2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sikma canini bizlerde gebelikten hormonlar tavan yaptı herhalde ki herseye aliniyoruz saglikli olsun yeter stres yapma bol bol dua et hayırlısıyla sağlıklı bi sekilde kucagina alirsin insallah

Benim kadın doğum uzmanim yaptı. Radyolog ayrıntılı ultrasonu yapıyor. Bide kan veriliyor ikilide.
Benim kendi doktorum ense kalinligi ölçü 1,45 mm cikti kanida ayni yerd verdim ozele gidiyorum perinatolog olsa tabii daha iyi bende ilerki haftada detayli isteyecegim

Rahim büyüyor ondan da olabilir idrar yolu ihtihaplanmasini anca akintin kokuyorsa anlarsin tahlil istersin ama genelde kese büyüyor bence ondandir canim

@valentinas hangi devlete gidiyorsun . buarada hemen hemen aynı kaderi paylaşmisiz. Bende doğumdan sonra kaybettim ilk bebegimdi . mevla kimseye yaşatmasın evlat acisi
Amin amin bende bilirim o acıyı yasayan bilir rabbim hayırlı saglikli bi sekilde kucagimiza alip buyutmeyi nasio etsin insallah

Kızlar 12 haftam salı günü bitecek diyeceğim o ki doktor bana progestan verdi.. yaklaşık beş gündür içiyorum . Kanama vs. Yok şükür . Ben hapı içmeym diorum. Sizce doğru mu yapıyorm
Sakin ihmal etme doktor mutlaka bisey gördü ki verdi ic canim biraz uyku sersemlik yapar ama ihmal etme sakin

Benim iki oglumda soldaydi kizim tam ortda saga yakındı degisiyor yanii

Hadi insallah bende heosi kiz çıkıyor insallah tutar rabbim herkesin gonlune göre saglikli hayırlı evlatlar versin

Ben fazla kilo almadim 3 kilo gogusler dolgunlasti bacaklarim. Kalinlasti sanki bide ten rengim soldu sanki aynaya bakinca kendimi kötü görüyorum hep yorgunum

Gece nerdeyse 4te uyudum ama sabahta bülbüllerden bile erken uyandım :) Günaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar diliyorum eşim alese girecek gerci onun icin ne kadar mühim bilmiyorum zira daha dun duydum sınava gireceğini ama yine de destek olmaya gidiyorum o sinavdayken dua okuycam bize dua edin öpüyorum hepinizi

gunaydin dualarim siZinle :)

Sizlerde ne sans var benim kaynanam yok ama gorumcem var melek gibi Allah razi olsun hic yalniz bırakmazlar bende onları birakmam lohusalikta insan yanina yoldas ariyor ben kalabalik seviyorum sagolsunlar
Ben gurbetteydim yalnızdım.. doğumdan sonra insan bebeği görmeye gelsinler istiyor.. kalabalık istiyor ama yoktu..birkaç komşum geldi sağ olsunlar.. kimse aile akraba gibi olmaz.. ama kaynanam baskıcı televizyon açmamı istemez dışarı çıkmamı istemez.. hatta yaz tatiline gittiğimizde onlara.. 1 ayda iki üç kez cikmisimdir.. onda da surat asıp kaç saat konuşmadı benimle.. evde onunla oturmami istiyor.. tv de açmıyor.. boğuluyorum orda.. hatta kızımı ona bırakıp gezmeye gidicem sanıp ben bekçi değilim dedi..

bosver demek kolay ama gercekten umursamamaya calis iyiki uzaktasiniz. ben istanbuldayim esimin akrabalari disinda kimsem yok allah var bazilariyla cok iyiyiz dusunceliler vs ama kaynanamla bi turlu frekansi tutturamadik. anlasamiyoruz evinde bi hafta kalmistik burnumuzdan gelmisti onun icin onla ayni evin icinde iki gun bile durmak istemiyorum.. hastaneye gelsin istiyorum bir iki gun gelir gider bizi evde ziyaret edebilir ama gelip kalmasini istemiyorim. ne bana ne bebegime bakmasina gerek yok. sukur ben hazirliklarimk iyi yapacam insallah esimlede altindan kalkariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…