2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydınlar hamiskolar bugün 8 saat ders var . 1 ı gitti . Hadi bakalım. Bebişimle gidem derslere

Kendini bu kadar şartlamasaydın keşke kız çıkarsa üzülürsün istemeden.
Ben de aynen Lily gibi kız à çok uzak fikirdeyken kız olabilir dedi..12 +1 die .pek ihtimal ı yüksek tutmuyorum hala erkek hissediyorum ya hayırlısı. Keşke kaptirmamak hissetmemek elde olsa

Ben de aynen Lily gibi kız à çok uzak fikirdeyken kız olabilir dedi..12 +1 die .pek ihtimal ı yüksek tutmuyorum hala erkek hissediyorum ya hayırlısı. Keşke kaptirmamak hissetmemek elde olsa
Ben göbegimş yavrum diye seviyorum şartlandırmayın kendinizi fark etmeden üzülürsünüz bebek strese girer

benim içimede kız hissi var mesela eşimde sürekli kız bebek rüyaları görüyordu ilk hamile oldugumu söyledigimde kız içine dogmuştu. Şimdi tutturdu erkek olsun diye sagolsun görümcem burnunu soktu neymiş soyadı devam edecekmiş. Ailede 7 erkek var kurtarıcı benim eski kafalı cahil düşünceler hala yakamı bırakmadı

gunaydin hayirli cumalar randevusu olanlar guzel haberlerle donsun insallah bugun yarin cikolata yemeyi unutmayn ben ilk kaldgm gunden beri icime kiz doguyo dedim kiz cikti bazen hissiyat geliyo tabi erkekte olsa uzulcek degilz ama bazen guclu hissediyosun ne oldgnu allah herkesin gonlune versin benim kahve lekelerin bugun 10.gunu insallah biter artik

Hih iste aynı benim tarif etmeye çalıştığım agri. Benim sağ kasigimda agri. Ama normal sanırım bebis iç organlarimizi bile ittiriyor kendisine yer açmak için ☺

Aynen canım bende de var aynısından önce tedirgin oldum ama araştırdım herkeste oluyormuş :)

günaydın arkadaşlar dün doktora gittim ikili test yapıldı sonuçlar 15 gün sonra çıkıcakmış doktor cinsiyet tahmininde bile bulunmadı çok merak ediyorum en azından siz bir tahmin yaparsanız çok sevinirim

Kızlar haşlanmis yumurta yiyebiliyomusunuz..ben evveldende sevmezdim...ne bileyim o beyazi mahfediyor beni lastik gibi...kırıp yiyorum...ayni sey olur mu bilmem ama haslasam mi diyorum ama yiyemezsem ya..

Kızlar haşlanmis yumurta yiyebiliyomusunuz..ben evveldende sevmezdim...ne bileyim o beyazi mahfediyor beni lastik gibi...kırıp yiyorum...ayni sey olur mu bilmem ama haslasam mi diyorum ama yiyemezsem ya..
Valla bende fenayim o yumurtanin beyazna
Naparsam yapiim yiyemiyorm.

ben hamile kalmdan önce her sabah kahvaltiya bir haslanmis yumurta yerdim. 5-6 haftalarda yedim ama sonra bulanti basladi yiyemedim hala denemedim biraz daha bulantinin gecmesini bekliyorum sonra mutlaka yicem...

Kontrolum haftaya kızlar ama eşim 12 de gelirse bende bu gun gidecegim kontrole.
Daha gecen hafta gitim oysaki
Bıktım bu kabuslardan.
Ve geceleri hic rahat uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…