- 21 Kasım 2015
- 177
- 137
- 18
- 31
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #10.821
Tam gününde dogmuş ne güzel benimki 27 ocak
Benim de oğlum 27 ocak 2013 doğumlu :)[/QUOTE]
Hadi ya da ne güzel benimki 2014 dogumlu tam 1 yaş var aralarnda.allah bagıslasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam gününde dogmuş ne güzel benimki 27 ocak
Tabi canım önemli olan sağlık..Aynen hakkimizda hayırlısı saglikli sihhatli gonlumuze gore olurlar insallah kızı olan erkel ister erkek olan kız ister bunda kötü bisey yok yeterki saglikli olsunlar
Ben doktorun yaninda ağlamaya başladım.. doktor baya yaşlıydı.. kızım neden ağlıyorsun ne var ki diye beni teselli etmeye çalışıyorduAynen canım. Ben de hiç istemiyordum. İlk öğrendiğimde çok ağladım.. Sonunu düşünen kahraman olamazmış :)) düşünmüyorum bende
Tabi canım önemli olan sağlık..
Ben doktorun yaninda ağlamaya başladım.. doktor baya yaşlıydı.. kızım neden ağlıyorsun ne var ki diye beni teselli etmeye çalışıyordu![]()
Benim eşim de üzüldü, onu suçladım ben direk, belki yanlıştı ama mantıklı düşünemedim..:) ben evde idrar tahlili ile öğrendim. Eşim ağladım diye üzülmüştü
Benim eşim de üzüldü, onu suçladım ben direk, belki yanlıştı ama mantıklı düşünemedim..
Ben kararsizimVar canim yaptirdim oncekilerde de simdi de neden sordun
Günlük pedler çok tavsiye edilmiyor. Mantara sebep oluyor. Hamilelikte o yüzden çok mecbur kalmadıkça kullanılmaması lazımmış.Nasılsınız kızlar. Ben pazar da calıştığım için superrr im diyemem![]()
Çok fena uykum var.
Kızlar günlük petler için ne düşünüyorsunuz?
Hamile kalmadan önce benim hic akıntım yoktu. Ve kullanmıyordum.
Şimdi az da olsa akıntı var, ve ıslaklık rahatsız ediyor. Çalıştığım için de gunde 2-3 kez çamaşır degiştiremem.
Hmm tşkr ederim cnmGünlük pedler çok tavsiye edilmiyor. Mantara sebep oluyor. Hamilelikte o yüzden çok mecbur kalmadıkça kullanılmaması lazımmış.
Çok tavsiye etmiyorlar ama ben disarda kullanıyorum ve sık sık değiştiriyorum çok rahatsız oluyorum çünkü. Ama evde kullanmıyorum yani insaallah sorun yaşamam.Nasılsınız kızlar. Ben pazar da calıştığım için superrr im diyemem![]()
Çok fena uykum var.
Şimdi az da olsa akıntı var, ve ıslaklık rahatsız ediyor. Çalıştığım için de gunde 2-3 kez çamaşır degiştiremem.
Kulanmam cnmÇok tavsiye etmiyorlar ama ben disarda kullanıyorum ve sık sık değiştiriyorum çok rahatsız oluyorum çünkü. Ama evde kullanmıyorum yani insaallah sorun yaşamam.
Sebametin yıkama jelini de kullan canım hamilelikte kullanılıyor. Geçmiş olsunkizlar hazir konusu acilmisken bende mantar cikti ama öyle böyle degil artik kasinti yanma sislik bile oldu. doktorum vagihex vajinal tablet yazdi ama hic faydasi olmadi. travacort gibi kremleri kullanmaktan korkuyorum. öneriniz varmi? yarin arayip yerine ne kullanabilirim diye soracam ama fena ya(
cok sagol yarin gidip alayim hemenSebametin yıkama jelini de kullan canım hamilelikte kullanılıyor. Geçmiş olsun
Mantardan anlamıyorum ki cnm.kizlar hazir konusu acilmisken bende mantar cikti ama öyle böyle degil artik kasinti yanma sislik bile oldu. doktorum vagihex vajinal tablet yazdi ama hic faydasi olmadi. travacort gibi kremleri kullanmaktan korkuyorum. öneriniz varmi? yarin arayip yerine ne kullanabilirim diye soracam ama fena ya(
sabunla yikanmamak falan. bazilari sirkeli su ve karbonatli su iyi gelir diyo ama hic denemedim. ben hafifler sandim fitil ile ama yok ayniMantardan anlamıyorum ki cnm.
Dogal yollarla bir çözümü yokmu bunun?
Kaşınması sıkıntılı
Canım ben sürekli kullanıyprum. Çok memunum. Günlük pedsiz yaşayamam heraldeNasılsınız kızlar. Ben pazar da calıştığım için superrr im diyemem![]()
Çok fena uykum var.
http://www.yuksektopuklar.com/vajinal-mantar-10625sabunla yikanmamak falan. bazilari sirkeli su ve karbonatli su iyi gelir diyo ama hic denemedim. ben hafifler sandim fitil ile ama yok ayni
Bilemiyorum cnm.Canım ben sürekli kullanıyprum. Çok memunum. Günlük pedsiz yaşayamam heralde