- 1 Haziran 2013
- 1.852
- 1.953
- 83
- 47
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #52.421
Kilosu nasil kac aylik bebişinBizim doktorumuz biberonla verdiğiniz zaman anne sütünü 3-4 saatte bir 180cc verin dedi. Ama meme veriyorsanız ne zaman isterse o zaman vereceksiniz dedi. Bizim dana içmesi gerekenden fazla içiyor ama yapacak birşey yok.
Tmm cnm uyardigin iyi oldu kesin panik yapardimCanım doktora sordum evet yapar ama mahrum bırakma suyunu bol ver dedi. Ablam armutla ver dedi yaz olsa kayısıyla karistirirdın dedi. Ben armutla verdim yarim muz yarim armut puresi yedi daha oncede verdim kabız olmadı. Sadece siyah iplik gibi birseyler vardi kakasinda muz yaparmis sıkintı degil yani görursen korkma
4.ay kontrolunde 8kg 68cm di olculeri. Sukur gayet iyi. Biraz iri bi bebis. 2980gr dogmustu ama buyumeye karar verdi :)Kilosu nasil kac aylik bebişin
Slm kızlar bebisler nasıl benim kız kilo almıyor ya üçüncü ve dördüncü ayında 300 gr bugun kontroldede beş yüz gr almış ki bir aydır ek gıdaya geçtim eti cici bebe muz yoğurt veriyorum 6 .300 gr olmuş beşi bitti bugün hemşire en az 7-7.5 olmalı dedi niye kilo almıyor anlamadım gören herkes üç aylık gibi duruyor diyor strese girdim
Bizimkide 2910 dogmustu sonrdan atak yaptı , )4.ay kontrolunde 8kg 68cm di olculeri. Sukur gayet iyi. Biraz iri bi bebis. 2980gr dogmustu ama buyumeye karar verdi :)
Kurbanda yapmıştık canım kv yaptı yani bizim... ama 7 der sonra çorbalara eklicemtamam canım sağol evet varmıs ben görememişim.. sonradan gördüm 3 ay duruyor 1-2 ay sonrası için yapsamm erken mi olur sen yaptın mı kemik ilik suyu ?
prima premium care :)Komili bebe bebek bezi aldırdım eşime onu bir deneyeceğim yalnız çok fazla kokuyor bu bebek bezlerini neden kokulu yaparlar? Organik bezi sırf kokusu olmadığı için kullanıyorum yalnız biraz pahalılar. Pamperslar da kokuyormuş. Mis gibi kokmayan bebek bezi var mı bildiğiniz?
Gece boyu durduğunda sızdırmayan ve misler gibi kokmayan kokusu olmayan bebek bezi tavsiyesi istiyorum. :)
cnm benim doktorum bebek 7. ay sonunda bir çay kaşığı arada verebilirsin yoğurduna vs. katarak dedi. Şimdi çok erken benim bildiğim, pekmez için. Et ürünleri ve çorbası da 7. ay sonu dedi doktorum. Annemlerde öyle dedi et suyu, et köfte, pekmez 7. ay sonu. Doktoruna sormadan verme cnm. ve bal da aynı şekilde 1 yaşına kadar verilmemeli.Pekmez olarak ne kullanıyorsunuz dut uzum kecıboynuzu hangısı verılemlı arastırıyorum herkes farklı bır sey dıyor.. kemık suyu yapan oldu mu ben su posetlerden bulamadım peynıraltı suyuda koyucam.
yapıyo cnm. çok vermediğin ve sık sık vermediğin sürece problem yok. Ki zaten muz en hızlı meyvelerden biri( vitamin ve protein bazında) yani muzu çok verme okuduğum kitaplarda bebeklere normalde 1 yaşından önce muz verilmesi tavsiye edilmiyo. doktorum da öyle söyledi. Verirsen bile haftada bir kere ver ve 2 dilimi geçmemeli dedi. ben daha hiç vermedim. Bebeklere muz vücuduna hızlı gelebilirmiş. Vücutta kabarıklık sivilce vs. çıkabilirmiş. Sen doktoruna sor. ben bi kağıda yazıp eline veriyorum o da bana cevaplıyo her sorumuKizlar muz kabiz yapmazmi vende vermek istiyordum ama korkuyorum
Komili bebe bebek bezi aldırdım eşime onu bir deneyeceğim yalnız çok fazla kokuyor bu bebek bezlerini neden kokulu yaparlar? Organik bezi sırf kokusu olmadığı için kullanıyorum yalnız biraz pahalılar. Pamperslar da kokuyormuş. Mis gibi kokmayan bebek bezi var mı bildiğiniz?
