Seni cok iyi anliyorum. Ilk hamileligin mi bilmiyorum ama ilklerin acisi cok fena oluyor. Ben uc düşük yasadim. Ilkini 7. Haftada. Ikincisini 11. Haftada ve sonuncusunu yani kizimi 23.09.2013 de 20 haftalik kaybettim. Tam da riskler bitti derken. Nasil yikildim nasil nefes alamaz duruma geldim anlatamam. Hayata dair hicbir umudum hayalim yokken bebegimi kaybettikten 40 gun sonra gelen ilk adetimle hamile kalmisim. Doktorlar ona da umutsuz vaka gibi yaklasiyorlardi. Sonucta 20 haftalik bebek kaybetmistim. Ve onlar en az 6 ay beklemem gerektigini dusunuyordu. Ben zaten tutmaz diye tedbir almamistim.
Kan pihtilasmasi sorunum var. Igne ve aspirin kullaniyorum. Ayrica 14. Haftanin sonunda rahim agzimi diktiler ve tum hamilelik boyunca 4 ay hastanede yattim. 3.5 ay evde sadece wc ye gitmek icin ayaga kalktim. Onun disinda he sirt ustu uzandim. 34. Haftada mecbur oglumu erken aldilar. Simdi 15. Aylik. Anlayacagin bazilarimiz icin cok zor geciyor hamilelikler ve cok fazla aciyla sinaniyoruz. Sana soyleyebilecegim tek sey umarim kaybetmemissindir bebegini. Ama ola ki kaybetmissen de takma kafana hamile kalamazsin. Psikoljik olarak sartlandirma lutfen kendini. Her seyi oluruna birak. Ben hemen hamile kalabilenlerden degildim ama hic ummadigim.ve dusunmedigim bir zamanda baktim hamileyim yine. Umudunu kaybetme. Bir de bakiyorsun ikizlere hamilesin. Hayat hep sürprizlerle dolu. Hamile kalabiliyorsun ona bak. Mutlaka tutacak bir ay erken ya da gec. Sevgiyle kal. Cok uzun oldu ozur dilerim.