- 23 Ekim 2009
- 1.050
- 762
- 123
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #10.741
Sikma canini bizlerde gebelikten hormonlar tavan yaptı herhalde ki herseye aliniyoruz saglikli olsun yeter stres yapma bol bol dua et hayırlısıyla sağlıklı bi sekilde kucagina alirsin insallahBenim de kayinvalidem sağolsun 2 gündür ben de kaldı temizlik yemek yaptı bugün öyle bir laf ettiki çok canım sıkıldı doktor bebegime %90 kız dedi k.validemde olsun kız olsun bize farketmez severiz sağlıklı olsunda dedi ya anlamıyorum olsun kız olsun ne demek o benim canım evladın kızı erkeği mi var hayırlı sağlıklı olsun kuzum yeter bana bu 8.gebeliğim canlı doğumum yok onu sağlıkla kucağıma alsam yaralarımı yavrumla sarsam ne isterim.. ben bu insanları hiç anlamıyorum la havleee...
Devlete gitme arastirmaya git canim bende istanbuldayim bizim enguzeli arastirma hastaneleri uzmanda docent kendi mhrs den randevu al hemen veriyorİstanbuldayım canımdevlet temi gün yok diyorlar?
Okmeydani egitim aratirma var ,bezmialem egitim arastirma var onalra git hemen randevu aldim ve gittimNasıl yapacaksın peki? Bu sekilde olduğunu bilmiyodum canım sıkıldı nasıl halledicem
Benim kendi doktorum ense kalinligi ölçü 1,45 mm cikti kanida ayni yerd verdim ozele gidiyorum perinatolog olsa tabii daha iyi bende ilerki haftada detayli isteyecegimBenim kadın doğum uzmanim yaptı. Radyolog ayrıntılı ultrasonu yapıyor. Bide kan veriliyor ikilide.
Rahim büyüyor ondan da olabilir idrar yolu ihtihaplanmasini anca akintin kokuyorsa anlarsin tahlil istersin ama genelde kese büyüyor bence ondandir canimKızlar idrar yolu enfeksyonu agrısı belirtileri fln nelerdir ?
Benim akşam bir agrö başladı iğne saplantısı gibi karnımın cok cok altında.
3-4 dk aralıkla oluyor.
Sebebini pek bilemedim. Aynısı olan varmı 8 haftadayımm
Amin amin bende bilirim o acıyı yasayan bilir rabbim hayırlı saglikli bi sekilde kucagimiza alip buyutmeyi nasio etsin insallah@valentinas hangi devlete gidiyorsun . buarada hemen hemen aynı kaderi paylaşmisiz. Bende doğumdan sonra kaybettim ilk bebegimdi . mevla kimseye yaşatmasın evlat acisi
Sakin ihmal etme doktor mutlaka bisey gördü ki verdi ic canim biraz uyku sersemlik yapar ama ihmal etme sakinKızlar 12 haftam salı günü bitecek diyeceğim o ki doktor bana progestan verdi.. yaklaşık beş gündür içiyorum . Kanama vs. Yok şükür. Ben hapı içmeym diorum. Sizce doğru mu yapıyorm
Benim iki oglumda soldaydi kizim tam ortda saga yakındı degisiyor yaniiO zaman kız olabilir.. kızlar solda duruyor genelde.. hissetmek değil de doktorun nerde buldugu önemli.. ki sen de görmüşsün solda oldugunu.. ben hamileyken sol kasigimda idi bebek.. komşumuz kız dedi.. aman hurafe dedim de değilmiş.. tabi solda olup erkek olan da var ama daha düşük ihtimal..
