• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
hangi ildesin. 11-13 arası ikili yapılıyo sanırım o süre içinde ense kalınlığı ölçüyor canım. bana yaptırmak istersen 12.. hafta istemezsen 13. hafta gel dedi bende 13 e randevu aldım haftaya c.tesi randevumuz. Bizim gibi sabırsızsa gösterir belki :KK68:

ben istanbuldayım ama doktor ikili test yaptırcakmısınız dedi hayır dedik başkada bişey demedi tamam dedi. ben bi mail atiyim doktoruma ona göre randevu aliyim olmadı. çünkü ben 15.hafta geçmiş 16.haftaya doğru gitmiş olucam. geç kalmış olurum.

Selam kizlar bende nt yaziyor omudur acaba ense olcumu eger oysa bende 1.5 mm yaziyor normal yaziyor yanindada cok sukur bende bebgimi erkek hissediyorum hayirlisi tabiiki ama insan kndine engel olamiyor saglikla gelsinler hepimizinki inşaallah bende dr a dedim hocam cinsiyeti bellimi daha cok kucuk dedi bende ustelemedim az kaldi zaten cok sukur bugunleri gordukya rabbime sukurler olsun

Ben yine öğrenmemiş gibi yapayım .. çünkü bu haftalarda değişme olabilir..

en iyisi aslında bu ama ben şahsen yapamıyorum ya :( tam 4 haftam kalmış gitmeye. heralde benimkide o zamana söylemiş olur zaten cinsiyetini öğreniriz o zamana demişti. özellikle geç gel dedi.

cnm kc haftaliksin ben 12 haftamdayim doktor yuzde 90 kiz dedi cok sasirdim hatta yuzde 98 eminim ama size 90 diyorum

Ben kızımda 9 haftalık hamileyken doktorum kız demişti:) bunda da ısrar ettik ama bir şey demedi:) 12. Haftamı bekliyorum ben de.

Kız bebek annesi olmak öok güzel. Daha küçücükken o elleri öper okşar sizi, onu süslü süslü giydirmek ayrı keyiftir..

hangi ildesin. 11-13 arası ikili yapılıyo sanırım o süre içinde ense kalınlığı ölçüyor canım. bana yaptırmak istersen 12.. hafta istemezsen 13. hafta gel dedi bende 13 e randevu aldım haftaya c.tesi randevumuz. Bizim gibi sabırsızsa gösterir belki :KK68:
benim doktorum beni 2 li ye 13 haftada çagırdı....

benimkide aynen çok temkinli. bende 10+3ken gittim bidaha 15+3 ken gel dedi. bi şikayetin yoksa olabildiğince sonraya gel diyo ultrason iyi değil diyo. o zamana cinsiyetini öğreniriz zaten çok büyük ihtimalde değişmez dedi. bende ikili yaptırmadım yaptırmıcamda öyle bilgi verdik doktora. yalnız ense ölçümü vs yapması için ben 15.haftada gidersem geçmi kalmış oluyorum ondan bahsetmedi hiç ? kaçınca haftada yapılıyo acaba
Geç olur canım ikili test 11 -14 arası yapılıyor ama en güzeli 12-13 gibi yaptirmak

12+6da söyledi.. sana ne dedi kız mı erkek mi..
yuzde 98 kiz göruyorum dedi ama size yuzde 90 diyeyim dedi. ben eminmisiniz tahminmi falan dedim yok bakin burasi vulvasi dedi. narin ince uzun bacakli bi kiz dedi. sukur herseyine bakti normalmis sagligi yerinde. kendimi kaptirmiyprum alisveris yapmicam pembe pembe on gun sonra tekrar baktiracam :)

Back
X