2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İkinci resmi nasil net allahim 3 boyutlu mu yoksa..minicik bacaklar eller kollar..ne guzel çikmis masllah..minicik bacaģinı azicık asagi indirseymis annesi gorucekmissin cinsiyetini sanirim..
Teşekkür ederim canım evet 3 boyutlu malesef göstermedi cinsiyetini ama olsun onu görmek bambaşka bir duygu.

Kontrolum haftaya kızlar ama eşim 12 de gelirse bende bu gun gidecegim kontrole.
Daha gecen hafta gitim oysaki
Bıktım bu kabuslardan.
Ve geceleri hic rahat uyuyamıyorum
O kabuslar bendede var canım hormonlar la alakalı bir durummuş galiba bakalım daha nekadar sürecek.

Kontrolum haftaya kızlar ama eşim 12 de gelirse bende bu gun gidecegim kontrole.
Daha gecen hafta gitim oysaki
Bıktım bu kabuslardan.
Ve geceleri hic rahat uyuyamıyorum
Bende icim rahat etmedikce gittim ilk zamanlar. 12. Haftadan sonra azaldi endiselerim cok sükür. Haklısin hala bile küt kut atiyor suan sıra bekliyorum doktorda.

Teşekkür ederim canım. Kız erkek hayırlısı önce sağlıklı olması tabiyki de artık 1 ay sonraki randevum da gösterirse ögreneceğim cinsiyetini.
Amin canım en öncelikli temennimiz sağlıklı olmaları . Bende hala öğrenebilmiş değilim 12+5 olduk. Ve randevuma daha 17 gün var. Bende çok merak ediyorum. Bir oğlum var 9 yaşında Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Gunaydin kizlar, dra gidecek olanlar harika haberlerle donun insallahh :) bu arada bisey sorucam. Ben ilk haftalarda cok fazla uyuyordum aksam 9-10da uykum gelmeye basliyordu uyuyunca da 12 saat kalkmiyordum. Ama bi kac gundur uykum gelmiyor ve uykuya cok zor daliyorum. Sizde durumlar nasil?

Kızlar haşlanmis yumurta yiyebiliyomusunuz..ben evveldende sevmezdim...ne bileyim o beyazi mahfediyor beni lastik gibi...kırıp yiyorum...ayni sey olur mu bilmem ama haslasam mi diyorum ama yiyemezsem ya..
Kırıp yiyebilirsin ama ne çok nede az pişmiş olacak ,dukan yaptığım dönemde haşlama çok yiyordum. Ama şimdi görmeye bile dayanamıyorum keşke kırıp yiyebilsem...

Benim hala erkenden uykum geliyor hatta gün içinde bile uyuduğum oluyor. Sabah kalkıyorum kahvaltıdan sonra hemen uyku çöküyor şu anda mesela :)

Aminn canım inşallah sen öğrenirsin gittiğinde cinsiyetini. oğlunu da Allah bağışlasin benimde 8 yaşında bir oğlum var.

Benim hala erkenden uykum geliyor hatta gün içinde bile uyuduğum oluyor. Sabah kalkıyorum kahvaltıdan sonra hemen uyku çöküyor şu anda mesela :)
Benim gelmiyor yaa bi de sabaha dogru bi kabus gordum baya korktum ondan da iyice uykum kacti. Bugun uyurum umarim :) yrn sen de guzel haberler al insallah cnm :) ben de merakla saliyi bekliyorummm :)

Çok zor uyuyorum çok erken uyanıyorum akşam çok güzel uyudum niyahet dar, sıkan, viskon, polyester türü giyisilerden uzak dur onlar bile etkiliyor

Kızlar haşlanmis yumurta yiyebiliyomusunuz..ben evveldende sevmezdim...ne bileyim o beyazi mahfediyor beni lastik gibi...kırıp yiyorum...ayni sey olur mu bilmem ama haslasam mi diyorum ama yiyemezsem ya..

Ben ablama anneme haşlatıp başka evde yiyorum kendi evimde yapılınca yiyemiyorum

Canım bende iki haftaya kadar geceleri uyuyamazdım yatağa sıcak su torbası koyup ayağımda uyuyorum öyle dalabiliyorum. Üşüyünce uyuyamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…