Amin insallah@yaseminberat @valentinas Allah razı olsun arkadaşlarım iinşallah bu sefer nnasip olur sağlıkla sihatle hayırlarla hem bana hem de hamile olan tüm arkadaşlarıma
Tam ortada duranlar ne oluyor acaba :)[/QUOTE
Benimki de tam,ortada ama illaki bitarafa daha yakin okuyor onuda zamanla gorecez zaten,cinisyeti ogreniriz ozamana kadar
Hadi insallah bende heosi kiz çıkıyor insallah tutar rabbim herkesin gonlune göre saglikli hayırlı evlatlar versinBen de hepsini okudum
Benim bebegim
Çin takvimine göre:Erkek
Rus takvimine göre:Erkek
Nub teorisine göre:Erkek gördüm sanki nubu yukarı doğru gibi paralel değil sanki
Kesedeki konuma göre:Kız (sagda duruyor)
Karnımda yüzük çevirdiğimde:Kız
Bulantı ve kusma çok:Kız
Ekşi istiyo canım:Kız
Bakalım sonuç ne olacak
Bana erkek gibi geldi canim elleri kolları cikmis erkek bebekte cabuk cikarCanım buna göre kız mı ki . Ben hep erkek hissettim ama hayırlısı tabi
Ben fazla kilo almadim 3 kilo gogusler dolgunlasti bacaklarim. Kalinlasti sanki bide ten rengim soldu sanki aynaya bakinca kendimi kötü görüyorum hep yorgunumKızlar bu arada evet kabul ediyorm kilo aldım gobusum yağ gobusu ama ilk aylar gibi degil 5 6 aylık hamile gibiyim hele ki çay yemek su dan sonra . İç çamaşırlarım bile sıkıyor. Totom da mı büyüdü ne . Sizde durumlar nasil. Hamis pantolonü şart . Okula fermuar açık gidiom resmen
gunaydin dualarim siZinle :)Gece nerdeyse 4te uyudum ama sabahta bülbüllerden bile erken uyandım :) Günaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar diliyorum eşim alese girecek gerci onun icin ne kadar mühim bilmiyorum zira daha dun duydum sınava gireceğini ama yine de destek olmaya gidiyorum o sinavdayken dua okuycambize dua edin öpüyorum hepinizi
Peki doktor solda mi dedi sen mi hissettin.. çünkü sancılar yanıltabiliyor..Benim iki oglumda soldaydi kizim tam ortda saga yakındı degisiyor yanii
Ben gurbetteydim yalnızdım.. doğumdan sonra insan bebeği görmeye gelsinler istiyor.. kalabalık istiyor ama yoktu..birkaç komşum geldi sağ olsunlar.. kimse aile akraba gibi olmaz.. ama kaynanam baskıcı televizyon açmamı istemez dışarı çıkmamı istemez.. hatta yaz tatiline gittiğimizde onlara.. 1 ayda iki üç kez cikmisimdir.. onda da surat asıp kaç saat konuşmadı benimle.. evde onunla oturmami istiyor.. tv de açmıyor.. boğuluyorum orda.. hatta kızımı ona bırakıp gezmeye gidicem sanıp ben bekçi değilim dedi..Sizlerde ne sans var benim kaynanam yok ama gorumcem var melek gibi Allah razi olsun hic yalniz bırakmazlar bende onları birakmam lohusalikta insan yanina yoldas ariyor ben kalabalik seviyorum sagolsunlar
bosver demek kolay ama gercekten umursamamaya calis iyiki uzaktasiniz. ben istanbuldayim esimin akrabalari disinda kimsem yok allah var bazilariyla cok iyiyiz dusunceliler vs ama kaynanamla bi turlu frekansi tutturamadik. anlasamiyoruz evinde bi hafta kalmistik burnumuzdan gelmisti onun icin onla ayni evin icinde iki gun bile durmak istemiyorum.. hastaneye gelsin istiyorum bir iki gun gelir gider bizi evde ziyaret edebilir ama gelip kalmasini istemiyorim. ne bana ne bebegime bakmasina gerek yok. sukur ben hazirliklarimk iyi yapacam insallah esimlede altindan kalkariz.Ben gurbetteydim yalnızdım.. doğumdan sonra insan bebeği görmeye gelsinler istiyor.. kalabalık istiyor ama yoktu..birkaç komşum geldi sağ olsunlar.. kimse aile akraba gibi olmaz.. ama kaynanam baskıcı televizyon açmamı istemez dışarı çıkmamı istemez.. hatta yaz tatiline gittiğimizde onlara.. 1 ayda iki üç kez cikmisimdir.. onda da surat asıp kaç saat konuşmadı benimle.. evde onunla oturmami istiyor.. tv de açmıyor.. boğuluyorum orda.. hatta kızımı ona bırakıp gezmeye gidicem sanıp ben bekçi değilim dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?