- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #8.661
Tabi tabi haberlesiriz mutlaka:) çoook heyecanlıyim zaten.Ay benim de perşembe muayene var haberlesiriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi tabi haberlesiriz mutlaka:) çoook heyecanlıyim zaten.Ay benim de perşembe muayene var haberlesiriz
Cnm sen gorntmu paylasttın aradım ama bulamadımmm?Yani değisiyor yeniligine gore demekki. Ben hatta secemem diyordum ama besbelli hersey çok şükür. Hastaneye gore degisıyor demek. Hatta benim vajinal göründü devlette ama doktorum özelde hemen buluyordu karından ilk günden beri.
Ya sormadım hic ondan söylemedi belkide. Birde acele etmek istemedim emin olsun diye. Ama bu sefer sorayım en iyisiKesın soler cnm
Benımkı 13 olacak gıttıgımde... 11 de tahmın yaptı...
yok tabi gönlümden geçen birşey olması normal ama olmazsa biran bile olsa üzülmekten çekiniyorum. benim kuzenim 3. oğlunun olacağını öğrendiğinde ağladı biz bebeğe kötü bir şey olduğunu sandık hatta. mesela buna çok üzüldümAnlıyorm cnm ama bunda utanacak birşey yokki, allah sana bir erkek evlat vermiş kız arzu edıyor olman kadar normal birşey olamazki , allahım gönlüne göre verir inşallahhh![]()
Detaylar yazmiyor cnm basliklar halinde vermisler. Isten cikarilmayi daha kolay hale getireceklermis. Ben 10 yildir memurum hakkimizda hayirlisi olur umarim.anlamadım ki hic iş güvencesi ne olaki ondan bile haberim yok birde kac yılda kıdemli olunuyor ben 3 yıllık memurum mesela
Baya geride kalmısCnm sen gorntmu paylasttın aradım ama bulamadımmm?
Smdı gordummmm masallahhh onaaaaa, bana erkek gıbı geldı sankı cıkıntısı varrrBaya geride kalmıs834. Sayfada simdi baktım da
bir sürü sey konusulunca
![]()
İşte cok isteyınce bişeyi , ve olmayınca ... Insanız sonucta öle dimi, sen dusunme hiç , inşallah gonlune goredıryok tabi gönlümden geçen birşey olması normal ama olmazsa biran bile olsa üzülmekten çekiniyorum. benim kuzenim 3. oğlunun olacağını öğrendiğinde ağladı biz bebeğe kötü bir şey olduğunu sandık hatta. mesela buna çok üzüldüm
Herkes birsey söylüyor bakalim bekliyorum ben:) ilk bebeğim zatennn. Bide cıkıntı var gibi ama digerlerinde yok gibide ne neresi anlamadimSmdı gordummmm masallahhh onaaaaa, bana erkek gıbı geldı sankı cıkıntısı varrr![]()
Yok canım yavaş yavaş axalıyodur işte. Ben de 9+ 3 falandım bir sabah çok iyi uyandım ödüm koptu. Ama sonra yine başladı. Bazen azalıyor. Normal bunlar. İçin rahat olsun.Merhaba hanımlar. Paranoyak oldum sanırım. 6. Haftada mide bulantim başladi.Bugün 9+6 oldum.normalde sabahları kalkınca sadece bögürme diyorum ben :) olurdu.akşam kumsalarim 1 veya 2 dir.gün içerisinde sadece tıksinme olurdu. Bugün sabah bögürme dizde ve gün içerisinde midem daha az bulandı. Hala içim geçiyor ama azalma olduğunu hissettim.birde sağ göğüs çevrem büyümüş suan normal görünüyor. Sizce bir sıkıntı olabilir mi? Tedirgin oldum bide haftasonu girdi araya![]()
Öff keşke senin gibi olsam . Yemek yemek istiyorum rahat rahat.Kızlaarr bir kaç gündür sürekli açlık hissediyorum. Yemek yiyorum 1 ama doymuyorum. Her zaman ne kadar yiyosam o kadar alıyorum tabağıma. Aslında şişkinliğim oluyo çok yemişim gibi ama midem sanki açlıktan guruldayacak.. Benim gibi olan var mı? Böyle giderse 100 kilo olacağım. Ağzımdaki acı tat azaldı sanki bugün. Ama bu sürekli açlık hissi için ne yapsam su içiyorum açlık çöktükçe ama kesmiyo
Nerden anladi ki acaba. Insallah dogrudur :) ben en son 7+6 da dra gitmistim keske sorsaydim belki bisey soylerdi :)) ben de bi foto yukliyim ama hicbisi belli degil :))))Benim 8. Haftada doktorum kız dedi:) hemşire de doktor hanım tutturur dedi. Zaten daha önce demişti. Bi kaç hafta geçsin tahmin ederim diye:)
Öff keşke senin gibi olsam . Yemek yemek istiyorum rahat rahat.
Cevabın için teşekür ederim :) .daha önceki kayıplarımizan dolayi çok tedirginim.Yok canım yavaş yavaş axalıyodur işte. Ben de 9+ 3 falandım bir sabah çok iyi uyandım ödüm koptu. Ama sonra yine başladı. Bazen azalıyor. Normal bunlar. İçin rahat olsun.
Ben cogu seyden tiksindim cnm ama yiyebildiklerimi iyi yiyorum ben de :)) ama daha cok meyve agirlikli seyler yemeyi seviyorum.Kızlaarr bir kaç gündür sürekli açlık hissediyorum. Yemek yiyorum 1 ama doymuyorum. Her zaman ne kadar yiyosam o kadar alıyorum tabağıma. Aslında şişkinliğim oluyo çok yemişim gibi ama midem sanki açlıktan guruldayacak.. Benim gibi olan var mı? Böyle giderse 100 kilo olacağım. Ağzımdaki acı tat azaldı sanki bugün. Ama bu sürekli açlık hissi için ne yapsam su içiyorum açlık çöktükçe ama kesmiyo