2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm sen devlet hastanesindemi yaptirdin 2li testini bende merak ediyordum devlette randevu aliniyormu nasil oluyor dirk gidince 2li test icin geldim desem k.dogumcu
Ne der tecrubeli olanlar bilgi verirmi

Ben dun gittim radyolojiden randevu alin dedi indim sekreterden 30 ekime gun aldim. Bana dediki o gun doltorunuza gelin yarim saat once falan isleminizi onaylasin sonra buraya gelin. Radyolojinin ayri bi randevu sistemi varmis doktor vermio tarih radyoloji bolumu verio benim gittigim hastane boyle

kizlar benim hepsi tuttu bu yazdklarnizn kiz dedi doktorumzda hepsi kiz cikti:)

Bebek yağı.. güya bebek yağı da.. içinde çok katkı maddesi var ben de bir ara kullandım dalin bebek yağını.. ama doktor doğal şeyler kullan demişti..
Dogal şeyler artık imkansız ancak köyde akraban olacak benim dedem organik ceviz ve fındık getirdi mesela kendi mahsülü daha gecen haberlere cıktı zeytinyağının içinde mumsu bir madde var ne oldugu da belli degil, yumurtalar boyalı, yogurtta nisasta ve su, acık sütler bakteri kaynıyor liste uzar gider giydiklerimizden tut yediklerimize kadar hiçbirşey dogal degil ben yumdum gözümü artık nede olsa bu zamana kadar alacagımızı aldık artık bagısıklıgımız var

Kızlar bu arada evet kabul ediyorm kilo aldım gobusum yağ gobusu ama ilk aylar gibi degil 5 6 aylık hamile gibiyim hele ki çay yemek su dan sonra . İç çamaşırlarım bile sıkıyor. Totom da mı büyüdü ne . Sizde durumlar nasil. Hamis pantolonü şart . Okula fermuar açık gidiom resmen

Biraz bende aldım zayıf olduğum için göbiş çıktı hemen :) eşim hamile pantolonları elbiseler almış. H&M de çok güzel şeyler var bilginiz olsun kızlar. Bağdat caddesinde ki şubesinde hamile bölümü var ordan almış eşim bayıldımmm çok tarz

Kızlar esra Erol doğurmuş bile masallahhhhh dun veda etti . Sabah doğurmuş . Son güne kadar çalıştı kadin . Valla moral oluodu bana. Çalışıom die Trip atio dum. Eşime gobuslu son aylarda nasıl gitcem okula die..neyseki 32 . Hafta iznimiz var da . İyi

Ay masallahhhhh ne.güzel eşin almış sana. Gobus çıkması doğal ama dimi ya. Arkadaşlar daha 3 aylik göbek çıkmaz seninki kilo dedikçe moral bozdum yahu

merhaba bende kadrolu öğretmenimde izin hakkında pek bilgim yok.iznimizi en erken ne zaaman kullanabiliyoruz ? 32. haftadan önce kullanamazmıyız ki?

Onun aldıgı parayı ben alsam reklam arasında stüdyoda doğururum

merhaba bende kadrolu öğretmenimde izin hakkında pek bilgim yok.iznimizi en erken ne zaaman kullanabiliyoruz ? 32. haftadan önce kullanamazmıyız ki?
Ben de açıkçası tam bilmiyorum ama doğum dan iki ay öncesi ve sonrası kullanabilioruz. Bizim doğum haziran olacağı için sonrası iki ayımiz fos tabi ben şimdiden nöbet tutmuyorum. 3 ay riskli dönem die.rapor almıştım. Uyuz mudur 3 ay geçti dié. Haftaya nöbet yazmaz inşallah

Özel sektörde 37. Haftaya kadar çalılır alan var ama kamu olunca sizin izinler uzun oldugu için nasıl etkiler bilemiyorum

okul idaremiz bilmiyor durumumu, bilseler dahi nöbet tutturmama gibi birşeyi asla kabul etmezler raporda bile zorluk çıkarırlar . seninkiler yine insaflıymış:) acaba diyorum 8 haftfta doğum sonrası iznimizi önce kullanamaz mıyız?

Son güne kadar gelir tabi az paramı karı koca kanalı aldılar resmen özel hizmetlilet cabası biz yavas yavas ev temizligimizi yaparız
Ay sorma yahu okudum bugün seni mis gibi temizlik yapmışsın. Ben de kafam da kurdum bisürü okuldan gelince ( haftasonu kurslari) temizlik yapcaktm ama nerde bi yorgunluk bi uyku . Oturduğum odayı supuremedim. Neyse yarına allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…