- 2 Mart 2009
- 2.356
- 1.537
- 658
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #11.241
Cikan bezeler hareketli ve agriliysa endise etme cnm herseyi kafaya takmak yok :) su bebisler dogsa da hepimiz rahat etsek ben de haftaya dra gidicem bebek iyi mi diye dusunuyorum simdiden. Tam 3 haftadir gormedim minnosumu :)Teşekkür ederim csnım bi de bunu dert yapmıyım sağol :))
Daha önce de 1 kere oldu. Whatsapptan yszdım. Korkma ama dinlen bugün demişti. Evde olsam korkmayacağım da. Acaba yarında dinlenmeli miyim. İşe gidersem bi şey olur mu sorayım bari yine .Doktoruna telefonla ulaşabiliyorsan ulaş canım seni yönlendirir hastaneye gitmene gerek kalmaz belki. Boşuna yorulmazsın. Kahverengi lekeden korkma ama ayaklarının altına yastık koy yat 1 litrede su iç canım serum yerine. Kalkma sakın. Geçer inşallah.
Muayene saatleri bitti acilde de cok acil olmadikca kadin dogumculadi cagirmiyorlar bence yarin ilk is olarak doktora git
Hibor 5000 mi cnm yoksa 2500 mu 3500 mu?
Lekelenme durmazsa ağrın geçmezse işe gitme canım doktorun bi muayene etsin. Dediğin gibi yaz tekrar. Progesten kullanıyormuydun ?Daha önce de 1 kere oldu. Whatsapptan yszdım. Korkma ama dinlen bugün demişti. Evde olsam korkmayacağım da. Acaba yarında dinlenmeli miyim. İşe gidersem bi şey olur mu sorayım bari yine .
Sağol canım eve varınca su ve istirahat iyi gelir belki.
Hangi ildesin bilmiyorum ama iyi hastanelerde acilde bütün doktorlar oluyor. Bu sgk anlaşmasız olanlardan bahsediyorum acıbadem hisar memorial gibi falan. Acil bi durumun olursa bilgin olsun canım inşallah gerek kalmaz.Sağol canım bunu öğrendiğim iyi oldu
Ama sen benden oncesin cnm benim adet gunum haftaya carsamba 28 gunde bir adet dongum. Senin de oyleyse tam adet donemin sanirim.
Hangi ildesin bilmiyorum ama iyi hastanelerde acilde bütün doktorlar oluyor. Bu sgk anlaşmasız olanlardan bahsediyorum acıbadem hisar memorial gibi falan. Acil bi durumun olursa bilgin olsun canım inşallah gerek kalmaz.
Tşk ederimSevgili güzel anneciklerrr Arada hepimizin başına geliyor benimde cevaplanmamis bir sürü sorum var birbirimizi tanimiyoruzki kayiralim. Hadi alınmayin hiç birimiz bu güzel günleri ufak tefek şeylere takılıp huzursuz gecirmeyelim olurmu kızlar kisacasi kusurumuz bakmayalim birbirimizin sarılıp barisalim
Benim 4,5 yaşında bir kızım var şükür. Her şey her yerdeEvim dağınık değil ama tozlu :)
Kizimda ilk zamanları hatırlamıyorum ama sonrasında serbetli tatlı yiyemedim.bunda ilk zamanlar hem turşu hem tatlı istedim.2 haftadır tatlı istemiyorum.Bende nar ekşisini istiyorum sürekli ilk zamanlar hep tatlı yedim şimdi turşuya döndüm :)
Yukarıda da yazdigim gibi kızımda hiç tatlı yemedim neredeyseSlm kizlar :) dra gitmeme tam bir hafta kaldi iyice cinsiyetle bozdum kafayi :) boyle seylere inanmamak lazim elbette ama bi blogda okumustum sormak istedim cinsiyeti ogrenenlere tabi sorum :) once eksi tuzlu seyler yiyip uc aydan sonra tatli yiyenlerin kizi, tam tersi olanlarin oglu olurmus ne derece dogru tartışılır tabi :)) sizde durum nedir?
İyi o zaman canım. Doktorun tekrar progestan verebilir ama iyi gelir.Kozyatağı acabadem en yakın.
Artarsa giderim o zaman. Sağol canım. Progesteron 5 haftada almıştım.
CanımResmi var mı bebisin..
Canım ben özel hastane de 85 tl.ödedim test için 120 lira da muayene ücreti verdim.canım merhaba rica etsem fiyat bilgisi verebilir misin?
