- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #11.221
Kızlar, biz geldik. 10+3 olmuşum
Evet cihazla alakali benim ultrason görüntülerimde çok net çıkıyor. Ama bence önemli olan doktorun görmesi net bir sekilde.Bende muayenehane ye gidiyorum 4 boyutlu ultrasonla bakıyor parmakları bile çok belirgin görünüyor. Hatta doktor suratı çok sevimli babasına benzeyecek dedi daha şimdiden :) cd ye de kaydediyor evde izliyoruz videosunu. Buraya resim yüklemiyorum nazardan korkuyorumama bazı arkadaşların ultrason resimleri gerçekten çok belirsiz hiç bişey anlaşılmıyo maalesef cihaz kalitesine göre değişiyor işte.
Bende hibor kullanıyorum günde 1 igneEvet mthfr c677t heterozigot kullandigim igne de hibor 5000
Yogun bir ağrımı biraz dinlensen eğer akıntı sürerse git bence. Boşa stres olma.Öff karnım ağrıyor ve kahverengi leke başladı. Hemen doktora gitmeli miyim dersiniz. ?
Ya ben buna bakmaya doyamadim ne kadar net ve güzel MAŞALLAH MAŞALLAH 30 Kasım sabirsizlikla bekliyorum
Masallah canım
Sat larımız aynı ya benim bebis de bu kadar büyümüş müdür acaba
12 haftalikken gidecegiz doktora
Öff karnım ağrıyor ve kahverengi leke başladı. Hemen doktora gitmeli miyim dersiniz. ?
Doktorum çok tebrübeli o konuda güvenim sonsuz.zaten çok pinpirikli bi insanım doktor önemliydi benim için içim rahat. bide özel olunca 1 saat ilgileniyor tabi. İstediğim zaman 24 saat ulaşabiliyorum aklıma bişey takılsa soruyorum büyük avantaj ama tabi biraz masraflıEvet cihazla alakali benim ultrason görüntülerimde çok net çıkıyor. Ama bence önemli olan doktorun görmesi net bir sekilde.
Doktoruna telefonla ulaşabiliyorsan ulaş canım seni yönlendirir hastaneye gitmene gerek kalmaz belki. Boşuna yorulmazsın. Kahverengi lekeden korkma ama ayaklarının altına yastık koy yat 1 litrede su iç canım serum yerine. Kalkma sakın. Geçer inşallah.Öff karnım ağrıyor ve kahverengi leke başladı. Hemen doktora gitmeli miyim dersiniz. ?
Bende bu fikirdeyim önemli olan doktor bence. Bende çok memnunum doktorumdan. Sürekli endiseliyken sakinlestiriyor beni sağolsun. Hastanede önemli tabiki ama bence doktor çok daha önemli.Doktorum çok tebrübeli o konuda güvenim sonsuz.zaten çok pinpirikli bi insanım doktor önemliydi benim için içim rahat. bide özel olunca 1 saat ilgileniyor tabi. İstediğim zaman 24 saat ulaşabiliyorum aklıma bişey takılsa soruyorum büyük avantaj ama tabi biraz masraflıüstelik doğum teminatım olmasına rağmen hastaneye gitmiyorum çok seviyorum doktorumu vazgeçemem ondan. Doğumda kullanıcam artık teminatı şimdiden hastane seçimi doğumla ilgili konuşuyoruz doktorumla en sevdiğim konu çok heyecanlı :))
Öff karnım ağrıyor ve kahverengi leke başladı. Hemen doktora gitmeli miyim dersiniz. ?
