2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ablamda ben de annem de boyle oldu.. belki de genetiktir.. çok kişiden de duydum bunu.. tabi ki illa doğru diye birşey yok..
Aynen hakkimizda hayırlısı saglikli sihhatli gonlumuze gore olurlar insallah kızı olan erkel ister erkek olan kız ister bunda kötü bisey yok yeterki saglikli olsunlar

kizlar benm sabaha karsi tekrar kanamam oldu gittik hemen bebek iyi kanama kesenin altinda yaticaksin dedi zaten yatyorun dualariniza ihtycm var hepiniz meleksiniz can tasiosunuz ins biter kanamam cok zor gerckten cevresinde duyan varmi bide bole olan
Gecmis olsun canim bende de vardi kese altinda kanama gecti şükür insallah hemen atlatirsin

T
Ben de 3 kilo belki de 4 olmuştur almışım. Da . Ama suna kanaat getirdim 3 aylik hamileyiz karnimizin çıkması normal bence
Tabikife benim akşamları fena oluyorum sisiyorum ama sabah daha rahatim biyle gidecek inşallah enguzel sekilde atlatiriz

bukre38 bukre38 bende sebebinin tıbbi açıklaması olmayan bir nedenden kaybettim sonra düşük yaptım onunda sebebi bulunamadı ayrıntılı USG için perinatologa gidicem inşallah ama öncesinde gitmek kafami karıştırıyor . Istanbulda misin

allah gönlunuze göre versin benim doktor hic yorum yapmiyo bile cinsiyetle ilgili belki ikili taramada ögreniriz diyo oda sadece tahmin olur dedi :))

Çarşamba 2 li teste gideceğim. Ayrıntılı ultrasona gireceğim. Sanırım mutlu son olacak ve cinsiyetini öğrenicem. Heyecanlıyım. Hemen çarşamba gelsin :KK53::KK53:

20151121_101610.webp

kizlar benm sabaha karsi tekrar kanamam oldu gittik hemen bebek iyi kanama kesenin altinda yaticaksin dedi zaten yatyorun dualariniza ihtycm var hepiniz meleksiniz can tasiosunuz ins biter kanamam cok zor gerckten cevresinde duyan varmi bide bole olan
Allah şifa versin canım moralini yüksek tut bol su iç mutlaka

Evet canim sisli etfal hastanesinde yaptirdim. Ilk once Mhrs den k.doguma randevu aldim birsuru k.dogum doktoru var gebe yazana almaniz gerekiyor. Dr. Ultrasonda minise bakiyor size bazi sorular soruyor.. 1 ust kata prinatologa ikili test randevusu icin yonlendiriyor. bana tam 1 hafta sonra randevu verdi. Hem ultrasonda gelisimine bakti hem kan verdim. Kan sonucu 2 gun sonra cikiyor. Yalniz presodur cok oldugu icin tek gitmemenizi tavsiye ederim.
Cnm benim persbe gunu 13 haftam bitiyor 14.haftanin icine giriyorum pazartesi devlete gitsem 2li yetisimi acaba newmoon142 newmoon142 cnm dualarim seninle cok sikkat et stres yapma rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşaallah

Tepinme değil ama dokunma hissediyorum yani içerden bişeyin dokunduğunu gündüz saatlerinde dikkat et bakalım özellikle rahatsız bi pozisyonda oturduğunda yani karnin biraz sıkıştıgında hissedebilirsin bence önceki doğumun sezeryan mi normal mi

Aynen, geçen gün bağdaş kurmuş öne hafif eğikoturuyodum sanırım sıkıştırdım onu. Bir kaç kez dokunma şeklinde güçsüz vurdu :) zavallıyı nasıl sıkıştırdıysam artık. Oğlumda bu kadar erken hissetmedim galiba

Back
X