- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #10.781
Allah kavuştursun canımAyy inşallah pembis pembis ciciler alıcam anası gibi Kokoş bir kız düşününce bile heyecanlanıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kavuştursun canımAyy inşallah pembis pembis ciciler alıcam anası gibi Kokoş bir kız düşününce bile heyecanlanıyorum![]()
Aminn canımAllah kavuştursun canım![]()
Benim gündüz iyide akşamları yemekten sonra çok şişiyor :)bende dun farkettim kilolu olmama ragmen göbek yok bende ama dun göbek sanki alttan hafif bi simis cikmis
Genital nub teorisiMckenzie cnm cinsiyet tahmini hangi sayfada yapiliyor ben de bi bakayim oraya :)
Yok ense kalınlığına ve ayrıntılı ultrasona perinatolog bakıyor. Uzmanlıkları riskli gebelik ama normal gebelik takibide yapıyolar.Ikili test yaptiranlar ve yaptirmak osteyenler bu perinatoloji ye gittiniz mi? Bi arkadas riskli gebeliklerde bakılıyor dedi kafam karistı![]()
Canım kadın doguma randevu alıyorsun onlar seni yönlendiriyor sen direk periantologdan almıyorsun.Ikili test yaptiranlar ve yaptirmak osteyenler bu perinatoloji ye gittiniz mi? Bi arkadas riskli gebeliklerde bakılıyor dedi kafam karistı![]()
Canım geçmiş olsun dikkat et Allah şifa versin melegini ve seni korusunkizlar benm sabaha karsi tekrar kanamam oldu gittik hemen bebek iyi kanama kesenin altinda yaticaksin dedi zaten yatyorun dualariniza ihtycm var hepiniz meleksiniz can tasiosunuz ins biter kanamam cok zor gerckten cevresinde duyan varmi bide bole olan
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun.kizlar benm sabaha karsi tekrar kanamam oldu gittik hemen bebek iyi kanama kesenin altinda yaticaksin dedi zaten yatyorun dualariniza ihtycm var hepiniz meleksiniz can tasiosunuz ins biter kanamam cok zor gerckten cevresinde duyan varmi bide bole olan
Geçmiş olsun ben de dun gittim bsna da kesenin altinda kanama var dedi.cok şükür bebek iyiymis.korkutmadi beni baya sakin konuştu doktor.seninle benim ki ayni sikinti gibi duruyo. Progesteron a başladım o kadar başka bisey soylemedi. Sen tehlikeli zamani atlatacaksin insallah. Korkma,bana yat demedigi icin pek yatmiyorum ama yine de sakin gecirmekte fayda var bu zamanıkizlar benm sabaha karsi tekrar kanamam oldu gittik hemen bebek iyi kanama kesenin altinda yaticaksin dedi zaten yatyorun dualariniza ihtycm var hepiniz meleksiniz can tasiosunuz ins biter kanamam cok zor gerckten cevresinde duyan varmi bide bole olan
Allah yardm etsin yat demesede bence imkanin varsa dinlen tek cozum istirahtmis cnku ins gecerGeçmiş olsun ben de dun gittim bsna da kesenin altinda kanama var dedi.cok şükür bebek iyiymis.korkutmadi beni baya sakin konuştu doktor.seninle benim ki ayni sikinti gibi duruyo. Progesteron a başladım o kadar başka bisey soylemedi. Sen tehlikeli zamani atlatacaksin insallah. Korkma,bana yat demedigi icin pek yatmiyorum ama yine de sakin gecirmekte fayda var bu zamanı
Ayy inşallah pembis pembis ciciler alıcam anası gibi Kokoş bir kız düşününce bile heyecanlanıyorum![]()
Geçmiş olsun inşallah atlaticaksin dikkat et bol bol dinlenkizlar benm sabaha karsi tekrar kanamam oldu gittik hemen bebek iyi kanama kesenin altinda yaticaksin dedi zaten yatyorun dualariniza ihtycm var hepiniz meleksiniz can tasiosunuz ins biter kanamam cok zor gerckten cevresinde duyan varmi bide bole olan
Hem ben hissettim hemd hep soldan bakardı ultrasonda oyuzden soldaydi garantiPeki doktor solda mi dedi sen mi hissettin.. çünkü sancılar yanıltabiliyor..
O zaman sende bu şekilde.. peki iki bebeği de solda olup, ya da sağda olup iki farklı cinsiyette bebeği olan var mi acaba..Hem ben hissettim hemd hep soldan bakardı ultrasonda oyuzden soldaydi garanti
Vay bee bukaynana isi sans isi demekki yaslilar oyle benimle olsun istiyorlar ama genclik,oyle,degil artik eskiye benzetiorlar halaBen gurbetteydim yalnızdım.. doğumdan sonra insan bebeği görmeye gelsinler istiyor.. kalabalık istiyor ama yoktu..birkaç komşum geldi sağ olsunlar.. kimse aile akraba gibi olmaz.. ama kaynanam baskıcı televizyon açmamı istemez dışarı çıkmamı istemez.. hatta yaz tatiline gittiğimizde onlara.. 1 ayda iki üç kez cikmisimdir.. onda da surat asıp kaç saat konuşmadı benimle.. evde onunla oturmami istiyor.. tv de açmıyor.. boğuluyorum orda.. hatta kızımı ona bırakıp gezmeye gidicem sanıp ben bekçi değilim dedi..
Var tabikide soldan yada sagdan hemkizi hem oglu olanlar var illa sol erkek sag kiz degilmis canimO zaman sende bu şekilde.. peki iki bebeği de solda olup, ya da sağda olup iki farklı cinsiyette bebeği olan var mi acaba..