela 4-5 kaşık yedirdim, yarın da versem olur mu yoksa taze mi yapmalıyım?
Hii ben de 10 yıllık evli sandım. Biz 4 yıllık tanisik 4 yıllık evliyizBizim tanışma yıldönümümüz ama cnm yoksa 18 aydır evliyiz daha yaklaşık 6 buçuk yıldan sonra evlendik
Aslinda 4 bucuk yıllık tanisikHii ben de 10 yıllık evli sandım. Biz 4 yıllık tanisik 4 yıllık evliyiz
üzgünüm benim kızımda sırf bu sebepten hasta oldu öksürüğümüz var boğazlarımız doluyor bazen nefes almakta zorlanıyor iki gündür de ateşleniyor. Allah yavrularımıza şifa versinKızlar hepimizin bebekleri salyalı bu aralar. Aman dikkat, çok yakın bir arkadaşımız sırf bu yüzden bebeğim astım oldu, koruyamadık dedi. nedeni de sürekli ıslak göğüs. ya önlük ya tülbent, ya içten ya dıştan korumak zorundayız. bize minicik alan gibi geliyor ama onların göğsünün bir bölümü ıslak oluyor. birçok çeşit önlük almıştım ben, deniyorum şimdi hangisiyle rahat ediyorsa onunla.
Küçük boy havuç koydum patates büyüktü biraz yarısını kullandım. Göz kararı işte bugun daha az patates koymayı düşünüyorum çok olmuştu sankiBirer parça mı koyuyorsunuz peki havucu patatesi
Canım ben günde 1 öğün şimdilik. Çeyrek çay bardağı başladım gün gün arttırıp bir öğünde bir çay bardağı içmesini hedefliyorum biz meyveyi bir bütün başardık yoğurt 1 su bardağı şimdi sebze çorbası bunuda 1 çay bardağına çıkartınca gunde 2 öğune bölüp bunları 3lü tüketeceğiz. Tabi doktorun anlattığı buKızlar peki bu yaptilarinizi ne zaman kaç kere ne ölçüde veriosunuz. Ben de fırında patates kozlemistim içinden aldım ezdim yoğurtla suyla. Toplasan 2 3 çay kaşığı yemiStr o da çıkara çıkara
benim bebeğimde dönem dönem emmeyi reddediyor ama ben pes etmiyorum ne kadar stres yaparsam o kadar zor oluyor emmesi o isteyene kadar hiç birşey vermiyorum acıkınca emiyor 5-6 saat hiç emmediğini bilirim gezerek deniyorum ayakta alıyor bazen, bazen yatarak baktım emmiyo ayakta sallıyorum uykusunda kaldırıp emziriyorum her yolu deniyorum hatta göğüs ucu bile aldım emmedi diye biberon sanıp emer belki diyeKızlar çok kötüyüm bebeğim memeyi almak istemiyor o almadıkça ben stres oluyorum üzülüyorum sanırım ben üzüldükçe sütüm azalıyor daha çok reddediyor böyle bir kısır döngü..
uyumuyor da uyutmak saatler alıyor..dün akşam 7den 11e kadar uğraştım ancak uyudu..
eşim izinliydi evdeydi rahattım işe başladı yine yalnız kaldım stres mideme vurdu bişey yiyemiyorum kusuyorum
Siz nasıl uyutuyorsunuz bebeğinizi??? Kaç saat uyuyor kaç saat uyanık kalıyor????beynim yandı resmen napcam bilmiyorum..Eskiden memede uyurdu sonra ayağımda sallayarak uyutuyordum şimdi ayağıma yatırdığım an ağlıyor şuan bile gözünü açamıyor uykusu var ama uyuyamıyor..
Canım taze yap ben gerisini döktüm mecburen işte artık göz kararı azaltmayı düşünüyorum pişırdiğim miktarıhmm anladım cnım. peki her gün yapıyor musun çorba? bugün yaptığım kaldı mesela 4-5 kaşık yedirdim, yarın da versem olur mu yoksa taze mi yapmalıyım?
Arkası plastik su geçirmeyen önlüklerden kullan çok ile yarıyor cnm.Off benimki çok salyalııpıslak hep önlüğü
Sürekli değişiyorum ama takar takmaz zaten ıpıslak oluyor ki..
Ben atleti altına müslin küçük ağız bezi koyuyordum boydan boya bunu yapmaaya devam edeyim
Disati çıkınca bizde mamayi pek aramıyoruz ; ) bu arada aglama degilde bağırmayı öğrendi cok bağırıyor değişik melodilerde bagiriyoruz ama scikinca cilgin gibi bagiriyo dahada gelmezse aglamaya baslio cadım ; )Rica ederim. labne hiç vermedim. Yoğurdu yarın denicek kaynanam yine. akşam dedim. İşe gelmeden bugün ne yapmalrı gerektiğini söylüyorum o da uyguluyo. gündüzleri 5 dakika boyunca kitaplarına ve kartlarına bakıyo. değişik tatları deniyo. :) Bugün avokado var yine 4 5 kaşık. Şu yoğurdu sevse keşke. ama bebekler annelerine benzermiş ben hiç sevmem. hmileliğimde bile yiyemedim çok.
çok değil cnm 3saat dayanamazsa 90 cc, ama 3 saate diretmeye çalışki ilerisi için alışması gerekiyo. doktor sabredin ağlasın 1 hafta ağlar yavaş yavaş alışır dedi. normal bir insan gibi acıkma saatleri olmalı dedi. Tabi yavaş yavaş. bazı dönemler saat başı 90cc içiyo oğlum. Ama ben en azından 2,5 diretiyorum. çok değil yani. 150 bile içiyoruz biz :) o da 5 saat aç kaldıysa.(dışarı çıktığımızda bakınmaktan coşmaktan etrafa sesler atmaktan karnımızı doyurmaya zaman yok :) )
Yok canım yarına verme , bebekler için essede falan ufak mini Teflon tencere satılıyor , bende onlardan alacağım , gün içerisinde tüketmeye çalış benek için Yaptığın şeyleri , ablam çöpe gitmesin diye artanı mendi yerdi :))))
tamam kızlar sağ olun. yeniden yapayım ben her gün :)))Canım taze yap ben gerisini döktüm mecburen işte artık göz kararı azaltmayı düşünüyorum pişırdiğim miktarı
lcw de görmüştüm geçen gün onlardan ilk fırsatta çıkıp alıcam ben deArkası plastik su geçirmeyen önlüklerden kullan çok ile yarıyor cnm.
Arkası plastik su geçirmeyen önlüklerden kullan çok ile yarıyor cnm.
Mothercare.com.tr de var canım. Hatta indirimde olanlar var, bana hediye gelmişti 6lı arkaları naylon çok işe yarıyor...İnternette hamgi sitede bulabilirim cnm söyle de alayım
Mothercare.com.tr de var canım. Hatta indirimde olanlar var, bana hediye gelmişti 6lı arkaları naylon çok işe yarıyor...
5 aydır acıyor mu? Şoktayim şu an. Ben kendiminkine inatçı derdim 2 ayda geçti gitti benim acılarım. İyileşince tekrar denesen belki gelir süt.Acıdan dolayı çok emziremediğim sol göğsüm sütten kesildi arkadaşlar
4 gün sonra 5 aylık olacak kızım
Tek sağ tarafla ne kadar emzirebilirim sizce daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?