Bende hibor kullanıyorum günde 1 igne
Bekliyoruuzz. Gözün aydınKızllaaarrr yarınki randevuma bugün gittim :) kan verdim ikili test için ve ultrasona girdim ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıktı çok şükür başka bir test yaptırmicam artık. Baya izledim bebişi elini başına götürüyo zıplıyo :) doktora cinsiyet sordum yine küçük dedi.. Yahu herkes öğreniyo bana küçük diyosunuz dedim. Eşimle yoğun baskı sonucu tahmin de bulunim ama atıyorum bak dedi :) at dedim artık bişey söyle yeter ki. Kesin değil ama kız gibi dedi.. O saatten beri aptal aptal sırıtıyorum.. Bizim aile coştu kız diye nerdeyse göbek atacaklar :) kısmet artık yaa. Bi foto atarım birazdan
Ama daha 11. haftadasın erken canım tahmin yanıltabilir çok kaptıma kendini:) allah gönlünüze göre versin. taramanın iyi geçmesine sevindim.Kızllaaarrr yarınki randevuma bugün gittim :) kan verdim ikili test için ve ultrasona girdim ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıktı çok şükür başka bir test yaptırmicam artık. Baya izledim bebişi elini başına götürüyo zıplıyo :) doktora cinsiyet sordum yine küçük dedi.. Yahu herkes öğreniyo bana küçük diyosunuz dedim. Eşimle yoğun baskı sonucu tahmin de bulunim ama atıyorum bak dedi :) at dedim artık bişey söyle yeter ki. Kesin değil ama kız gibi dedi.. O saatten beri aptal aptal sırıtıyorum.. Bizim aile coştu kız diye nerdeyse göbek atacaklar :) kısmet artık yaa. Bi foto atarım birazdan
Adet donemin mi acaba? Ondan kaynakli bi lekelenmedir belki bence devam ederse git rengi kirmizi degilmis sonucta.Öff karnım ağrıyor ve kahverengi leke başladı. Hemen doktora gitmeli miyim dersiniz. ?
Adet ağrısı gibi ama dayanılmaz değil tabiki. İşteyim zaten eve gidip dinleneyim yarın sabaha kdr bakalım neler olacak.Yogun bir ağrımı biraz dinlensen eğer akıntı sürerse git bence. Boşa stres olma.
Ben de ondan mı dedim ama 1 hafta var adete. Yarın da işe gelirsem artar mı acaba ya.Adet donemin mi acaba? Ondan kaynakli bi lekelenmedir belki bence devam ederse git rengi kirmizi degilmis sonucta.
Sabah doktora git o karar versin bence. Kanama alani yoksa korkman gerekmez ama doktora gitmeden bilemezsin.Ben de ondan mı dedim ama 1 hafta var adete. Yarın da işe gelirsem artar mı acaba ya.
Ama sen benden oncesin cnm benim adet gunum haftaya carsamba 28 gunde bir adet dongum. Senin de oyleyse tam adet donemin sanirim.Ben de ondan mı dedim ama 1 hafta var adete. Yarın da işe gelirsem artar mı acaba ya.
gözun aydin:) haftaya bence tkrar git onaylat:) bende yarin ilac yazdirmak icin gidecem normalde ptesi ikili var ama bakar kesin gitmisken minikte olsa tahmin isticemmmm:)Kızllaaarrr yarınki randevuma bugün gittim :) kan verdim ikili test için ve ultrasona girdim ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıktı çok şükür başka bir test yaptırmicam artık. Baya izledim bebişi elini başına götürüyo zıplıyo :) doktora cinsiyet sordum yine küçük dedi.. Yahu herkes öğreniyo bana küçük diyosunuz dedim. Eşimle yoğun baskı sonucu tahmin de bulunim ama atıyorum bak dedi :) at dedim artık bişey söyle yeter ki. Kesin değil ama kız gibi dedi.. O saatten beri aptal aptal sırıtıyorum.. Bizim aile coştu kız diye nerdeyse göbek atacaklar :) kısmet artık yaa. Bi foto atarım birazdan
Hastane doğumda önemli tabi yeni doğan yoğun bakım önemli. istanbulda fiyata göre imkanlar genişliyor. Hisar hospital ı düşünüyorum şimdilik ama zamanı gelince gezip görücem ona göre karar veririm o günler gelsin yeter kiBende bu fikirdeyim önemli olan doktor bence. Bende çok memnunum doktorumdan. Sürekli endiseliyken sakinlestiriyor beni sağolsun. Hastanede önemli tabiki ama bence doktor çok daha önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?