Gece boyu durduğunda sızdırmayan ve misler gibi kokmayan kokusu olmayan bebek bezi tavsiyesi istiyorum. :)
Ben iki yıldır neredeyse piyasadaki bebek bezleri nin hepsini denedim.ama mutlaka bir kusuru oluyor.birinde olan diğer inde olmuyor öbürü diğeri nde falan ama oluyor illa ki.sirf kokusu yüzünden bez deniyorum.Komili bebe bebek bezi aldırdım eşime onu bir deneyeceğim yalnız çok fazla kokuyor bu bebek bezlerini neden kokulu yaparlar? Organik bezi sırf kokusu olmadığı için kullanıyorum yalnız biraz pahalılar. Pamperslar da kokuyormuş. Mis gibi kokmayan bebek bezi var mı bildiğiniz?
senden gaza geldim ben de muz verdim bugünCanım doktora sordum evet yapar ama mahrum bırakma suyunu bol ver dedi. Ablam armutla ver dedi yaz olsa kayısıyla karistirirdın dedi. Ben armutla verdim yarim muz yarim armut puresi yedi daha oncede verdim kabız olmadı. Sadece siyah iplik gibi birseyler vardi kakasinda muz yaparmis sıkintı degil yani görursen korkma
biz de reflü yüzünden gaviscona başladıkKızım bu ay yaklasık 300 gr alacak dıye tahmın edıyorum doktor reflu mamasına baslattı. Bakalım Üç gunde 75 dr almıstı 4 gunde de 50 gr almıs. kabız oldu fıtıl verdım o kadar cok agladı yaptı kakasını serttı ..
7 gunde 125 gr almıs ve doktor az dedı boyle gıdecek dıye bır hıs var ıcımde .. demın bı arkadaş yazmış ya bizim reflüden dolayı böyle isimini unuttum hemen alıntı yapamadım. 3 ve 4 iyiydi 5 böyle oldu ben sık verip rahatsız ettim galiba diye üzülüyorum 2.5 saate çıkıyoruz yavaş yavaş..
OOff sayılara bakınca kafam bulandı valla .. grmlar gramlar allahım bütün beişlere sağlık ver.
prima,komili, molfix ve canbebe kullandım. şu aralar huggies kullanıyorum kokusu yok ama sızdırma durumlarına bir bakıcam. canbebe de fena değildi onda da koku yok.Komili bebe bebek bezi aldırdım eşime onu bir deneyeceğim yalnız çok fazla kokuyor bu bebek bezlerini neden kokulu yaparlar? Organik bezi sırf kokusu olmadığı için kullanıyorum yalnız biraz pahalılar. Pamperslar da kokuyormuş. Mis gibi kokmayan bebek bezi var mı bildiğiniz?
prima premium care :)
MOlfix
Canbebe
Memnunum ikisindenbde
Ben iki yıldır neredeyse piyasadaki bebek bezleri nin hepsini denedim.ama mutlaka bir kusuru oluyor.birinde olan diğer inde olmuyor öbürü diğeri nde falan ama oluyor illa ki.sirf kokusu yüzünden bez deniyorum.
Molfix kokmuyor ama bariyer lastikleri pek memnun değilim iz bırakıyor.bir de bir beden büyük a lmak daha iyi oluyor diğer bezlerden daha kısa boyu.
Komilinin de pek koktuğunu hatırlamıyorum.
Prima da kokuyor hele kapalı yerde saklayın ca dağa çok ama çok esnek güzel.
Canbebe kokmuyor ama acayip topak oluyor.
Bim in bezini bile denedim o çok berbat kokuyor.hic topak olmuyor ama...
Ufak kızına hiçbir şey denemedim prima hep.
Velhasıl canim kusursuz bez pek yok...:)
Teşekkür ederim cvplar için komili baya oudra gibi kokuyor uzaktan dahi alınıyor kokusu aslında dokusu duruşu bebeği sarışı fln güzel ama ben kokulara karşı hassasım sevmiyorum bir şeylerin kokmasını roll on bile pek sevmem :)prima,komili, molfix ve canbebe kullandım. şu aralar huggies kullanıyorum kokusu yok ama sızdırma durumlarına bir bakıcam. canbebe de fena değildi onda da koku yok.
Benimkide sebze çorbasına bayılıyor meyvesenden gaza geldim ben de muz verdim bugün
yaa benim oğlan pek iştahlı değil sanki ama. özellikle meyve yerken çok sorun çıkarıyor bana. bağrış çığrış bitiriyoruz yarım tane meyveyi. ilk başta bu kadar değildi gitgide itiraz etmeye başlıyor. yoğurdu daha severek yiyor. ilginç bi çocuk
Iyi yapmissın canım yesin kuzucuklar zararsız herseyi. Degişik tatlara alıştıkça seçim yapıyorlar demekki. Bizimki karnı tam aç degilse yemiyor bende emzirdikten 3 saat sonra fln veriyorum götürüyor. Tamamen aç olduğundan emin olup ver yemiyorsa biraz bekle sonra devam et inada bindirmesin kuzusenden gaza geldim ben de muz verdim bugün
yaa benim oğlan pek iştahlı değil sanki ama. özellikle meyve yerken çok sorun çıkarıyor bana. bağrış çığrış bitiriyoruz yarım tane meyveyi. ilk başta bu kadar değildi gitgide itiraz etmeye başlıyor. yoğurdu daha severek yiyor. ilginç bi çocuk
Senin bebiste zayıfmis bizim kızın boyuda 60 cm çıktı 2 cm uzamış anca sütümün kalitesi iyi değil sanırımBenim bebeğim de 5 ay 2 günlük evde tarttığım kadarıyla 6.500 çıkıyor 4 aylıkken de 6.200dü yani ayda 300 gr almış oluyor işte nerde 7-7buçuk ya 6buçuğu zor gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?