Aminn canım inşallah hepimiz sağlıkla sıhatle alırız bebişlerimizi kucağımızaMasallah gozunaydin canim test sonuclarinda iyi,cikar insallah rabbim gönlüne gore saglikli evlat versin hepimize
Aminn canım inşallah hepimiz sağlıkla sıhatle alırız bebişleriMasallah gozunaydin canim test sonuclarinda iyi,cikar insallah rabbim gönlüne gore saglikli evlat versin hepimize
Aynen canım :) 3 hafta mı çok sabretmişin annişii ya :) ama öyle daha güzel oluyor emin ol birden büyüdüğünü anlıyosun uzun zaman sonra görünce :) sabrediverince meyvesi daha güzel oluyo :) iyidir el sallar büyümüştür artık :)Cikan bezeler hareketli ve agriliysa endise etme cnm herseyi kafaya takmak yok :) su bebisler dogsa da hepimiz rahat etsek ben de haftaya dra gidicem bebek iyi mi diye dusunuyorum simdiden. Tam 3 haftadir gormedim minnosumu :)
Cok merak ediyorum ztn kuzucumuu :) ama cok da korkuyorum cnm bazen yaziyorlar ya hicbi sorunum yoktu dra gittim kalbi durmus dediler diye o zmn aklim cikiyor ya bisey olduysa diye ama oyle bisey olsa belirti verir herhalde diyorum insallah iyidir de el sallar ellerini yerimm :)Aynen canım :) 3 hafta mı çok sabretmişin annişii ya :) ama öyle daha güzel oluyor emin ol birden büyüdüğünü anlıyosun uzun zaman sonra görünce :) sabrediverince meyvesi daha güzel oluyo :) iyidir el sallar büyümüştür artık :)
Sağol canım bunu öğrendiğim iyi oldu
İyidir artık üçüncü aylara geçtin çoğusu sorunsuz devam ediyo... doğumdada bişey oluyor gebeliğin ilerleyen dönemlerinde o kadar farklı sorunları ve nedenlerini görünce insan telaşlanıyor bunlardan bazılarını duyuyoruz ama sorun yaşayanlardan çok sağlıklı ilerliyen gebelikler var... İnşallah geçer bu dönemlerde dediğin gibi bi rahatlarız canım :)Cok merak ediyorum ztn kuzucumuu :) ama cok da korkuyorum cnm bazen yaziyorlar ya hicbi sorunum yoktu dra gittim kalbi durmus dediler diye o zmn aklim cikiyor ya bisey olduysa diye ama oyle bisey olsa belirti verir herhalde diyorum insallah iyidir de el sallar ellerini yerimm :)
Bende muayenehane ye gidiyorum 4 boyutlu ultrasonla bakıyor parmakları bile çok belirgin görünüyor. Hatta doktor suratı çok sevimli babasına benzeyecek dedi daha şimdiden :) cd ye de kaydediyor evde izliyoruz videosunu. Buraya resim yüklemiyorum nazardan korkuyorumama bazı arkadaşların ultrason resimleri gerçekten çok belirsiz hiç bişey anlaşılmıyo maalesef cihaz kalitesine göre değişiyor işte.
Biz çekmiyoruz canım doktorun dvd si var her hamileye bir tane veriyor her gittiğimde yanımda götürüyorum usg cihazına takıp ona kaydediyor tüm muaneyi. Yurtdışından getirmiş bu cd yi normalde üst üste kayıt yapılmaz çünkü. Aynen öyle özel çok farklı oluyor. Tabi bide doktorun ekranı dışında yattığım yerin tam karşısındada ekran var ben ordan izliyorum. Devlet zor hasta çok ilgi sıfır cihazlar eski mecbur bırakıyolar gerçekten.Aynen oyle canim ben doktora video kaydi yapabilirmiyim dedim yasak dedi ekranida bana cevirmedi sadece kendi bakti cok sinir olmustum ozele gitmek zorunda birakiyolar tam taminaa 136. Kisiydim devlette doktor ilgilenmez tabi hangi biriyle ilgilensin :)
Salgam hamilelikte zararli diye biliyordum sizde iciyorsaniz gonul rahatligiyla icebilirim demektir @bebegim01 yani benağzım sulandı, 2 gündür turşu yiyorum, birde acılı doğanay şalgam içiyorum
Hadi insaallah haberdar et biziSalgam hamilelikte zararli diye biliyordum sizde iciyorsaniz gonul rahatligiyla icebilirim demektir @bebegim01 yani benyarin sabah dr a gidiyorum kizlar bize dua edin inşaallah hrsey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?