2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yaparmısın canım kedinin tüyleri vahsi batıdaki ot yığınları gibi önümden ucmaya başlayınca bir kahraman edası ile giriştim sonra pert oldum ama olsun

Yok canım öyle olmuyormuş. Aslında bizim mudur de kabul etmedi ama
M.yardimcisinin eşi de benzer şekildemis bilmem ne acıdık sana der gibi yazmadi nöbet 5. Haftadan beri tüm idare bildi haliyle durumu senin branş ne . Benim felsefe

Haziranda okul kapanıyor sizin dogum izinleri ve ödenegi nasıl olacak arastırın bence
Evet haklısın araştırmak lazım
. Bebisle ilgili her işte olduğu gibi bunu da . Hele Bi o zaman gelsin de düşünürüz die öteliyorum. Ama zaman Cabük geçio ..alışveriş için falan heyecan yapio insan .

Okul tatil olunca neden dogum izninden yemiş olasın bunun bir yolu vardır mutlaka biraz araştır

Eşide seninle aynı durumda olduğu için yazmıştır büyük ihtimalle.. Benim duurmu bilen yok bilselerde yapmazlar zaten Ben lise matematk öğretmeniyim

Korkma canim bisey yoktur bende hala devam ediyor hergun degisiyorum sari akintim var benimde tahliller temiz normal yanii endise etme

C
kizlar benim plasenta rahim agzina hafiften uzanmis. bebek buyudukce yukari gecme ihtimali var ama rahim agzina dayanirsa zorunlu sezeryan olurmus plasenta previa. internetten okuyup korkma hersey yolunda dedi bazen bebegin esi farkli yerlesebiliyo
Canim bazen cikmamayada biliyor ama dikkat ediceksin doktor soylemistir zaten sana

Arkadaşlar herkese günaydın. Adet döngülerinde kasık ağrısı yaşayan var mı? Kasık ağrılarım geçmişti yine başladı biraz sızı gibi giriyor. Acaba ondan mı dedim.
Evet canim adet donemlerinde yine belirtiler oluyor endise etme bende de vardi doktorum olabilir dedi

Sizlerde ne sans var benim kaynanam yok ama gorumcem var melek gibi Allah razi olsun hic yalniz bırakmazlar bende onları birakmam lohusalikta insan yanina yoldas ariyor ben kalabalik seviyorum sagolsunlar

gece gece yazasim geldi misafir vardi arkadasin bebek mevlidi vardı vs derken bi suru sayfa birikmiş hepsini okudum :) herkese güzel bi hamilelik süreci nasip etsin rabbim sıkıntıları olanlar cok üzülmeyin mevla görelim neyler neylerse güzel eyler cinsiyet haftanın gündem maddesi kendimi erkek evlada sartlandirdigimi farkettim halbuki ilk evladım sağlıklı ve hayırlı evlad olması cinsiyetten daha önce geliyo bi abla bebekler dogana kadar melektir cinsiyeti olmaz cok düşünme kiz mi erkek mi demişti hoşuma gitti yeterki güzellikle geliversinler sizleri seviyorum insallah zaman gecer ve bebekleri de severiz burdan yarın alese gorecek olanlar varsa başarılar diliyorum hayırlı geceler..

Aynen canim haklisin saglikli olsunlarda gerisi onemli degil ama biz kadinlar merak etmeden duramiyoruz hayirli gecelr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…