- 13 Kasım 2012
- 534
- 248
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #12.021
Merhaba kızlar bu gün ikili test yaptım doktor ense kalınlığı ince dedi 1.12 Sizinkiler nasıl çıktı yzarmısınız lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittik doktora çok şükür çok iyi bebegimiz 9+1
Doktormdan fena azar işitim sık gidiyorum diye taaaa aralık sonuna verdi randevu
Evet cnm ikili test te gorusuruz dediarada ikili testin zamanı gelmiş olmuyor mu canım?
bizimkinim 1,8 mm çıktıMerhaba kızlar bu gün ikili test yaptım doktor ense kalınlığı ince dedi 1.12 Sizinkiler nasıl çıktı yzarmısınız lütfen
Cnm bilgim yok ben daha ikili yaptrmadm. Umarım herşey yoluna girerKan sonucunu haftaya cuma alıcam inşallah bi sorun çıkmaz Sizinkiler kaç çıktı ense kalınlığı
Umarım beklemek çok zor insan tedirgin oluyoCnm bilgim yok ben daha ikili yaptrmadm. Umarım herşey yoluna girer
kizlar cogunun kiz olucak bebegi seneye kiz senesi olucak demekki:) artk bi prens beklioruz bukadar kizin icine![]()
Kan sonucun nasıl peki umarım iyidirbizimkinim 1,8 mm çıktı
Kan sonucun nasıl peki umarım iyidirbizimkinim 1,8 mm çıktı
henüz almadım pazartesi gidicem çok normal dedi doktorum 1in altı ve 3ün üstü tehlikeliymişKan
Kan sonucun nasıl peki umarım iyidir
Öksürük bende hala var ama 1yemek kaşığı pekmez karabiber döküp yuttum çok hafifleti belki sıkıntısı olan varsa görüp yapar diye yazıyorum boğaz ağrım için ise dr gargara ve parol verdi bugünümë şükür wc bende az bile şu içsem gidiyorum bogazim kuruyor gece su icmeyeyim diye buhar makinasi aldık hem bebeğe de lazım olur diye oda biraz rahatlattı ama wc durumunda bir degisiklik yok maalesefAynen cnm cok rahatsiz edici dun camlari actim yetmedi kisa kollu giyeyim dedim ama tekrar hasta olurum diye cok korktugumdan yapmadim. Uykusuzluk hele berbat bi de surekli tuvalet icin uyaniyorum geceleri en az 4 kez tuvalete gidiyorum![]()
0.78 çıktı benim. Kan sonucumu bugün aldim 1/10000 den bile azmıs hesaplanmamis. Seninde iyi gelir insaallah.Kan sonucunu haftaya cuma alıcam inşallah bi sorun çıkmaz Sizinkiler kaç çıktı ense kalınlığı
İnşallah canım.. ama ilk bebeğin erkek mi diye sordu.. kız dedim.. bu erkek gibi ama ailene söyleme dedi..3 hafta sonra kesin söylerim dedi..canımm Allah ın izniyle senin erkek ben başından beri öyle hissediyorum. Hayırlısıyla o 60 inşallah 90 olur :)
Ayy benim gibi biri daha varmisBen de su icemiyorum cnm maden suyu en guzeli rahatlatiyor baya.
hangi ildesin. 11-13 arası ikili yapılıyo sanırım o süre içinde ense kalınlığı ölçüyor canım. bana yaptırmak istersen 12.. hafta istemezsen 13. hafta gel dedi bende 13 e randevu aldım haftaya c.tesi randevumuz. Bizim gibi sabırsızsa gösterir belkibenimkide aynen çok temkinli. bende 10+3ken gittim bidaha 15+3 ken gel dedi. bi şikayetin yoksa olabildiğince sonraya gel diyo ultrason iyi değil diyo. o zamana cinsiyetini öğreniriz zaten çok büyük ihtimalde değişmez dedi. bende ikili yaptırmadım yaptırmıcamda öyle bilgi verdik doktora. yalnız ense ölçümü vs yapması için ben 15.haftada gidersem geçmi kalmış oluyorum ondan bahsetmedi hiç ? kaçınca haftada yapılıyo acaba
Kontrolum haftaya kızlar ama eşim 12 de gelirse bende bu gun gidecegim kontrole.
Daha gecen hafta gitim oysaki
Bıktım bu kabuslardan.
Ve geceleri hic rahat uyuyamıyorum