- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #8.641
Yani bence randevu alsan yapar oda. Sonucta kadın doģum uzmani.eger ikili testi perintalog yapacaksa kanunide direk randevu var hiç ugrasmadan alayım diyordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bence randevu alsan yapar oda. Sonucta kadın doģum uzmani.eger ikili testi perintalog yapacaksa kanunide direk randevu var hiç ugrasmadan alayım diyordum
senn görüntü hakikaten net devlet hastanesine gittigimde de görüntü cok netti benim ama eğitim araştırma olunca muayene eden belli olmuyo diye tekrar gidesim yok belki Yakacık kadin doğuma giderim 2 hafta sonra ara bi kontrol olur :)Benim doktorumun ultrasonu cok net maşallah. Parmaklari bile belliydi bakalim persembe birsey derse haber veririm sanada![]()
hayir olmaz afiyetle yeBayanlar ben köfte yaparken içine maydanoz eklemek istiyorum sıkıntı olurmu?
Cnm 10 dakka baktı bayagı ınceledı kafasını Ölçtü sırtına baktı bayagı ınceledi... Bu sırtında bıyer varya paralel olunca kız cıkıntı olunca erkek oluyor ordan anladı...tebrik ederimm![]()
muayene ne kadar sürdü deep, çok uzun bakıp mı tahminde bulundu merak ettim. biz dün 10 dk. filan baktık
Cnm ben mınnak 11 hafta ultrasonda %70 emın olabıldı, ıkılı test 12-13 haftalarda yapılıyor orda kesın bellı oluyorAyyy çoook sevindim hayırlısı olsun inşallah benim 1 ay sonra randevum var belli olurmu o zamana birde ikili test ne zman yapılıyor ?
Saol cnm kesın diil ama yuksek ıhtımal... Darısı basınızaDeep tebrik ederim ilk cinsiyeti ögrenmisiz...
Eki Görüntüle 1687927
Kızlarrr cıktım drdannn benım mınnak 4 cm olmuşşşş hersey yolundaymısss cok sukurrrrr , % 70 cınsıyet tahmınıde yaptı , hihihihi![]()
Cnm gozunaydin benim bir teorim car kizlar sizde bunu takip edin bakalim dogrumu kizimdada ayni deep teki gibiydi pozisyonu ve kizdi bu hamileligimde bebegim kafasi tam tersi yonde sizde ultrasin resimlerinize bir bakin bakalim ne cikacakEki Görüntüle 1687927
Kızlarrr cıktım drdannn benım mınnak 4 cm olmuşşşş hersey yolundaymısss cok sukurrrrr , % 70 cınsıyet tahmınıde yaptı , hihihihi![]()
Ay benim de perşembe muayene var haberlesirizBenim doktorumun ultrasonu cok net maşallah. Parmaklari bile belliydi bakalim persembe birsey derse haber veririm sanada![]()
nub denıyor galiba bizimde baya inceledi, ama oran vermedi erkek değil gibi dediCnm 10 dakka baktı bayagı ınceledı kafasını Ölçtü sırtına baktı bayagı ınceledi... Bu sırtında bıyer varya paralel olunca kız cıkıntı olunca erkek oluyor ordan anladı...
senin teoriye göre benimki erkek sanırımCnm gozunaydin benim bir teorim car kizlar sizde bunu takip edin bakalim dogrumu kizimdada ayni deep teki gibiydi pozisyonu ve kizdi bu hamileligimde bebegim kafasi tam tersi yonde sizde ultrasin resimlerinize bir bakin bakalim ne cikacak
Cevremdekı herkes ama herkes erkek dıyordu , banada ole gelıyordu, ama bellı de olmaz gorumcemede ılk kız dedıler sonra erkek cıktıbide ben senin oğlun olacak gibi hissetmiştim hephislerime olan güvenim yıkıldı
![]()
Hıh evet nubnub denıyor galiba bizimde baya inceledi, ama oran vermedi erkek değil gibi dediiyice merakta bıraktı beni, bende ptesi gidicem birdaha herhalde, güya dayanacaktım
![]()
Kesın soler cnmKac günlük olacak o zamannn? Beni haftaya persembe ikili testim 12+3 olacagm söyler miki;/
evet sanki ilk çocuğumdan zor oldu dayanmak, onda gerçekten hiç bir önceliğim yoktu belkide ondanHıh evet nub
Ay cok heyecanlı ya dayanmak cok zor gercektennnnnn
Yani değisiyor yeniligine gore demekki. Ben hatta secemem diyordum ama besbelli hersey çok şükür. Hastaneye gore degisıyor demek. Hatta benim vajinal göründü devlette ama doktorum özelde hemen buluyordu karından ilk günden beri.senn görüntü hakikaten net devlet hastanesine gittigimde de görüntü cok netti benim ama eğitim araştırma olunca muayene eden belli olmuyo diye tekrar gidesim yok belki Yakacık kadin doğuma giderim 2 hafta sonra ara bi kontrol olur :)
Anlıyorm cnm ama bunda utanacak birşey yokki, allah sana bir erkek evlat vermiş kız arzu edıyor olman kadar normal birşey olamazki , allahım gönlüne göre verir inşallahhhevet sanki ilk çocuğumdan zor oldu dayanmak, onda gerçekten hiç bir önceliğim yoktu belkide ondancinsiyeti bu kadar takıntı yapmamış ama 11. haftada öğrenmiştim
şimdide kafamdan atmaya çalışıyorum hatta erkek olacak fikrine alıştırıyorum kendimi ki olurda erkek se utanacağım bir hüzün yaşamak istemiyorum. anlatabildim mi bilmiyorum
![]()