2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm agrili olduguna gore lenf bezlerin sismistir. Herhangi bi enfeksiyonda sisebiliyor. Benim de bazen boynumdakiler sisiyor sonra geciyor.

Okuduğumda şaşırdım arkadaşlar bi iki hafta önce aynısı bende de oldu koltuk altımda ve baya aciyordu iki üç gün içinde kendiliğinden geçti ... hamilelikle alakali demekki

Turşu sarımsak acı biber ve de limon. Bi de sogan. Sarimsak yediğimde dusuk tansiyonum daha da dusuyor ama dayanamiyorum. Tuza banip banip yiyorum

Kızlar, biz geldik. 10+3 olmuşum
hay maşallah bu nasıl bi ultrason görüntüsudur arkadaşım :) ne kadar olmuş minigin yani boy olarak kizlarin da dediği gibi uzun boylu olacak galiba Allah nazardan saklasin ama gördüğüm en net ultrason görüntüsü merak ettim Nerede muayene olduğunu

Aslında normalde baş popo arası ölçülüyor.. crl.. normalde bacaklar görünmediği için kısa görünüyorlar..bu resimde bacaklar göründüğü için uzun görünmüş bence..

Aslında normalde baş popo arası ölçülüyor.. crl.. normalde bacaklar görünmediği için kısa görünüyorlar..bu resimde bacaklar göründüğü için uzun görünmüş bence..
yok benim bebegimde uzun masallah ama bu cidden farklı ya bu kadar net olani gormemistim yoksa evet bas ve popo olcuyorlar :) bi arkadaşın daha böyle net bi görüntü vardi ayakları parmaklarina kadar belliydi benim goruntumde bu kadar net olani yok sadece bi fotoda burun ve gözleri bi hayli belirgin o kadar

Selam canlar annem çörek otu yapı alkış hakiki falan diyo içmem konusunda baskınyapıyo resmen arkamda kaşıkla geziyo faydalı mıdır acaba zararı dokunr mu bileniniz var mı... Nette araştırdım bulamadım fazla. bakıyorum hala.

Evet canım benim midem çok yanıyo ve boğazıma sanki köpük çıkıyo gibi oluyodu doktor gaviscon verdi düzeldi biraz sabah ve akşam içiyorum rahatlatıyo

Gaviscon harika bir ilaç bence de.

maşaAllah kız o ayakları mı seninkinin boyu mu uzun ayağı mı yoksa kordon mu maşaAllah kaç cm uzun boylu olacak sanırım

Bu minnos uzun boylu olucak masallah :)

Masalah baya net görüntüsü..

Maşallah canım ya baya net devlette mi ultrason acaba :)))

Ankara'dayım ben, Çukurambar tarafında tarafında bir özel muayenehaneye gidiyorum. Dr. Nurten Boyraz
Baş popo 35 mm ölçtü doktor.
Bir şey söyleyim mi kızlar yanlış anlamayın ama benim ultrason görüntüm hepinizinkinden güzel gerçekten. Her şey o kadar net ki.
Ankara da olanlarınıza tavsiye ederim çok iyi güler yüzlü tatlı dilli bir kadın.

Soyı
Canım ne kadar uzun olursa olsun 50 cm 53 cm doğuyorlar.. bence görüntüden kaynaklanıyor.. benim bebeğimin resmi uzaylı gibi bacak kol bile secemedim..

Aynen goruntu cok net ben bebegi zor buluyorum fotografta kimse de anlamiyor :)
Bende muayenehane ye gidiyorum 4 boyutlu ultrasonla bakıyor parmakları bile çok belirgin görünüyor. Hatta doktor suratı çok sevimli babasına benzeyecek dedi daha şimdiden :) cd ye de kaydediyor evde izliyoruz videosunu. Buraya resim yüklemiyorum nazardan korkuyorum ama bazı arkadaşların ultrason resimleri gerçekten çok belirsiz hiç bişey anlaşılmıyo maalesef cihaz kalitesine göre değişiyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…