2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım, emziriyor musun bebeğini? Eğer emziriyorsan bazen süt üreten hormonlar vajinal kuruluğa ve isteksizliğe sebep olabiliyormuş. Canının yanması yeterli ıslaklığa ulaşamadığın için olabilir.
İstersen kayganlaştırıcı bir ürünle deneyin, belki canın yanmazsa isteksizliğin azalır.

sütüm çok az canım ama emziriyorum hala. dediğin gibi o tarz ürünler kullansam iyi olacak çünkü canım gerçekten yanıyor ve acı duydukça daha da istemiyorum.

Ben de olmadım, kuzenim 7 ay, annemle 1 yıl olmamış. Aman olmak istemiyorum zaten

Hiç anormal değil canım, bizde sadece bir kere denedik. Hiç istek yok bende de. açık açık konuştuk yani istemiyorum dedim. ben de adet olmadım çok sık emziriyorum. üstüm başım tüm halim emzirme moduna göre ayarlanmış durumda. aynı odada da yatmıyoruz zaten. İlk yıl böyle geçecek heralde. Yüksek prolaktin de isteksizlik yapıyormuş. kuruluk ve acı da hormonlardan. kayganlaştırıcı alın mutlaka, bana Dr tavsiye etti.

Emzirirken kilo verilir derler yaaalaaann. Temmuzdan beri 8 kilo aldım ve almaya devam ediyorum. var mı bir çaresi fikri olan

evet ek gıdadan iyice soğuturum diye korkuyorum zaten, çok zorlamıyorum. ayy inşallah şöyle iştahlı iştahlı yer yoksa çok zor iştahsız çocuk.
Sorma benim ablam tvde reklam yada çizgifilm arardi yemek yedirmek icin yoksa bütün gün yemiyordi Bende ondan korktuğum için istemeyince bırakıyorum hemen

Emzirirken kilo verilir derler yaaalaaann. Temmuzdan beri 8 kilo aldım ve almaya devam ediyorum. var mı bir çaresi fikri olan
canım kelin ilaci olsa muhabbeti emzirirken sadece su ve meyve suyu ile beslenirsen kilo veriyorsun eee ben zaten tek göğus emziriyorum nasıl yememezlik yapayım cok ekmek yemem ama yinede aliyorum kilo. Neyse biz ek gidaya başladık 4.5 aylikken biraz otursun az anne sutu mama ve ek gida devam ederken diyete baßlayacağim yapacak birşey yok

Bende de isteksizlik var. 4,5 oldu doğum yapalı. aynı şekilde sanki ilk kez oluyomuş gibi çok acım oluyo. Geçen gün yine işimiz var dedi. Ben de senin işin hiç bitmiyo diye şaka yaptım. Bıraksam her gün hiç yorulmadan isticek. Bizim 4 günde 1 oluyo :) doğumdan 70 gün sonra başladık biz. Aslında 9 aydır yapmıyopruz ya tam tersi olması gerekmiyo mu istek fazla olması gerekmez mi. Ben de merak ediyorum açıkçası.

sağ ol cnm normal bir durum demek. benim sütüm çok çok az emziriyorum olabildiğince ama bu kadar az süte nasıl adet olmuyorum acaba? hele sağ göğsüm kurudu resmen, hiç yok gibi. ilginç

yaa bizimde öyle canım. hamileyken 16.haftadan beri yasaktı. doğumdan 3 ay sonra başladık. o istemese hiç aklına getirmiyorum, dünyanın en gereksiz şeyi gibi geliyo şu an böyle gitmez herhalde yaa düzeliriz en sonunda inşallah

Sorma benim ablam tvde reklam yada çizgifilm arardi yemek yedirmek icin yoksa bütün gün yemiyordi Bende ondan korktuğum için istemeyince bırakıyorum hemen
ayy en korktuğum şeylerden biri işte. benim yeğenlerimden 2 tanesi de öyleydi zar zor yerlerdi. hatta birisi 8 yaşında hala annesi peşinden koşuyor yedirmek için. kuru bi şey kendisi varsa yoksa cips kraker fln yer.

Herkes aynı değil katılıyorum kimi hhızlı kilo veriyo kimi alıyo veremiyo bünyeyle alakalı bide adet olmamakla

Selamlar
Kızımı aile hekimliğine götürdüm aşı yokmuş bu ay

Kızım 5 ay 3 günlük
Boy 62 cm (1 ay önce 60 cm idi)
Kilo 6.650 ölçtüler üzerinde kıyafet vardı biz ona 6.500 diyelim (1a ay önce 6 kg ölçtüler)

10 güne kadar da kendi doktorumuzda kontrolümüz var :) orada dijital tartı var ona daha çok güveniyorum

Son düzenleme:
Ewt canım aşılarımızı 6. Ay. bu ay bizim rotanın 3. ve son dozu var, geçen ay rutin aşılardan sonra oğlumun düzeni değişmişti yine olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…