2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Soyı

Canım ne kadar uzun olursa olsun 50 cm 53 cm doğuyorlar.. bence görüntüden kaynaklanıyor.. benim bebeğimin resmi uzaylı gibi bacak kol bile secemedim..
tabiki öyledir şu anki olcuyle çocuğun boyu belli olmaz ki benim kastettigim görüntü netligi yoksa bizim bebekler belki de 3 cm daha uzun fakat uzun uzun görünmüs kollar bacaklar çok şeker ya ben bayıldım masallah barekallah tekraren

canım resim yuklemiyorum dedin ama belirgin olmayan yani kafa kismini almadan görüntü paylaşır mısın 4 boyutlu nasil oluyo netten bi resimde olabilir brn baktim ama farklı farkli resimler var

Biz de gitsek aynı yere bizimki de böyle görünür.. ben kızımda hiç renkliye de girmedim.. elimde hiç net fotosu yok.. bun da da girmicem.. artık doğunca görürüm

canım resim yuklemiyorum dedin ama belirgin olmayan yani kafa kismini almadan görüntü paylaşır mısın 4 boyutlu nasil oluyo netten bi resimde olabilir brn baktim ama farklı farkli resimler var
4 boyutlu baya net oluyor canım. Her ayrıntı gözüküyor. 20. haftadan sonra aynı cihazdan renkli göstericek doktor şimdi küçük diye renkli bakmıyor sakıncalıymış. O zaman direk görüyosun bebeği zaten çok merak ediyorum ama daha 2 ay var :) bi arkadaşta burda paylaştı oda özele gidiyormuş oda 4 boyutludur ondan o kadar net.

Arkadaşlar merhaba yeni geldim doktordan burun kemiği ve ense ölçümü yapıldı çok şükür her şey yolunda 2li test için kanda verdik haftaya alicaz sonucu cinsiyet konusuna gelince söylemedi söylesem yüzde 80 ihtimal olur dedi bende ısrar ettim ama kesin olmadan tahmin yapmam ben dedi birde çok hareketli inşallah hepimiz böyle güzel haberlerle geliriz hayırlı akşamlar rahatça uyurum artık

Yüzde 80 iyimiş söyleseymiş keşke :) olsun bebiş iyi ya cinsiyetide bi sonrakinde öğrenirsiniz inşallah.

Aslında canım cinsiyeti çokta merak etmiyorum çünkü daha önce 3 gebelik kaybim olduğu için önemli olan sağlıklı olmasi 1 ay beklerim minigimi teyzesi iyi olsunda.
Öylemi üzüldüm canım doğru diyorsun cinsiyet çokta önemli değil. Sağlıklı olsunlar yeterki. Bu sefer Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar bı arada bir şey söyleyeceğim. Benim küçük bir defterim var. Arada sırada oraya duygularımı yazıyorum. Doktorla görüşmelerimi kan sonuçlarımı yazıyorum. İlerde hatıra olur çocuğuma. Hamile olduğumu ilk öğrendiğim gün başladım

baktim canimrben baska bi bebekte görmüştüm bunu ama o da renkli degildi fakat gözlerini açıp kapayisini bile görmüştük hatta o esnada doktorun ultrason bebeğin gözüne geldi elini gözüne götürdü bebek dogumdan sonra o gözünde iz kalmış bazen ultrasondan korkuyorum görüntülere bakarken o geldi aklıma

benimde var ama bayadir yazmadım ya ilk haftalarda hergün yazıyordum

Korkma canım bundan 1 ay önce bende de oldu ablam doktor aradım hemen ağrı varsa korkma kanser sinsi bir hastalık ağrı yapmıyormus ben yinede gitmiştim doktora hiçbişey çıkmadı yakın zamanda grip oldunmu dedi gerçektende ilaclarim yeni bitmişti ondan demişti hormonal bir durumdur içini ferah tut doktoruna sorarsin yine de geçmiş olsun

benimde bulantılarım yavaştan geçiyo ama sabah bulantım var napcam bilmiyorum yolda zor geliyorum metrobüste. ama iştahım çok iyi az ve sık yiyorum :) dünyayı yiyorum
Çok erken sevinmisim canım bulantilar yine başladı istifra ettim midem kötü yine reflüde cabası hersey minikler için onlar sağlıklı olsunda insallah

Teşekkür ederim kızlar hepimize cevaplar için bazen sormak önmeli uaşamış tecrübe edinmiş insanların yorumları önemliydi benim için ..

Kızlaaaaaaar hayirli aksamlar hepinize. Uzuun zamandir takipteydim fakat yazamadim. Yeni gelenler olmus baya onlara hosgeldiniz diyorum. Aramizdan ayrilanlarida üzülerek okudum maalesef Allahtan sabir, hasta olanlara acil sifalar diliyorum. Bizde ikili testi dün yaptirdik veeeee cinsiyetimizi ögrendik teyzeleriiiiiiiii

Acaba nedir nedir

Maşallahhh kaç günlük öğrenmis oldunuz ve neymis cinsiyett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…