2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynen hakkimizda hayırlısı saglikli sihhatli gonlumuze gore olurlar insallah kızı olan erkel ister erkek olan kız ister bunda kötü bisey yok yeterki saglikli olsunlar
Tabi canım önemli olan sağlık..
Aynen canım. Ben de hiç istemiyordum. İlk öğrendiğimde çok ağladım.. Sonunu düşünen kahraman olamazmış :)) düşünmüyorum bende
Ben doktorun yaninda ağlamaya başladım.. doktor baya yaşlıydı.. kızım neden ağlıyorsun ne var ki diye beni teselli etmeye çalışıyordu :anneadayı:

Benim bebişe bi cinsiyet tahmini olan var mı? Yüzü bize dönük tahmin etmek zor gibi ama

Eklentiler

• IMG-20151117-WA0001.webp
    IMG-20151117-WA0001.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 105
Nasılsınız kızlar. Ben pazar da calıştığım için superrr im diyemem :KK43:
Çok fena uykum var.

Kızlar günlük petler için ne düşünüyorsunuz?

Hamile kalmadan önce benim hic akıntım yoktu. Ve kullanmıyordum.
Şimdi az da olsa akıntı var, ve ıslaklık rahatsız ediyor. Çalıştığım için de gunde 2-3 kez çamaşır degiştiremem.

Çok fena uykum var.

Şimdi az da olsa akıntı var, ve ıslaklık rahatsız ediyor. Çalıştığım için de gunde 2-3 kez çamaşır degiştiremem.
Günlük pedler çok tavsiye edilmiyor. Mantara sebep oluyor. Hamilelikte o yüzden çok mecbur kalmadıkça kullanılmaması lazımmış.

Çok fena uykum var.

Çok tavsiye etmiyorlar ama ben disarda kullanıyorum ve sık sık değiştiriyorum çok rahatsız oluyorum çünkü. Ama evde kullanmıyorum yani insaallah sorun yaşamam.

kizlar hazir konusu acilmisken bende mantar cikti ama öyle böyle degil artik kasinti yanma sislik bile oldu. doktorum vagihex vajinal tablet yazdi ama hic faydasi olmadi. travacort gibi kremleri kullanmaktan korkuyorum. öneriniz varmi? yarin arayip yerine ne kullanabilirim diye soracam ama fena ya :((

kizlar hazir konusu acilmisken bende mantar cikti ama öyle böyle degil artik kasinti yanma sislik bile oldu. doktorum vagihex vajinal tablet yazdi ama hic faydasi olmadi. travacort gibi kremleri kullanmaktan korkuyorum. öneriniz varmi? yarin arayip yerine ne kullanabilirim diye soracam ama fena ya :KK43:(
Sebametin yıkama jelini de kullan canım hamilelikte kullanılıyor. Geçmiş olsun

kizlar hazir konusu acilmisken bende mantar cikti ama öyle böyle degil artik kasinti yanma sislik bile oldu. doktorum vagihex vajinal tablet yazdi ama hic faydasi olmadi. travacort gibi kremleri kullanmaktan korkuyorum. öneriniz varmi? yarin arayip yerine ne kullanabilirim diye soracam ama fena ya :KK43:(
Mantardan anlamıyorum ki cnm.
Dogal yollarla bir çözümü yokmu bunun?
Kaşınması sıkıntılı

Çok fena uykum var.

Canım ben sürekli kullanıyprum. Çok memunum. Günlük pedsiz yaşayamam heralde

Back
X