• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
bosver demek kolay ama gercekten umursamamaya calis iyiki uzaktasiniz. ben istanbuldayim esimin akrabalari disinda kimsem yok allah var bazilariyla cok iyiyiz dusunceliler vs ama kaynanamla bi turlu frekansi tutturamadik. anlasamiyoruz evinde bi hafta kalmistik burnumuzdan gelmisti onun icin onla ayni evin icinde iki gun bile durmak istemiyorum.. hastaneye gelsin istiyorum bir iki gun gelir gider bizi evde ziyaret edebilir ama gelip kalmasini istemiyorim. ne bana ne bebegime bakmasina gerek yok. sukur ben hazirliklarimk iyi yapacam insallah esimlede altindan kalkariz.
Canım sezeryan olursa bakıma ihtiyacın olacak.. inşallah normal doğum yaparsın da.
Sen her ihtimali göz önünde bulundur.. yanında rahat edeceğin bir bayan olsun yanında eğer şartlar uygunsa.. ilk bebek inşan Tecrubesiz oluyor.. lohusalıkda da hassas oluyorsun..

Canım sezeryan olursa bakıma ihtiyacın olacak.. inşallah normal doğum yaparsın da.
Sen her ihtimali göz önünde bulundur.. yanında rahat edeceğin bir bayan olsun yanında eğer şartlar uygunsa.. ilk bebek inşan Tecrubesiz oluyor.. lohusalıkda da hassas oluyorsun..
normal istiyorum insallah olur ama simdiden plesenta rahim agzina dayanmis hafiften yukari cikmazsa zorunlu sezeryan. annem yanimda olacak insallah. esimde olacak. ikisi yeterli ben duygusal olarak bakiyorum herseye. icgudu sanirim zor olsada kendim sahiplenmek istiyorum yapmak istiyorum. genel olarak biri söyle yap böyle yap demesinden hoslanmam bebege gelince az yedirdin sunu yapmadin bunu yap diyen olursa moralim bozulur biliyorum onun icin en iyisi sadece nazimin gectigi annem ve esim :)

Yok canım öyle olmuyormuş. Aslında bizim mudur de kabul etmedi ama
M.yardimcisinin eşi de benzer şekildemis bilmem ne acıdık sana der gibi yazmadi nöbet 5. Haftadan beri tüm idare bildi haliyle durumu :KK66: :KK66: senin branş ne . Benim felsefe
bizim okulda haftada 2 nöbet vardı :( ben müdür yardımcımıza durumu izah ettim en azından 1 nöbet verseniz dedim.sağolsun kırmadı. Bir yerde okumuştum daha araştırmadım ama 6.aydan sonra nöbet tutulmaz diye bir durum yazıyordu. Bilginiz varmı bu konuda?

normal istiyorum insallah olur ama simdiden plesenta rahim agzina dayanmis hafiften yukari cikmazsa zorunlu sezeryan. annem yanimda olacak insallah. esimde olacak. ikisi yeterli ben duygusal olarak bakiyorum herseye. icgudu sanirim zor olsada kendim sahiplenmek istiyorum yapmak istiyorum. genel olarak biri söyle yap böyle yap demesinden hoslanmam bebege gelince az yedirdin sunu yapmadin bunu yap diyen olursa moralim bozulur biliyorum onun icin en iyisi sadece nazimin gectigi annem ve esim :)
Canım annen yeter zaten.. emir veren birini ben de istemem ama ister istemez danışmak istersin. Kendi tercihin.daha çok erken benimki de aşağıdaydı 5. Ayda çıktı yukari.. bana da sezeryan demişti..

bizim okulda haftada 2 nöbet vardı :KK43: ben müdür yardımcımıza durumu izah ettim en azından 1 nöbet verseniz dedim.sağolsun kırmadı. Bir yerde okumuştum daha araştırmadım ama 6.aydan sonra nöbet tutulmaz diye bir durum yazıyordu. Bilginiz varmı bu konuda?
Evet resmiyette var . Mecbur idare uygulamaya. Tam bilmiom ama 24. Ay galba

Igünaydın kızlar dün dr a gittim tam adet günümdü dr biraz birikmiş kan var dedi eve geldim 1 saat sonra koyu kahverengi lekelenme oldu çok korktum dr aradım birikmiş kan gelmiş olabilir önemli olan aktif kırmızı renkte olmaması dedi salı çağırdı tekrar inş bişey çıkmaz dua edin bize

Igünaydın kızlar dün dr a gittim tam adet günümdü dr biraz birikmiş kan var dedi eve geldim 1 saat sonra koyu kahverengi lekelenme oldu çok korktum dr aradım birikmiş kan gelmiş olabilir önemli olan aktif kırmızı renkte olmaması dedi salı çağırdı tekrar inş bişey çıkmaz dua edin bize
cnm kontrolde kötu bisey olsaydi doktor önlem alirdi bence. dinlen sali gunune kadar yorma kendini.

Canım annen yeter zaten.. emir veren birini ben de istemem ama ister istemez danışmak istersin. Kendi tercihin.daha çok erken benimki de aşağıdaydı 5. Ayda çıktı yukari.. bana da sezeryan demişti..
aynen cnm doktorum zaten normal dogumcu ama ben kendimi biseye sartlandirmayim diye 38 haftada bebegin durumuna göre hareket edecez dedi. allah o haftalara gelmeyi nasip etsin

Ben fazla kilo almadim 3 kilo gogusler dolgunlasti bacaklarim. Kalinlasti sanki bide ten rengim soldu sanki aynaya bakinca kendimi kötü görüyorum hep yorgunum
Ben de 3 kilo belki de 4 olmuştur almışım. Da . Ama suna kanaat getirdim 3 aylik hamileyiz karnimizin çıkması normal bence

aynen cnm doktorum zaten normal dogumcu ama ben kendimi biseye sartlandirmayim diye 38 haftada bebegin durumuna göre hareket edecez dedi. allah o haftalara gelmeyi nasip etsin
Ben sezeryani aklımın ucundan geçirmedim.. birden ameliyata alınınca neye uğradığımı şaşırmıştım..

Günaydın tatli annisler :anneadayı: 8+5teyim bu haftalarda göğüsteki hassasiyet azalan oldumu ve sari akintim cok oluyordu artik azaldi ssizce normalmi çarşamba dra gidicem inşallah minigim büyüyordur:KK46:

bukre38 bukre38 aslında bende riskli gebeler arasindayim ama tekrar perinatologa gidip incelenmek korkutuyor beni :KK43: tabi herşey aynı olacak değil . sen neden riski grupdasin canim
Canim ben hep kimyasal gebelik yaşadım nedeni bulunamadı Çok şükür bebeğim annesine tutundu doktorumuz çok iyi o yüzden bırakmak istemiyorum sen neden korkuyorsun canım

Back
X