• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynen cnm cok rahatsiz edici dun camlari actim yetmedi kisa kollu giyeyim dedim ama tekrar hasta olurum diye cok korktugumdan yapmadim. Uykusuzluk hele berbat bi de surekli tuvalet icin uyaniyorum geceleri en az 4 kez tuvalete gidiyorum :KK43:
Öksürük bende hala var ama 1yemek kaşığı pekmez karabiber döküp yuttum çok hafifleti belki sıkıntısı olan varsa görüp yapar diye yazıyorum boğaz ağrım için ise dr gargara ve parol verdi bugünümë şükür wc bende az bile şu içsem gidiyorum bogazim kuruyor gece su icmeyeyim diye buhar makinasi aldık hem bebeğe de lazım olur diye oda biraz rahatlattı ama wc durumunda bir degisiklik yok maalesef

benimkide aynen çok temkinli. bende 10+3ken gittim bidaha 15+3 ken gel dedi. bi şikayetin yoksa olabildiğince sonraya gel diyo ultrason iyi değil diyo. o zamana cinsiyetini öğreniriz zaten çok büyük ihtimalde değişmez dedi. bende ikili yaptırmadım yaptırmıcamda öyle bilgi verdik doktora. yalnız ense ölçümü vs yapması için ben 15.haftada gidersem geçmi kalmış oluyorum ondan bahsetmedi hiç ? kaçınca haftada yapılıyo acaba
hangi ildesin. 11-13 arası ikili yapılıyo sanırım o süre içinde ense kalınlığı ölçüyor canım. bana yaptırmak istersen 12.. hafta istemezsen 13. hafta gel dedi bende 13 e randevu aldım haftaya c.tesi randevumuz. Bizim gibi sabırsızsa gösterir belki :KK68:

Kontrolum haftaya kızlar ama eşim 12 de gelirse bende bu gun gidecegim kontrole.
Daha gecen hafta gitim oysaki :KK43:
Bıktım bu kabuslardan. :KK43:
Ve geceleri hic rahat uyuyamıyorum

Ben ilk hamileliğimde her hafta kendi doktoruma arada ds üç günde bir acile giderdik merak ve korkuyla:))
Şimdi iki hafta sabretmeye çalışıyorum çok zor geliyor:))
Malesef kabuslar hamilelik boyu oluyor. Sürekli krndini olunlu motive et olumlu beslen. Lohusalılta dahi oluyor :(

Merhaba kızlar ben oğlumda bu aylarda hissederdim bunda daha hiç bir sey hissedemiyorum.. acaba 2cinin verdiği bir rahatlıklı bilmiyorum ama ...

Back
X